:D bana heavın cLanından herhangi birinin czde macro actıını ispatLayabiLcek tek bir kisi warmı ? o adamLar czde macro war die son 1 aya yakındır cz ye biLe girmioLar evet heaven cLanında dupe yapan 1 2 kisi wardı saten cyperda dupe yapmayan tek 1 kisi biLe yoktu ama bi cLan ban yedi die butun sucLarı o cLana atmanın hiç bi aLemi yok ayrıca macroyLa lvl kasmaya geLince ben sabahtan aksama kadar makine basında oturup harpy yada apos kesmenin egLenceLi bi yanını goremedim ayrıca sabahtan aksama kadar exp kascak durumda olmayanLArda war herkesin isi gucu oLabiLir ben macroyLa lvl kasmada hiç bi kotuLuk goremiorum ama nedense macro partilerine aLınmayan arkadasLAr macrocuLara pek bi ofkeLi ama sebebi sadece macro partiLerine aLınmadıı icin... ayrıca serverda rice cakeki kuLLanan olarak gorduum iLk cLan ashqiya dır ve hemen hemen herkesde siLinmesine ragmen bu adamLarda haLa wardı
xeyal savunman bile bir tuhaf illegal bir prog kullanıp lvl kasıyorsun bunu normalmiş gibi savunuyorsun. sabahtan akşama kadar oynayamayacak durumdaysan oynamazsın ben öğrenciyim o zmn gidim okula giderke serverımda charımı macroyamı bırakıyım.heaven'da 1-2'den fazla kişi dupe yapıor buda belli.kosp prog hiç ihtiyaç duymadım zamanında diez'dede macro kosp vardı hiç bi partiye girmedim su anda cz magking vemadafacca koxp kosp ve macro kullanıolar birde okuanyus diye bir mage gm'in gelmesini saabırsızlıkla bekliyorum.suç tabiki ne karus ne human 'a atılyor cypherda her clann yaptığı şeyler ama sen eaven'ı sütten çıkmış ak kaşık gibi belirrttin senin bu macroya olan örneğin bir hırsızın ihtiyacı olduğu için çalması gbi birşey neticede bir suç
bence sıkıyo oraya onları kendide yazabilir
yaw cypher de database araklayanların oldugunu duymussunuzdur
tanıdıgım bikac kişiyi bu datacılar banladı savaşın ortasında elmorad towna qirmişler 1 mage 2 warrior mage nova atınca cogu yatmış 2dk sora datacılar banlamıs
baska birini iddia sebebi banlamıslar adam demiş seni banlarım diğeri banlayamazsın diince dc yemiş sora account uctu...
cypherde bunlar dönüo illegal legal itemler yuzunden ban yiyen fazla gorulmedi !
heaveni savunmuyorum ama daha önceki mesajlarda macro kullanmazlar dupe yapmazlar vs. vs.
hepsini yaparlarken gordum
dts spotlarının hepsini macro kullanarak alırken eslant dahil sora hakkıyla kasmak isteyenlere kufur ederken (ks yaptıkları için) adamlardı.
Clan banlandı da ne oldu heavenin dupecilerinden daha saglam adamlar war cypherde.
heaven bir pislikti cypher o pislikten kurtuldu sıra dierlerinde xeyal sen hiç angelfall u czde gördünmü ??ewet 1 aydır czye gitmiolar bu doğru ama unun sebebi kosp kullanıldığı için deil salaklar dupe yapıp kosp açıp czde np kasmaya çalışırken onlar kişiye özel boss ewent ler ile legal item kasıp macro partyleri ilede lewel kasıolardı ve dupe wipe ile koxpun sona ermesini bekilolardı ayrıca cz ye kospu ilk sokan priest de angellfall dır
ya arkadaşlar bırakın ya su heavenı savunmayı cyperın en ezik clanı galiba banlandı clan züper oldu orda blackfukkamedal die bi warıor war lwl 70(macro ile) maner 0 bu iş nasıl oluyor? bana solermisiniz?
Ya ben heavını sutten cıkmıs ak kasık gibi gostermeye feLan calısmadım ama bi cLan tumden ban yedi cyperda iLLegaL ne warsa onLarın ustune atmanız garip geldi ayrıca tüm cLan dupe yapıo boss eventLer dusenLio diosunuz ama ironm cyperın dupe de costuu anda lvl 50 adamların 4k hp ile doLsatıgı zamanLarda neden chitin fp set ve ib+7 yada 6 iLe dolastıgını 69 lvlde 3.4 k hpsinin oLduunu kim acikLicak bana neden dupe yapıolardıda ironm o haLde dolanıodu ayrıca bLackfukkametal edit char o yusden manner 0 rtk kafeden oynayan biri bu adamlar cyperın databasenini caLıp serverda noticede kufur eden biri ama sonunda rtk kafenin butun hesapLarının silindiini duydum notice gecti ama ne kadar doru bilemem ayrıca burda heaven a LAf soyleyen ve cyperdan oynayan arkadasLarın dupe zamanında üstLerinde ne kadar Legal item wardı oda merak konusu sorsanız bende hiç dupe item yok derLer :D ama pek inandırıcı geLmior yada dupe yi onLara anLatan bi arkadasLArı yoktur...
HEAVEN SENİ SEVİYORUM...
sss_ozan peki sana bişi sölicem "BLACKFUKKAMETALS" IN MACRO KULLANDIĞINDAN EMİNMİSİN
O ADAM BNM ARKADAŞIMIN ABİSİ WE ONUN MANNERİ 0 DEİL 847 SEN TANIMADIĞIN WEYA GÖRMEDĞİN KİŞİLER HAKKINDA NASIL KONUŞUOSUN O ADAM MACRO NUN NE OLDUĞUNU BLMİO BN GECELERİ DOLAŞMAK İÇİN ÇIKTIĞIMDA ADAM SABAHIN 6 LARINA KADAR LWL KASIO SENCE 70 LWL OLMASI NE KADAR NORMAL
o resimler kaç ay öncesine ait 3 4 ay önce alınmış resimleri yeniymiş gibi milletin önüne sunuyorsun (kohack) zamanından kalma version 1331 şu anda yıl 1454
konu uplanmış adam eski resimleri yeniymiş gibi milletin önüne sunmamış yani ;9
Cypher da olupta namus şeref ayağı kimse çekmesin bunu herkes üstüne almasın isim yapanlar için sölüyorum 1 adet 70 lvl yokki koxpta kasmamış bi adet temiz item yokki GM boss event yapılarak yada dupe wipe tan atlatılarak yapılmamış hepsi bu oyunun illegal işleriyle uraşarak bu noktaya geldi sadece heaven deil bir çoğu hatta troy backspace eski pressok izmir matrix hepsi böle kimse aksini iddia edemez ederse bende sattıkları 9000 busun hesabını sorarım sattıkları blue treasure chestleri sorarım. Bende cypher da oynadım şimdi azımı bozdurmayın bende dupe yaptım bende koxp kurdum ordayken. Bulunduğun ortamın raconuna uyman lazım yoksa ezilirsin o yüzden bana kârhaneye giripte s... yapmadan cıktık demeyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme