Bildirim
Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar fazladan keyi olan varsa kuzenim için istiyorum kendimde olan keyi kullandım ne yazıkki , yardımcı olabilirmisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Pend0s
Hocam silence gerçeğini daha demin yaşadığım oyunla iyice kavradım birde sen tavsiye edince çektim hemen.Hocam Arcane Golem varda karşıya mana verdiği için biraz şüpheli bakıyorum ama kart destende dursun sonra çıkarırsın dersen olabilir.Wolfu hiç sevmiyorum nedense :D Raid Leader gibi hemen kesiyorlar , birde silence koymak için bile kart çıkartmakta çok zorlandım Flesheating Ghoul çok güzel seçimde çıkaramıyorum bir şey , şu an malesef goleme dust yetmiyor ama aklımda oda teşekkür ettim .. silence koyup şu 4e2 lik ne zaman dost minyon ölürse kart veren hacıyı çıkarttım Ekmeğini yedirtmiyorlar çünkü ..
-
quote:
Hocam silence gerçeğini daha demin yaşadığım oyunla iyice kavradım birde sen tavsiye edince çektim hemen.Hocam Arcane Golem varda karşıya mana verdiği için biraz şüpheli bakıyorum ama kart destende dursun sonra çıkarırsın dersen olabilir.Wolfu hiç sevmiyorum nedense :D Raid Leader gibi hemen kesiyorlar , birde silence koymak için bile kart çıkartmakta çok zorlandım Flesheating Ghoul çok güzel seçimde çıkaramıyorum bir şey , şu an malesef goleme dust yetmiyor ama aklımda oda teşekkür ettim .. silence koyup şu 4e2 lik ne zaman dost minyon ölürse kart veren hacıyı çıkarttım Ekmeğini yedirtmiyorlar çünkü ..
Karşıyı korkutucak kartlar shamanda çok işe yarıyor. Ayrıca early game' de minion temizlemek için Rockbiter kullanabilirsiniz. Birde yanına Venture Vo. Mercenary attınız mı tam olur. Blood lust ve Venture Co. çok iyi iş yapıyor. Ek olarak mana tide totem ve Totemic Might güzel kombo oluyor. Dire Wolf Alpha eğer taunt totem varsa yada herhangi bir taunt varsa onun arkasında durunca çok iş yapıyor. Cult Master pek önermem çok çabuk harcıyorlar.
Ek: Ancestral Healing' de kullanabilirsiniz. 0 mana istiyor minionı taunt yapıp canını fulluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 24 Aralık 2013; 13:36:24 >
-
Ekledim hocam. Hoşgeldiniz. -
quote:
Arcane Golem'i oyun sonuna doğru bitirici vuruşu yapmak için kullanabilirsin. Widfury+bloodlast+ arcane golem e verince 14 vuruyor.
-
Fakirlikten Arena' ya giremiyoruz iyimi. Eskiden çıkan Arena sonu ödüllerinde gold oluyordu şimdi full dust. Yaktın bizi blizz.quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotixquote:
Arcane Golem'i oyun sonuna doğru bitirici vuruşu yapmak için kullanabilirsin. Widfury+bloodlast+ arcane golem e verince 14 vuruyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
Fakirlikten Arena' ya giremiyoruz iyimi. Eskiden çıkan Arena sonu ödüllerinde gold oluyordu şimdi full dust. Yaktın bizi blizz.
Bana dust çok nadir geliyor. 2 3 winde 45 55 gold, 6 winde 135 gold geldi. Günlük görevi 1 kereliğine değiştirebiliyorsunuz. Bugun 40 gold görevi iptal ettim 60 gold görev verdi. Bence tek sıkıntı deck açtığımızda 2x olan kartların aynısından gelmesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 24 Aralık 2013; 16:06:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotix
quote:
Fakirlikten Arena' ya giremiyoruz iyimi. Eskiden çıkan Arena sonu ödüllerinde gold oluyordu şimdi full dust. Yaktın bizi blizz.
Bana dust çok nadir geliyor. 2 3 winde 45 55 gold, 6 winde 135 gold geldi. Günlük görevi 1 kereliğine değiştirebiliyorsunuz. Bugun 40 gold görevi iptal ettim 60 gold görev verdi. Bence tek sıkıntı deck açtığımızda 2x olan kartların aynısından gelmesi.
Eskiden Arena sonu 5 kutu verirdi şimdi 2 yada 3 tane veriyor az maç kazanmaya, birde 100 goldluk görevler vardı onlarıda kaldırmışlar sanırım.Biriktirmekten başka çare kalmadı. -
quote:
quote:
quote:
Eskiden Arena sonu 5 kutu verirdi şimdi 2 yada 3 tane veriyor az maç kazanmaya, birde 100 goldluk görevler vardı onlarıda kaldırmışlar sanırım.Biriktirmekten başka çare kalmadı.
Dostum kutu sayısı bir şey değiştirmiyor, önceden mesela 3 win aldın diyelim pack + 20 gold + 5 gold + 10 gold + 5 gold falan çıkıyordu şimdi pack + 40 gold çıkıyor fark o
-
Oha görev iptal edildiğinde yenisi geliyor mu? Öyleyse düşük görevleri hep iptal edelim -
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
quote:
quote:
Eskiden Arena sonu 5 kutu verirdi şimdi 2 yada 3 tane veriyor az maç kazanmaya, birde 100 goldluk görevler vardı onlarıda kaldırmışlar sanırım.Biriktirmekten başka çare kalmadı.
