Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
681.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok enteresandır, "I'm new" seçeneğini seçip switch account dediğimde de aynı login penceresine yönlendirip tekrar oyun içinde login demek zorunda bırakıyor. Sign up deyip yeni hesap açınca da yine battle.net logine yönlendiriyor. Alt hesaplarda da durum aynı, farklı cihazda denedim yine aynı. İmkansız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_z3 -- 27 Eylül 2022; 12:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun artık ücretli mi oldu? Paket almaya çalıştığımda gold ile almaya müsaade etmiyor.

• YoK kullanıcısına yanıt
    Normal alıyor goldla. Golden versiyonlar para ile alınıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailer modern Hearthstone ile ilgili tüm sorunların birleşimini temsil ediyor: kontrolsüz güç, kolay aşılan zorluklar, benzer döngüler, tek veya çift kartlı oyun bitiriciler, "ben kazandım" kartları, ultra sinerjik desteler, haddinden fazla kart çekme mekaniği vesaire. Bu "önce dehşet güç seviyesinde çıkaralım, kartları satalım, kârımızı yaptıktan sonra palazlar, güç seviyesini aşağı çekeriz" bakış açısının oyunu götüreceği tek yer heroes of the storm'un yattığı yerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt

Theotar, Mutanus ile başlamıştı sorun. Jailer ve Soul Seeker ile tüy diktiler. Brann + Theotar ile kaybettiğim oyunun haddi hesabı yok, keza rakibiniz rune of the archmage attığında da öyle.

Aslında klasik Blizzard. %50 win rate kuralı oyunlarının tamamında var. Oyunun kontrolü tamamen blizzard elinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 29 Eylül 2022; 11:57:42 >
  • Theotar 5 mana oldu, ne değişti hiçbir şey...

Bir dolu nerf geldi hunter'a, toplamda oyun mekanikleri hala aynı.

Esas oyun geliştiricilerinin bu güncellemede gündeme almadığını belirttiği ancak bana göre oyun için gayet önemli bir Renathal nerfi planladıkları konuşulunuyor. Herhangi bir yerde okumadım ancak sanırım kartı HoF ederek direkt Standart'tan Wild'a geçirebilirler.

• Oyunu yıllarca oynayıp face deckleri hunharca meta olunca zamanında oyundan soğuyup bırakmış biri olarak oyunu dün tekrar indirdim bi geri döneyim dedim. Artık bu saatten sonra çok zor sanırım. Hatta konudaki son mesajları görünce iyice umudum kalmadı. Hatta aklıma şey geldi. Şuan oyunun en güçlü deckini yapıp bi süre oynayıp sileyim. Sanırım oyunu son oynayışım bu şekilde olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bıraktığım bir ayı geçti. Başlarda biraz aklım kalsa da artık gayet mutluyum. Arada bir yeni hangi saçma kartlar gelecek diye bakıyordum ancak oyunu öyle bir hale getirdiler ki özellikle Wild 2. turda oyunu kimin alacağı büyük ihtimal belli olarak devam ediyor.

Bazı iyi Wild yayıncılarının da oyunu bıraktıklarını ve benzer söylemlerde bulunduklarını görünce tam zamanında iyi bir karar vermişim diyorum. Tek yadigar koleksiyonluk hesap da duruyor, zamanında emek, zaman ve para harcadık ama bunlar bırakmamak için bahane değil :)

• Saçma kartlar derken sadece bir kart bırakıyorum:

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Bu arada Theotar bir nerf daha yedi, 6 mana oldu ki en dengesiz kartlardan biriydi.

• wwtr W kullanıcısına yanıt

legendary kartlara isminin hakkını vermeye çalıştıkça saçmalıyorlar. nat pagle'dan nerelere...

• wwtr W kullanıcısına yanıt
    Brann + bu...

Hearthstone bitti artık. Adamların derdi para kazanmak. Oluşacak saçma sapan kombolarla oyunun b*ka sarması umurlarında bile değil. Ne getirirsek getirelim nasıl olsa oynayacaklar modundalar.

• level 100 oldum rewardda choose hero skin kısmında seçtiğim halde confirm diyorum sonrasında heroyu alamıyorum ve öylece duruyor? ne yapmak lazım.

4 tane hero skini kalmış zaten almadıgım hiç birini de seçemiyorum.

• Arkadaşlar galiba yeni telefon almak zorunda kalacağım ve çok bilgim yok açıkçası. Bana bu oyunu hiç kasılmadan oynayabileceğim guncel bir telefon önerir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Yok.bu oyun telefondan oynanmaz.en iyi randıman pc den alabilirsin.
    8 gblık bir hafıza gerekiyor,zamanla bu 15 gb a kadar çıkıyor.telefonda bu boyutta bir oyun özellikle HS kasma ve donma yapıyor.ileriki aşamada silmek zorunda kalabilirsin.
    Ayrıca küçük ekranda oynama da dezavantaj yaratıyor.hatta tablette bile sorun çıkarabiliyor oyun.

• Akdogan33 kullanıcısına yanıt
    Telefondan oynamaktan baska şansım yok. Mevcut telefonum ufak tefek kasmalarla da olsa idare ediyordu. 128 gb hafızası olduğu için sorun olmuyordu. Onun da dokunmatigi bozuldu durduk yere. Onun için telefon önerilerinize ihtiyacım var.

2 aydır Neptulon Priest oynuyorum. Artık çoğu oyun başlangıcında Neptulon veya Blood of Ghuun geliyor, değiştiriyorum eli, birkaç el sonra tekrar geliyorlar ve concede ile sonuçlanıyor. Dahası da var oyun kime kaybettiysem o deckten arka arkaya geliyor. Oyun birşekilde gizliden gizliye manipüle ediyor beni. Oyunu resmen Blizzardın istediği şekilde oynuyorum. Ben kukla veya piyonum bu oyunda. Ben oynamıyorum oyunu, sadece Blizzardın çizdiği çizgi üzerinde sonuç neyse ona göre hareket ediyorum iradem dışında.

Bunları niye yazdım, çünkü bu şekildeki bir oyun için telefona o kadar para verme şu kötü ekonomide. Bu oyun en son seçeneğin olsun telefon alırken.

• Oyun hakkindaki çoğu dusuncede paydasiz ama henuz bir alternatifi de cıkmış sayılmaz bana göre. Alternatif olarak adi geçen oyunları beğenmediğim için öyle soyluyorum. O yüzden ben oynamaya devam edeceğim ve telefon önerilerinizi hâlâ bekliyorum.

çok üst düzey bir telefon olmasına gerek yok diye düşünüyorum. ben realme 5i kullanıyorum, zamanında amazon'dan 2k'ya almıştım. oyunda herhangi bir kasma, yavaşlama, donma vs yaşamadım.

bir de ben denemedim ama marvel snap veya elder scroll'un kart oyununa daha oynamaya değer diyenleri duydum. atlamış olmanız ihtimaline binaen yazayım dedim.

Marka vermeyeceğim ama işlemci ve ram kapasitesi yüksek telefonlara bakabilirsin.

• Akdogan33 kullanıcısına yanıt
    O zmn işlemci marka model verin öyle kolaya kaçmak yok :) Arızalan telin çipseti sd 835 ti mesela ama yine de ufak tefek takılmalar oluyordu. Ben hiç takilmasin su gibi aksın istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.