Şimdi Ara

Hecarim jungle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermage

Hecarim jungle

Bu şekilde devam edip, belli bi eloya geldiğinde, yine bu skorlarla oynayıp, neden ben kaybediyorum? demezsin umarım. Dersen de; sana biri gelir; "Lanelere kill bırak" der.

Tebrikler ayrıca. Başarılarının devamını dileriz ailecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: favians

quote:

Hecarim jungle

Bu şekilde devam edip, belli bi eloya geldiğinde, yine bu skorlarla oynayıp, neden ben kaybediyorum? demezsin umarım. Dersen de; sana biri gelir; "Lanelere kill bırak" der.

Tebrikler ayrıca. Başarılarının devamını dileriz ailecek.

bütün killeri asla kendim almıyorum ki jungle oynayan adam bunu yapıyosa hiç oynamasın jungle daha iyi.özellikle toptakinin mutlaka feedlemesi gerekiyor bana kalırsa

• hecarim jungle'ın kitabını yazan adam XJ9'dur beyler Na serverinde oynuyor adam,ben de denemiştim bayağı etkili. adamın bulduğu rune combosu en iyisi gibi gözüküyor,konuyu açan arkadaşım sen de bir kontrol edebilirsin :)
    http://www.lolking.net/summoner/na/20494083#runes bu linkten ulaşıp hecarimzzzzz adlı rune pageyi de inceleyebilirsiniz.
  • bu arada build olarak philo hog sheen glacier hexdrinker frozen hearth triforce mom shurelia randuins ya da ga kullanıyor genellikle 2 günde smurf acc'yi 2k elo yapmıştı eleman.Hecarimin e sini düzgün yere ittirdiğinizde adamı,red buffla beraber çok saçma op oluyor bu arada deneyin derim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoverbang

hecarim jungle'ın kitabını yazan adam XJ9'dur beyler Na serverinde oynuyor adam,ben de denemiştim bayağı etkili. adamın bulduğu rune combosu en iyisi gibi gözüküyor,konuyu açan arkadaşım sen de bir kontrol edebilirsin :)
    http://www.lolking.net/summoner/na/20494083#runes bu linkten ulaşıp hecarimzzzzz adlı rune pageyi de inceleyebilirsiniz.

sağol dostum iyi oldu bu runelerde bende değişikliğe gidicektim zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xoverbang

hecarim jungle'ın kitabını yazan adam XJ9'dur beyler Na serverinde oynuyor adam,ben de denemiştim bayağı etkili. adamın bulduğu rune combosu en iyisi gibi gözüküyor,konuyu açan arkadaşım sen de bir kontrol edebilirsin :)

sağol dostum iyi oldu bu runelerde bende değişikliğe gidicektim zaten

işine yaradıysa sevindim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

hecarim iyide shaco gibi kalıyor bazen acayip squishy diğer jungle champlere göre.O yüzden tank ağırlıklı gitmek iyi.TF dışındada pek atack itemi almam.Frozen heartte iyi oluyor.

squishy veya az dmg. sahibi olursa olsun ultisi oyunun bütün dengelerini bir anda değiştiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.