Hmm anladım, olabilir tabi, kişisel fikridir herkesin, ama bugün ps3 e saglamlık ve performans yönünden çamur atan cidden çarpılır, var mı şu an daha iyisi?
benimde dante catladı yada makinedemi çatladı cıkartırkenmi çatladı bilmiyorum galiba dandik malzeme kullanıyorlar inş. oyun bitene kadar idare eder gerci çatlak cok küçük bir zarar vermez umarım
Gecmis olsun üzücü bir durum... ben infamous ilk ciktiginda gg uzerinden yari fiyatinin altinda catlak sekilde aldim :) ayni sizin resimdeki gibiydi, ben +üç kuzenim ayri ayri oyunu bitirdik hiçde problem cikarmadi. belki bu benim sansimaydi bilemicem ama burda bu sekilde disklerini kullanmaya devam eder var ise arsive atabilirsiniz yada uygun bi ucretle takasa sokabilirsiniz diye dusunuyorum
Ben daha önce kotakuda "Fat kasalar her an bozulabilir haberi" okumuştum. Orda aynen şöyle diyordu. Özellikle eski 60 lar yeni oyunlar çıktıkça geliştikçe zorlanmaya başladı(zaten bu sebeple slim in teknolojisi geliştirildi) ve fazla ısınmaktan Blueray disk lere zarar verebiliyor. Sebep belki bu olabilir. Dikkat ederseniz ilk 1-2 sene neredeyse yok denecek kadar az olan bozulmalar son 2 senede artış göstermeye başladı bunun sebebi yukarda yazılan gibi eski ps3 lerin gelişen oyunları okumakta daha zorlanıyor olması.
Arkadaşlar konu içerisinde gördüğüm bir durumdan bahsedeyim. Fikir yürütme, düşüncesini paylaşma ile bunların "çamur atma" girişimi olduğu hakkında bazı sıkıntılar yaşanmış. Bu iki davranış arasındaki farkı iyice değerlendirip ondan sonra sonuca varmanız herkesin yararına olacaktır. Açıkça yazılanların fikir olduğu ortadayken bunları ısrarla "çamura" bağlamak hiçbirimize yakışmaz.
Lütfen konumuza devam edelim.
diski kutusuna yerleştirirken dikkat etmek lazım aynı şekilde çıkarırkende,bende gow 3 ümü korkudan kutusuna koyamıyorum daha oyunu bile bitirmedim,şaka bi yana dikkat ettikten sonra hiç bişey olmaz
heavy raini çıkarıtırken bende zorlanmıştım bi garipti gerçekten kutusu
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Ben daha önce kotakuda "Fat kasalar her an bozulabilir haberi" okumuştum. Orda aynen şöyle diyordu. Özellikle eski 60 lar yeni oyunlar çıktıkça geliştikçe zorlanmaya başladı(zaten bu sebeple slim in teknolojisi geliştirildi) ve fazla ısınmaktan Blueray disk lere zarar verebiliyor. Sebep belki bu olabilir. Dikkat ederseniz ilk 1-2 sene neredeyse yok denecek kadar az olan bozulmalar son 2 senede artış göstermeye başladı bunun sebebi yukarda yazılan gibi eski ps3 lerin gelişen oyunları okumakta daha zorlanıyor olması.
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, 2. si arkadaş blueray i kendi kutusundan cıkarırken oluştuğunu söylemiş ama sen ps3 zarar veriyor demişsin arasındaki bağlantıyı çözemedim kutmu yoksa ps3 mu suçlu
quote:
Orijinalden alıntı: port_fire
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, 2. si arkadaş blueray i kendi kutusundan cıkarırken oluştuğunu söylemiş ama sen ps3 zarar veriyor demişsin arasındaki bağlantıyı çözemedim kutmu yoksa ps3 mu suçlu
Bunu ben iddaa etmiyorum okuduğum bir haber ile bağlantısı olabileceğini söylüyorum. Şöyleki fazla ısınmayla Blue ray diskinde yoğunluğunda bir değişim olabilir böylece çatlama veya kırılma riski artar. Sadece bi fikir
Geçmiş olsun hocam , valla bende yeni duydum bu Ps3 kutularının zarar verdiğini akşam gidip bakıyım oyunlarıma
ercan abi üzüldüm ya o kadar da heves ettin planı da hazırlamıştın :(
bu sorundan müzdarip olan çok insan var.
elimde arkadaşın bi oyunu var. tırsmaya başladım vallahi oyun açarken dikkat ediyorum artık. oyunu bitirseydin bari abi ya
Aman şimdi çatlak diski kullanırken gözü bozayım deme.
quote:
Orijinalden alıntı: freev
Geçmiş olsun hocam , valla bende yeni duydum bu Ps3 kutularının zarar verdiğini akşam gidip bakıyım oyunlarıma
Serhan hocam , bunu da yaşamak görmek varmış demek ki. Sağlık olsun. Aman diyeyim o kutulardan birindeyse oyun acilen çıkar bir zarfa koy derim oyununu. Ciddi anlamda o kutular katil
quote:
Orijinalden alıntı: CyLess
ercan abi üzüldüm ya o kadar da heves ettin planı da hazırlamıştın :(
bu sorundan müzdarip olan çok insan var.
elimde arkadaşın bi oyunu var. tırsmaya başladım vallahi oyun açarken dikkat ediyorum artık. oyunu bitirseydin bari abi ya
Can'ım teşekkür ederim kardeşim. Tek derdim BD'in çatlaması olsun olmadı arşive koyarım şu bahsi geçen spreylerle tamir edip , oyunu bitirdim aldıktan üç dört gün sonra hatta dün arkadaşlarda sabahladık oyunu baştan oynadık onlar oynamamıştı bitirdik hiç sorun çıkarmadı. Tek sıkıntım bu haliyle takasa veremem , satamam, yakışmaz bana. Kaldırdım o yüzden ilanıda. Artık planlar değişti takas olamayacağına göre Wcup2010 'u satın alacağım
Ercan abi çok geçmiş olsun ya,ne şanssızlık hakkaten. Bende de var oyun,tırstım şimdi okuyunca bunu açıkçası. Dünya kupası için hazırlıklarını aksatması kötü olmuş valla,umarım bi hal çaresini bulursun abi,WC10'da beraberiz kısmetse biliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade
Ercan abi çok geçmiş olsun ya,ne şanssızlık hakkaten. Bende de var oyun,tırstım şimdi okuyunca bunu açıkçası. Dünya kupası için hazırlıklarını aksatması kötü olmuş valla,umarım bi hal çaresini bulursun abi,WC10'da beraberiz kısmetse biliyorsun
İlkerim teşekkür ederim sağlık olsun diyorum hep. Oyun için diyeceğim o kutulardan birinde sanırım senin oyunun da , kesinlikle cd zarfı içinde sakla eğer öyle bir kutuysa muhafazası. Allahın izniyle WC10'da birlikteyiz Fifa09'la antrenmanlarımı sürekli olarak yapıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme