onu bilmem ama heavenin rezillikleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor...
aynen heaven clanı öleydi zati la resm için internet urlsi lazm forum senin pcdeki resmi nerden bulsun
Heaven laf atip burda saçma sapan konuşan hatta konuşamayan arkadaşlara aldirma! Sen taramaya devam et ve lütfen HUMAN Assasinleride gösterde görsünler...
hocam o nasıl bir program harbi kral bişi nasıl sahip oluruz o program'a sölersen makbule geçerisin..
quote:
Orjinalden alıntı: hallowenxx
Ben burada heaveni savunmuyorum ama o clana böyle ahkam kesip de kendi ırklarındaki bu adamları nasıl görmezden gelirler hala anlamıyorum. Alayını
Ya ustam benim sorunum ırkla falan alakalı değil! Mevzu düzenbazlık yapanlar. Benim kanımca bunların önde gideni Heavenlardı. Hepsini temizlesinler kardeşim. Banane human olup 70 lvl olandan, bana ne hayrı var üzerindeki dupelerle cz de çok adam kesen humandan. Hepsi hak ettiği cezayı alsın. Humanı ,Karusu yok bu işin
quote:
Heaven laf atip burda saçma sapan konuşan hatta konuşamayan arkadaşlara aldirma! Sen taramaya devam et ve lütfen HUMAN Assasinleride gösterde görsünler...
EDİTCİ Mİ BUNU SÖYLÜYOR ACABA ? EDİT CHARI AÇ HEAVEN SAYESİNDE SONRA DOGAL OLARAK SAVUN .. ULTİMA DA OLSAYDIN SENİN YAKININDAKİLERE GELCEK KÜFÜRLERİ BEN BİİLE HESABLIYAMAM .. AMA SEN HEAVEN LISIN ALINMAZSIN GÜCENMEZSİN BU SÖZLERDEN DEGİL Mİ ????.
Üstümdeki chitin sheller +7/12 256 nickli warriorum da var onun da üstündekiler +7/12 ve hala üzerinde.Dün gece yapılan dupe wipe'de hiçbir itemim silinmedi. Paper Archer olduğum için üstümdekiler +7/12 plate set.Attack daha da artıyor. Kimseden saklayacak bir itemim de yok. Pazardan aldığım attack scroll silinmiş.(Onu bile dupe yapacak kadar şerefsizleşmişler) Daha ne diyeyim. Güzel bir oyuna dönüşmesi dileğiyle.
Elsasayı bi ben tanımıom demekki
Ne HeaVen ne de dier chyper lı çoğu 60+ clan ı kimse savunmaya çalışmasın ---istisnalar kaideyi bozmaz--- çünkü chyper da herşey beklenir.... bi de şu taramayı nasıl yaptın????
Oda bir neyi kosp diyebiliriz ama farklı bir kosp bazı özellikleri eksik sadece...Dun verilen program örnek...
tarama programının link ini werebilir misin ?
quote:
Orjinalden alıntı: LasT_KnighT
tarama programının link ini werebilir misin ?
bende söledim ama vermemiş arkadaş verse bizde kimin ne mal olduğunu öğrenseydik..
Bu adam GM'dir!! Çünkü GM öle yazı yazabiliyo
taradığın itemler e sahip adamlara cypher da artık ezik muamelesi gösteriolar 60+ her clan +10 armor +5 unique daıtıyo daha aşağısı yok
tamam da o adamlar da o itemlerin olması heaven ın şerefli olduğunu mu gösteriyor.
lol aLLahım ya herkes bilmeden etmeden nasıLda iler geri konusabilio heaven cLanından banLananLar arasında iLlegaL item kullanan tek 1 kisi wardı onunda adını vermek istemiorum ne angeLlfaLL nede strong iLLegaL item kuLlanıodu kimse kafasından arama yaptım yok tarama yaptıım die atıp tutmasın bu adamlar o itemLeri giyseler czde kimse duramas onlerinde ama neden cz ye girmioLar die durup dusunen yok strong a ben roque earring sattım bundan 2 hafta kadar once adam topLayıp +1 bascaını söLedi hatta warsa eLinde aliyim dedi ayrıca bi adamın iLlegaL item giyip giymedini heaLtına bakarak rahatca orenebilirsiniz ama siz anca atıp tutmayı biLirsini hiçbirinizin eminin heaven clanı hakkında bisi biLdiiniz sanmıroum
quote:
lol aLLahım ya herkes bilmeden etmeden nasıLda iler geri konusabilio heaven cLanından banLananLar arasında iLlegaL item kullanan tek 1 kisi wardı onunda adını vermek istemiorum ne angeLlfaLL nede strong iLLegaL item kuLlanıodu kimse kafasından arama yaptım yok tarama yaptıım die atıp tutmasın bu adamlar o itemLeri giyseler czde kimse duramas onlerinde ama neden cz ye girmioLar die durup dusunen yok strong a ben roque earring sattım bundan 2 hafta kadar once adam topLayıp +1 bascaını söLedi hatta warsa eLinde aliyim dedi ayrıca bi adamın iLlegaL item giyip giymedini heaLtına bakarak rahatca orenebilirsiniz ama siz anca atıp tutmayı biLirsini hiçbirinizin eminin heaven clanı hakkında bisi biLdiiniz sanmıroum
YENİSİN AMA O 70 LWL ARCHER BU FORUM DA ELKY ADINDA BİRİ VEDE ONUN ONUN HARİCİNDE 2 TANE 62 VE 65 LİK CHARI VARMIŞ BUNLARI APOS TAMI KASTILAR ? BENDE O KADAR APOS TAKILIYORUM FAKAT ÇOK NADİR HEAVEN LI GÖRÜYORUM . HEAVEN ERDEYSE HEPSİ EDİT CHAR GÜLÜM O YÜZDEN BENCE SUS .. 1 MİLYAR EX BU KADAR KISA SÜREDE KASACAK ADAM YOK .. HEAVEN HAKKINDA BİLDİGİMİZ ŞEY HİLEKAR VE OYUNUN İÇİNE EDEN İNSANLARIN KURDUGU BİR CLAN .
