Oyunun artık sonlarına gelmiştim. Hold my hands bölümünü oynamadan saveleyip kapattım. Tekrar açtığımda menü açılıyor ama continue da desen chapters dan da herhangi bir bölüme girsen açılmıyor. Simsiyah bir ekran var sadece. Sinirden çatlıycam. Lütfen yardım.
Ne yaparsan kesin çözüm olur bilmiyorum ama istersen "Game Data" bölümünden oyunu sil ve tekrar yükle. Belki işe yarayacaktır...
hyr konsolu kapat sonra ekrar ac ve continue de bende boyle duzelmisti
quote:
Orijinalden alıntı: LilxE07 hyr konsolu kapat sonra ekrar ac ve continue de bende boyle duzelmisti
2-3 kere yaptım olmadı.
Valla hocam aynı sorun bendede oldu belki 10 kere yaptım aynı şeyi ama o bölümden başlatamadım.. Chapters kısmından 2-3 bölüm öncesine başlatabildim oyunu oda zorla yani
quote:
Orijinalden alıntı: freev Valla hocam aynı sorun bendede oldu belki 10 kere yaptım aynı şeyi ama o bölümden başlatamadım.. Chapters kısmından 2-3 bölüm öncesine başlatabildim oyunu oda zorla yani
Ben de öyle bir deniyim o zaman teşekkürler hocam.
ha dostum onu demeyi unutmusum 1 chapter(1 tane) onceye git ve devam et ayni yerde yine takilacak konsolu kapat ac duzelecek
2 bölüm önceye gittim yine ayni ! Olmuyor. Kırıp atıcam oyunu ya.
bana aynısnı oldu bugun oynadım son bolumdeyım bi açtım gelince oyuna yenıden başlamiş sanırım ben oyunu tam save ederken kapadım.off salak kafam. eski chapterlerde yok.corruptedd data olmuş savegame atıcam bu oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
bana aynısnı oldu bugun oynadım son bolumdeyım bi açtım gelince oyuna yenıden başlamiş sanırım ben oyunu tam save ederken kapadım.off salak kafam. eski chapterlerde yok.corruptedd data olmuş savegame atıcam bu oyunu
valla ya.
bende oyunun başlarında sayılırım heralde..dedektifle bir bebegin yanındaydım en son chapter'da..umarım sonlara dogru bendede yapmaz 3. bölge oyun..yeni bi update ihtiyacımı var acaba..
quote:
Orijinalden alıntı: kruezberq
bende oyunun başlarında sayılırım heralde..dedektifle bir bebegin yanındaydım en son chapter'da..umarım sonlara dogru bendede yapmaz 3. bölge oyun..yeni bi update ihtiyacımı var acaba..
Şu Kenarda Origami Figürü Varken Kapatırsan Sorun Olur Yoksa Olmaz Hocam...
@Sangre
Bu Yeni avatarın Hayırlı Olsun....
quote:
Orijinalden alıntı: kucuk
quote:
Orijinalden alıntı: kruezberq
Şu Kenarda Origami Figürü Varken Kapatırsan Sorun Olur Yoksa Olmaz Hocam...
@Sangre
Bu Yeni avatarın Hayırlı Olsun....
Hocam avatarı senden almadım ki jeodumars'tan aldım, eğer bir gönderme yapıyorsan.
ha egerki asagida origami olurken kapatirsaniz gecmis olsun oyuna en bastan baslayin veya save dosyasi atin butun oyunlar icin gecerli bu bende kac kez lbpde olmustu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme