Bildirim
Hearts of Iron IV (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merakla bekliyorum.Paradox olmasa napacağız kim bilir. -
-
takip -
Harita güzel duruyor fakat kasar mı acaba? :D Malum eski oyun ilk çıktığında deli gibi kasıyordu. -
Arkadaşlar oyunu oynayan var mı ben hastasıyım önceki sürümleri devamlı atıyordu oyundan ciddi manada sıkıntı vardı. Bu yeni sürümü deneyeniniz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: qezgin
Arkadaşlar oyunu oynayan var mı ben hastasıyım önceki sürümleri devamlı atıyordu oyundan ciddi manada sıkıntı vardı. Bu yeni sürümü deneyeniniz var mı?
Oyun saha çıkmadı ikinci geliştirici günlüğü çıktı. Onu ekleyecegim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Anmey
quote:
Orijinalden alıntı: qezgin
Arkadaşlar oyunu oynayan var mı ben hastasıyım önceki sürümleri devamlı atıyordu oyundan ciddi manada sıkıntı vardı. Bu yeni sürümü deneyeniniz var mı?
Oyun saha çıkmadı ikinci geliştirici günlüğü çıktı. Onu ekleyecegim.
Bende dün baktım heyecan yapmıştım :) sene sonu gözüküyor çıkış tarihi -
#10 2.Geliştirici Günlüğü - Savaş Malzemeleri
The Tools of War
#11 3.Geliştirici Günlüğü - 1.Nisan
Bringing WWII to the mainstream
-
Bu oyunun tam manasıyla hastasıyım herbir oyunu defalarca bitirdim sonunda 4 de çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes oynasın diye basite indirgemesinler yeter. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: batu2012
Herkes oynasın diye basite indirgemesinler yeter.
Kesinlikle
Reyiz Geliyor! -
Yine aynı şekilde karıștırmasınlar daha fazla zaten yeteri kadar karışık
İddiaya varım oyunu herkes ilk oynadığında türkiyeden başlayacak sonra müttefikler boyumuzun ölçüsünü alacak ve majorlardan birini seçilir
quote:
Orijinalden alıntı: Theboysareback
İddiaya varım oyunu herkes ilk oynadığında türkiyeden başlayacaksonra müttefikler boyumuzun ölçüsünü alacak ve majorlardan birini seçilir
Türkiye ile çok iyi şeyler yapılıyor ama insanın da Türkiye olunca Almanya ile ittifak kurası geliyor diğerleri insanı çekmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Dravern
quote:
İddiaya varım oyunu herkes ilk oynadığında türkiyeden başlayacaksonra müttefikler boyumuzun ölçüsünü alacak ve majorlardan birini seçilir
Türkiye ile çok iyi şeyler yapılıyor ama insanın da Türkiye olunca Almanya ile ittifak kurası geliyor diğerleri insanı çekmiyor
+1
-
quote:
Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg
quote:
quote:
+1
Haksız mıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg
quote:
quote:
+1
Haksız mıyım
Almanyayla ittifak kurup rusyayı yok etmek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X