Dostum kutu sayısı bir şey değiştirmiyor, önceden mesela 3 win aldın diyelim pack + 20 gold + 5 gold + 10 gold + 5 gold falan çıkıyordu şimdi pack + 40 gold çıkıyor fark o
Doğru hocam haklısınız. Şu Arena' da 4 wini geçemiyorum sinir oldum.
-
Size bi sorum olucak priest destesi genelde buff ve heale yönelik bi deste çeşididir lakin pasif yerine saldırgan bi şekilde de dizilermi bu deste çünkü bazı kartları saldırıya gayet meyilli kartlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ImpossemLe
Size bi sorum olucak priest destesi genelde buff ve heale yönelik bi deste çeşididir lakin pasif yerine saldırgan bi şekilde de dizilermi bu deste çünkü bazı kartları saldırıya gayet meyilli kartlar
Nedense Priestte bu türlü bir deck kuramıyorum, ekleyip çıkartarak düzeltmeye çalışınca da gene eski haline yakın bir deck oluyor. Fakat, bakıldığında da kart özellikleri agresif oynayışa olanıklı değil psif yönlü oynamak daha mantıklı Priestte. -
Priest ile defansif ve ayni zamanda gayet saldirgan ve hizli desteler mumkun -quote:
Orijinalden alıntı: ElwinVanDykequote:
Orijinalden alıntı: ImpossemLe
Size bi sorum olucak priest destesi genelde buff ve heale yönelik bi deste çeşididir lakin pasif yerine saldırgan bi şekilde de dizilermi bu deste çünkü bazı kartları saldırıya gayet meyilli kartlar
Nedense Priestte bu türlü bir deck kuramıyorum, ekleyip çıkartarak düzeltmeye çalışınca da gene eski haline yakın bir deck oluyor. Fakat, bakıldığında da kart özellikleri agresif oynayışa olanıklı değil psif yönlü oynamak daha mantıklı Priestte.
Alıntıları Göster
Power Word: Shield + Divine Spirit + Inner Fire + Mana cost u dusuk ve healt i yuksek minion (misal Lightwell )
3. turn de saldiriya hazir 14/14 minion
karsi tarafta counter bir durum yoksa, zaten mac orada bitiyor genelde
tabii farkli mekanikleri olan kartlar ile (misal Auchenai Soulpriest) farkli agresif kombinasyonlar denemek mumkun
-
Oyun kafayı yedi. Arenada 1 kere yenildim direk kutular çıktı ekranda.quote:
Orijinalden alıntı: boNecloNe
Priest ile defansif ve ayni zamanda gayet saldirgan ve hizli desteler mumkun -
Power Word: Shield + Divine Spirit + Inner Fire + Mana cost u dusuk ve healt i yuksek minion (misal Lightwell )
tabii farkli mekanikleri olan kartlar ile (misal Auchenai Soulpriest) farkli agresif kombinasyonlar denemek mumkun
Alıntıları Göster
-
quote:
Light Well craftlamam gerek
Bugünde benim oyunum çöktü durup dururken. Bağlantı sağlanamadı hatası verdi kapandı daha sonra nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 25 Aralık 2013; 19:36:12 > -
Bende de ilk önce oyun hata verdi. Yeniden girdim, sonrasında oyunu kaybettim(1-1 oldu) ve direk kutuları verdi.quote:
Light Well craftlamam gerek
Bugünde benim oyunum çöktü durup dururken. Bağlantı sağlanamadı hatası verdi kapandı daha sonra nedense.
@L[A]hor
-
quote:
Grubashi(yanlış yazmış olabilirim) Priest için çok iyi bir kart bence o kartı ayakta tutmak çok kolay oluyor. -
Arkadaşlar bende oyuna başladım. Beta key'in geldiğini 2 gün önce farkettim :)) . Mage ile oynuyorum onun yanında shaman,priest ve warlock açık. Ben Hunter ile oynamak istiyorum onu nasıl açacağım ? Ayrıca sadece casual modda oynuyorum ranked ve casual dışında başka tarz şeylerde var mı?quote:
Grubashi(yanlış yazmış olabilirim) Priest için çok iyi bir kart bence o kartı ayakta tutmak çok kolay oluyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: LetnaErt
Arkadaşlar bende oyuna başladım. Beta key'in geldiğini 2 gün önce farkettim :)) . Mage ile oynuyorum onun yanında shaman,priest ve warlock açık. Ben Hunter ile oynamak istiyorum onu nasıl açacağım ? Ayrıca sadece casual modda oynuyorum ranked ve casual dışında başka tarz şeylerde var mı?
Hoşgeldin. Hunter'la oynamak için ya Practice'e girip Hunter'a karşı kazanman gerek yada Casual veya Ranked' da Hunter'a karşı oyun kazanman gerek.
Casual ve Ranked yanı sıra Arena var fakat Arena'yı yeni başlıyanlara tavsiye etmem çünkü belli bir ücret vererek giriyorsun ve 3 oyun kaybedersen tekrardan ücret ödemen gerekiyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X