Şimdi Ara

Hearts of Iron III (2009) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
2
Favori
59.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıktığını duymadım da, seneye bekleniyordu o oyun, çıkmışsa indirmek lazım.
  • Iron Cross HOI 2 ye eklentidir.

güzel olduğu konusunda geyikler var ama şu anda civ5 yetiyooooo (kör topal)
  • arkadaşlar bi sorum olcak hQ lara savaş sırasında attack stence yapıyorum fakat ayrı bölgelere dağılıyorlar bunun nedeni nedir
  • paratrooperları nasıl nakliye uçağına yüklüyoruz bilen var mı ? askeri birimi seçince uçağa yükle butonu hiç yanmıyor. gemiye yükleyip gönderecem valla paratrooperları :)
  • bir de bu oyunda gerçek tarihin dışına çıkamıyormusun anlamıyorum.türkiyeyim teknolojimde iyi deli gibi ordu yapıp beyrutu işgal ediyorum hava savunma falanda tam birliklerimde nerdeyse hepsinde uçaksavar var ama sürekli division shattered oluyor. ırakı işgale gidiyorum. bütün savaşlar 0 lost benden 0 lost karşıdan bitiyor ve birliklerim bir kare geri çekiliyor sonra yok oluyor birlikler. anlamadım gitti ya.

az öncede hq yu otomatiğe aldım tahrana saldrıyı seçtim, bütün askerler romanya sınırına toplandı :) böyle saçma davranışlar başkalarında da oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemycl -- 6 Mart 2011; 15:20:27 >
  • Yeni Ek Paket-Hearts of Iron III: For the Motherland Çıktı

Hearts of Iron III (2009) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar birisi yardım edebilir mi?Ne yaparsam yapayım her savaşı kaybediyorum.50000 kişilik orduyla 9000 kişilik orduya kaybettim.
  • Organizasyonun iyi mi ? Erzak yeterli mi ? Ordunun ihtiyaçlarını karşılayabilir musun ? Ordunun komutanı nasıl ? Nehir geçen yerden mi saldırıyorsun ? Teknolojin saldırdığın ülkeye göre nasıl ?Ordunun kayıplarını kapatıcak manpower'ın var mı ?
  • Stacking penalty supply sorunu organizasyon düşüklüğü sorun olabilir.Stacking penalty ne dersen belli bir bölgeye çok fazla askerle saldırırsan stacking penalty alırsın.Supply ise erzak gibi düşün.Ayrıca organizasyonun fullenmesini bekle öyle saldır.
  • Ben ikinci oyunu oynamıştım baya sarmıştı.Bu oyun nasıldır?
  • modlarını nerden indiririz hiç event yok bu oyunda gıcık oldum
  • Bu oyuna yeni başladım.İlk defa olduğu için karışık geldi doğal olarakTürkçe yaması çıktı mı ?
  • Türkçe yaması yok malesef hocam.Birazcık kurcala rahat öğrenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Türkçe yaması yok malesef hocam.Birazcık kurcala rahat öğrenirsin.

Yavaş yavaş çözüyorum ama asker,uçak gemi filan çıkaramadım fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Oyun gerçekçi öyle iki dakkada Gemi uçak yapılmaz. Özellikle bi geminin yapımı o zamanlar 1 yılı geçebiliyordu. tabi bu senin fabrika gücüne bakar. Oyunda işe yaramaz bi ülkeyi alıpta dünyayı fethettim olayı yok öyle. Mantıklı düşünürsek 6-7 yılda dünya fethedilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: skull_lord

quote:

quote:

Oyun gerçekçi öyle iki dakkada Gemi uçak yapılmaz. Özellikle bi geminin yapımı o zamanlar 1 yılı geçebiliyordu. tabi bu senin fabrika gücüne bakar. Oyunda işe yaramaz bi ülkeyi alıpta dünyayı fethettim olayı yok öyle. Mantıklı düşünürsek 6-7 yılda dünya fethedilmez.

Manpower sıkıntısı çekiyormuşumNasıl yükseltiyoruz manpowerı?Bu arada cevaplayan herkese teşekkürler

Ekleme:Bu arada iranı seçmiştim.Irak ile başlayıp birkaç yeri almayı düşünüyordum(Çok mu abarttım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 18 Eylül 2011; 1:03:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Manpower sıkıntısı çekiyormuşumNasıl yükseltiyoruz manpowerı?Bu arada cevaplayan herkese teşekkürler

Ekleme:Bu arada iranı seçmiştim.Irak ile başlayıp birkaç yeri almayı düşünüyordum(Çok mu abarttım)

Oyunu çok iyi bilmiyorsan bence o işlere hiç girme Küçük ülkelerle oynamak zor baya zor oyunu bilmiyorsan tabi ki.Bu arada manpower kendi yükselir,araştırmaların hepsini yaptıysan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Küçük ülkelerde manpower yükseltmek zordur.

Irak gibi bir ülke ingilizlerin sömürüsüdür.
    Onunla gelişmen baya zor.

Manpower'ı yükseltme teknolojisi var Industry'de ordan yükselte bilirsin.

• quote:

Bu oyuna yeni başladım.İlk defa olduğu için karışık geldi doğal olarakTürkçe yaması çıktı mı ?

Araştırırsan bulursun hocam bir ara görmüştüm diye hatırlıyorum
  • manpower artirmak icin "agriculture" teknolojisi yapman gerekiyor. Kanun degisiklikleri ve bakan degisiklikleri de etkiliyor. Savas baslayinca da artis oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.