Bildirim
Hearthstone Yazısında Kalıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı sorun bende de var telefon galaxy s4 custom rom yüklü. Çözümü bilen varsa bi el atsın lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zenfone 6 ya tablet sürümü kuruyordum kasmıyordu çok şarj yiyordu telefon sürümünde bazen fps düşüyor ve çok şarj yiyor hahahahaha
quote:
Orijinalden alıntı: GrandTurco
Zenfone 6 ya tablet sürümü kuruyordum kasmıyordu çok şarj yiyordu telefon sürümünde bazen fps düşüyor ve çok şarj yiyor hahahahaha
Sorunla alakalı birşeyler yazarsak sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: MaeglinMeneldur
quote:
Orijinalden alıntı: GrandTurco
Sorunla alakalı birşeyler yazarsak sevinirim
Tablet sürümünde kasmdan oynadığım telefonum ile telefon sürümünde fps düşüşü yaşıyorum
yani stabil değil gibi
Kardeşimin tabletindede orda kalıyordu. 5 10 dk bekleyince açıldı. Dahada yapmadı öyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Çerkez*
Kardeşimin tabletindede orda kalıyordu. 5 10 dk bekleyince açıldı. Dahada yapmadı öyle.
S4 lerde hiç açılmıyor maalesef
Aynı sorun bendede var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X