ahahah yeniyim demek olm sen heaven Lanı hakkında ne biLiosun bana onu söLesene sadece lvllerini baska hiç bisey biLmiosun o clan hakkında ben kosp yada macro kuLlanmıoLar demedim bende kuLlanıorum bunda bisey yokki herkes kullanıo archer charın oLsa sende kullanırsın bu macro oLAyını herkes neden bu akdar buyutuo anLamadım macroya Laf atan insanLar macro partilerine girmek icin sabah aksam yalvarıoLar sonrada pis macrocuLar diip basıp gidioLar bu kadar eziqLik oLmas cyper serverını bilen adamLar bu serverda macro kullanmanın cok rahat olduunu ve hiç bisey oLmicaını bilirLer onun icin biLmediiniz etmediiniz cLanlar ve charLar hakkında atıp tutmanın aLemi yoq
quote:
HEAVEN HAKKINDA BİLDİGİMİZ ŞEY HİLEKAR VE OYUNUN İÇİNE EDEN İNSANLARIN KURDUGU BİR CLAN .
işte olay budur bu arada ben ^^^^CRAZY^^^^ hesabım 1 hafta bloke oldu
xeyal sen heaven hakkında ne biliorsun peki!!! rice cake dupeleip kullandıklarını biliomusun serverda dupe taktiğini ilk bulan klan olduklarını ve bu sayede kısa zamanda ne kadar np kastıklarını biliomusun ? gm charını hackleyip kendilerine özel boss eventlarla legal item topladıktan sonra gm e mail atıp dupeyi ve nasıl yapıldığını anlatıp dupe wipe beklediklerini biliormusun eline +9 shard alan czye koşup milleti kesmeye çalışırken onların sadece lmakro party yaptığını biliormusun??* yane kısacası heaven klanı sistematik bir şekilde serverı dupe ile çökerttiler sonrada gme masummuş gibi mail atıp dupe wipe ı beklediler ama amaçlarına ulaşamadılar benim anladığımı gm de anladı ve bütün klanı banladı alın size BÜYÜK HEAVEN KLANININ YAPTIKLARI hala savunmaya devam edin siz onları ama bilinki bu işin sonu cypherdaki bütün charların silinmesine kadar gidecek
quote:
ahahah yeniyim demek olm sen heaven Lanı hakkında ne biLiosun bana onu söLesene sadece lvllerini baska hiç bisey biLmiosun o clan hakkında ben kosp yada macro kuLlanmıoLar demedim bende kuLlanıorum bunda bisey yokki herkes kullanıo archer charın oLsa sende kullanırsın bu macro oLAyını herkes neden bu akdar buyutuo anLamadım macroya Laf atan insanLar macro partilerine girmek icin sabah aksam yalvarıoLar sonrada pis macrocuLar diip basıp gidioLar bu kadar eziqLik oLmas cyper serverını bilen adamLar bu serverda macro kullanmanın cok rahat olduunu ve hiç bisey oLmicaını bilirLer onun icin biLmediiniz etmediiniz cLanlar ve charLar hakkında atıp tutmanın aLemi yoq
TABİ CANIM MACRO HERKES KULLANSIN HERKES BATSIN .. CANIM SİZ MACRO KULLANARAK BU OYUNDAN NE ZEVK ALIYORSUNUZ Kİ ? GÖZÜM SULANANA KADAR OYNAMADIKTAN HARPY DE KASMANIN VEYA KS DEN KUTU AÇMANIN (KO ZAMANINDA ÇOK AZ SPOT OLDGU İÇİN NAPALIM :P ) ZEVKİNİ Mİ ALACAKSINIZ ? BUNCA İNSAN SÖYLEDİGİNE GÖRE DEMEK Kİ BR BİLDİKLERİ VAR DEGİL Mİ ? SENDE Mİ HEAVEN LISIN ? O ZAMAN SENDE BANLANDIN YADA CLANI NI SATIP KURTULDUN DEGİL Mİ ? NP Yİ NASIL KASIYORLAR HİLE İLE NP TRANSFERİ İLE PRAYI VERİYORLAR NP Yİ ALIYORLAR HEM DİGERLERİNDE SAHRD OLMASI HEAVEN I SUÇSUZ MU YAPIYOR O ZAMAN HEAVEN EN DÜRÜST CLAN .. BİR ZAMANLAR TOWN(BAK BENDE ESKİDEN TOWNDAYDIM AMA KENDİ CLANIMIN KÖTÜLÜKLERİNİ SÖYLEYEBİLİYORUM ) UN FLN YAPTIKLARININ 10 KATINI YAPIYOR.HEAVEN I LÜTFEN BİR DAHA SAVUNMAYIN YADA GİDİN BUNU GEREKSİZ ŞEYLER YERİNE YAZIN ÇÜNKÜ HEAVEN I KOLLAMAK ÇOK GEREKSİZ BİR ŞEY