Şimdi Ara

Heavy Metal için Zen X-fi 2'den daha iyi bir Çalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Brainwavz M3 + Fiio E6'yı Zen X-fi 2'yle kullanmaktayım. Equalizer'siz müzik dinliyorum. %60 civarında memnunum ama diğer yarısı sıkıntılı. Bazı gruplarda mükemmelken, bazı gruplarda, özellikle yüksek şarkılarda Çamurlaşıyor. Fatality ses kartında aldığım berraklık, temizlik ayarında hangi tür çalarlardan alabilirim? Boğuk seslerden nefret ederim. Parlak olmalı.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Kimse yok mu ya?
  • M3+E6 dan metalde memnun değilseniz herhalde tizlerinden memnun değilsiniz. Bu ilginç. M3 tiz ağırlıklı olması lazım. Hem de amfi takmışsınız. Acaba dinlediğiniz müzikler 320 kbps' nin altında mı? Değilse bile flac dinleyin bence. Flac dinliyorsanız daha da garip zaten.
  • Mesela şu an amfiyi kullanmıyorum. Amfili sesle amfisiz ses arasında fark görüyorum. Yani şöyle söyleyim, davuldaki kick tonları amfi takılıyken ve yüksek ses açıkken bozuluyor. Daha toklaşıyor. Ama amfiyi çıkarıp aynı şarkıyı açtığım zaman kickler yumuşuyor. 320'nin altında mp3 yok. Ama amfi takılıyken sesi çok açtığım zaman seslerin karşıması sıkıntılı bir durum. Aslında yüksek sesi çok seviyorum. Ama durum böyle olunca açmak istemiyorum. Kulaklığın tizlerinden memnunum. Ama çaların flat sesinde midler önde olunca rahatsız ediyor. O yüzden çalar araştırması yapıyorum. Daha yüksek bi kulaklık alsam bu çalarla yine aynı sorunu yaşar mıyım onu bilmiyorum?
  • sesin çok açılması durumunda çoğu kulaklıkta seslerin birbirine karışması veya bozulması olabilir diyorlar.Bende Creative Zen X-Fi 2 kullanıcısıyım ekolayzer ve ses efektlerini kullanmam benimde MP4 çalara ihtiyacım var bana önerilen kulaklık olarakta Triple-Fi 10 önermişlerdi.Benim yeni almak istediğim Cihaz Cowon J3 benim araştırmalarıma göre bu cihaz bence şu an en iyisi bana göre bu cihazın sesinin Creative Zen X-Fi 2'ye göre sesler daha berrak daha net gelir demişlerdi. parası olana Colorfly, Hifiman ama ben biraz böyle ne biliyim film falan da seyrediyim falan istediğim için birde şarj süresi tabil-ki benim için en önemliler arasında ki J3 64 saat yazmış ama tabikide o kadar gitmez deneme yaıpldığında 128 Kbps ile hiç durmadan 50 saat gidiyor denildi bana bence bana 320 Kbps ile 32 saat gitsin öpüpte başıma koyarım :D
  • şunuda söyliyim dedim zaten bütün herkes biliyor Creative Zen X-Fi 2'de ses yüksekteyken ses çatlıyor bu MP4 playerın bir sorunu ben zaten o yüzden sanırım 25 seviye var seste ben maksimum 20'de kullanıyorum 22 yi geçmiyorum sesler çatlıyor % 90 bilirsiniz bu problemi ama yinede söyliyim dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.