Bildirim
Hearts of Iron IV (2016) [ANA KONU] (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Harita iyi gibi, Beklemedeyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: xPhoenixx
Harita iyi gibi, Beklemedeyiz.
Bana mı dedin kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dravern
quote:
Orijinalden alıntı: xPhoenixx
Harita iyi gibi, Beklemedeyiz.
Bana mı dedin kardeş
Yok , Yukarda hearts 4 ün haritasını atmış ona yazmıştım -
Su an hoi3 oynuyorum hoi4 te gelse de söyle polonya dan girip moskova dan çıksak yine
Bu oyun ne zaman çıkacak acaba ? EU4 daha geçen sene çıktı ama ? -
quote:
Orijinalden alıntı: afetga1
Bu oyun ne zaman çıkacak acaba ? EU4 daha geçen sene çıktı ama ?
2015, EU4'e destekleri devam edecektir. -
#13 5.Geliştirici Günlüğü - 9 Mayıs
Development Diary 5 - Production Lines
#14 6.Geliştirici Günlüğü - 13 Haziran
Dev Diary 6 - Division Design
Özetlerini eklicem 1- 2 saate. Çok güzel olaylar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nord Synthesizer -- 13 Haziran 2014; 19:35:55 >
-
20 kişi davet edersek kapalı betaya giriyormuşuz sanırım. şurda el birliğiyle aslında birbirimizi davet edelim. biri girince 10 davetiye gercekmiş üye olanlara dağıtır ama buralarda pek aktif değil tabi kendi kendime konuşuyorum
-
Optimizasyonu iyi olur ins. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ardaq
20 kişi davet edersek kapalı betaya giriyormuşuz sanırım. şurda el birliğiyle aslında birbirimizi davet edelim. biri girince 10 davetiye gercekmiş üye olanlara dağıtırama buralarda pek aktif değil tabi kendi kendime konuşuyorum
yanlış anlamışsınız hocam. 20 kişi davet edenler arasından 10 kişi seçilecek rastgele -
Hocam nasıl edindiniz oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
güldürdün yav. o hoi 3 -
quote:
Orijinalden alıntı: EskiForumlu
quote:
güldürdün yav. o hoi 3
Resimlerde ne olduğuna bile tam bakmadan yazdım. Hatta şuan hoi 3 oynuyorum pc de. Haritayı farklı görünce (political map mode) atladım direk
quote:
Orijinalden alıntı: EskiForumlu
quote:
Orijinalden alıntı: ardaq
20 kişi davet edersek kapalı betaya giriyormuşuz sanırım. şurda el birliğiyle aslında birbirimizi davet edelim. biri girince 10 davetiye gercekmiş üye olanlara dağıtırama buralarda pek aktif değil tabi kendi kendime konuşuyorum
yanlış anlamışsınız hocam. 20 kişi davet edenler arasından 10 kişi seçilecek rastgele
heee. benim ingilizce bu kadar işte neyseama beta için bu kadar uğraştırmasalarmış keşke.
oyun çok güzel gözüküyor son videoda.
heyecanla bekliyorum. bu arada azda olsa konuyu canlandırmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 18 Ağustos 2014; 16:17:43 >
-
-
ya sanki çok yavaş ilerliyorlar. 2015 başında çıkacak dediler ama tam çıkış tarihini hala sölemediler. diğer oyunlarını takip etmezdim de hep böle mi yapıyorlar acaba.. en merak ettiğim oyun. -
Kendi tanklarını, uçaklarını kendin yapabilmen çok güzel olmuş. Saldırının planını kurma, savunma hattı oluşturma da çok kolaylaşmış. Savunma yapmak için tüm birimleri tek tek sınıra dizmekten kurtuldum
Fiyat hakkında tahminleriniz nedir?
quote:
Kendi tanklarını, uçaklarını kendin yapabilmen çok güzel olmuş. Saldırının planını kurma, savunma hattı oluşturma da çok kolaylaşmış. Savunma yapmak için tüm birimleri tek tek sınıra dizmekten kurtuldum
Fiyat hakkında tahminleriniz nedir?
Main game'i bilmem ancak dlcler 10$ aşağısı olmaz ancak her kuruşuna değer bnce
Önce oyunun kendisini alalım da dlc'ler bekleyebilir bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X