Bildirim
Heavy Metal Dinleyenler İçin Kulaklık Önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
cks90 alabilirsin hocam :) -
@gardanadam
Cks90 olmaz.
@Poustigo
Kulak içi mi , kafa üstü mü , izolasyon önemli mi , yurt dışından alabilir misiniz?
Kulak içi ve yurt dışından alınabilir olarak VSonic Gr06'ya bakabilirsiniz -
@Pea
Evet kulakiçi; izolasyon çok da önemli değil, özellikle dinlerken ikinci bir işle uğraştığım için beni hayattan soyutlaması gerekmiyor, uygun uçla falan halledilir zaten o. Yurtdışından alamam, en başında kredi kartım yok zaten; ancak buradan yurtdışına çıkabilecek birisine ısmarlayabilirim sanırım.
Üstünkörü birkaç yoruma bakarsam tavsiyen güzel. Listeme alıyorum. :)
@gardanadam
Dostum 350 lira diyor. Sennheiser'ı tercih ederim ben o fiyata. En azından sorunsuz bir teknik servis imkanım olur. -
Heavy metale cks90 önermek gerçekten ilginç -
GR06 da olmaz bence, Brainwavz M3 daha uygun olur. -
Shure se215 diyordum fiyata takıldım pardon :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky86 -- 23 Haziran 2012; 0:26:49 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bence 120 tl veriyosan hiç kulak içi uraşma git i-grado al daha önce dinlediğin şarkılarda duymadıklarını duy :) zaten sırf rock müzik için yapılış bi kulaklık şahsen kullanıyorum. seslerin dogallıgı konusunda üstüne yok ayrıca bir 2 sene önce en dünyanın en iyi 10. kulaklıgı seçilmişti fitatı 100-120 tl araası -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- jbl kulaklık bataryası
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods orjinallik sorgulama
- anker sleep a20
- realme buds air 6 pro
- ikko active buds
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X