Şimdi Ara

Heavy Rain Anonymous Türkçe yaması hakkında!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Epic Games üzerinden Heavy Rain satın almıştım. Bugün eskiden Anonymous tarafından yapılan 1 GB civarı olan Türkçe yamayı yükledim. Oyuna giremiyorum. Yamayı kaldırınca İngilizce olarak devam edebiliyorum ama Türkçe yaptığımda paylaştığım ekrandaki gibi sayfada kalıyor. Oyuna giremiyorum. Önerisi olan yada sebebi ile ilgili bilgi paylaşmak isteyen olursa sevinirim. Heavy Rain Anonymous Türkçe yaması hakkında!

• yama güncelleme ile bozulmuştu yeni tool yazılacağı için üyelik sistemine çekmişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: MortoZorto

yama güncelleme ile bozulmuştu yeni tool yazılacağı için üyelik sistemine çekmişlerdi

Teşekkür ederim bilgi için. Sanırım bekleyeceğiz.

• GameHunterTV kullanıcısına yanıt
    Abi senin kanal işi ne oldu ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microphone Not Found

Sponsor destekli , görüntülü olarak yeni ev yeni sistem olarak 9 Ekim'de FİFA 21 ile başlıyoruz kardeşcan . Ocak ayı itibariyle de her gün 7 farklı oyun 7 farklı hikaye olacak. Çok şükür sponsor ve destek olanlar oldu. Sıfırdan görüntülü olarak telp ettiler bu şekilde başlıyorum

• quote:

yeni kanalımı da burdan takip edebilirsin. Abone olursan sevinirim kardeşim. https://www.youtube.com/channel/UCXVnP2E5kSEdyehsFulCeMQ?view_as=subscriber

• GameHunterTV kullanıcısına yanıt
    Abone olup bildirimleri açtım bile. Fifa sevmiyorum ama diğer oyunları sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heavy Rain Türkçe Yama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Abone olup bildirimleri açtım bile. Fifa sevmiyorum ama diğer oyunları sabırsızlıkla bekliyorum.

Desteğin için çok teşekkür ederim kardeşim. Umarım film tadında güzel vakitler geçirirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.