Şimdi Ara

Heavy Metal Dinleyenler İçin Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, çoğunlukla heavy metal, hard rock, rock'n roll tarzı dinlerim. Benimle eş müzik zevki olup da maksimum 120 liraya, yüksek verim alabileceğim bir kulaklık tavsiye edebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poustigo -- 19 Haziran 2012; 19:00:01 >

• cks90 alabilirsin hocam :)
  • @gardanadam
    Cks90 olmaz.

@Poustigo
    Kulak içi mi , kafa üstü mü , izolasyon önemli mi , yurt dışından alabilir misiniz?

Kulak içi ve yurt dışından alınabilir olarak VSonic Gr06'ya bakabilirsiniz
  • @Pea

Evet kulakiçi; izolasyon çok da önemli değil, özellikle dinlerken ikinci bir işle uğraştığım için beni hayattan soyutlaması gerekmiyor, uygun uçla falan halledilir zaten o. Yurtdışından alamam, en başında kredi kartım yok zaten; ancak buradan yurtdışına çıkabilecek birisine ısmarlayabilirim sanırım.

Üstünkörü birkaç yoruma bakarsam tavsiyen güzel. Listeme alıyorum. :)

@gardanadam

Dostum 350 lira diyor. Sennheiser'ı tercih ederim ben o fiyata. En azından sorunsuz bir teknik servis imkanım olur.
  • Heavy metale cks90 önermek gerçekten ilginç
  • GR06 da olmaz bence, Brainwavz M3 daha uygun olur.
  • Shure se215 diyordum fiyata takıldım pardon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky86 -- 23 Haziran 2012; 0:26:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence 120 tl veriyosan hiç kulak içi uraşma git i-grado al daha önce dinlediğin şarkılarda duymadıklarını duy :) zaten sırf rock müzik için yapılış bi kulaklık şahsen kullanıyorum. seslerin dogallıgı konusunda üstüne yok ayrıca bir 2 sene önce en dünyanın en iyi 10. kulaklıgı seçilmişti fitatı 100-120 tl araası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.