Bildirim
Hecarim jungle
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ugrasmissin kisa olmus ama emegine saglik bide yanlis anlamassan bisi sorucam hecarim baska hangi rolde oynanabilir ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
solotop oynayabilir fakat jungleda daha etkili tabi
nocturne gibi assasin stili jungle.Early ganklar çok iyi,ama late de trinity filan çıkamazsa damage yetersiz kalıyor.Bazen öyle zamanlar oluyor ki q atıyorsun sunfire kadar dmg vuruyorsun yani.Gerçekten etkili olması için 2-3 el blue alması lazım.Cd reduction olunca birazcık çok iyi oluyor. -
Kendisini çok severimde en azından tf gerekiyor yoksa late gamede bildiğin shaco gibi dolaşıyor ortada -
armor penler lensmi -
jungle donmesi çok uzun diyola
Jungle'da o itemleri çıkmak zorrr. En azından dediğin buildi tamamlamak için 40-50 dakikalık oyun gerekiyor, ki tüm olay 15-20 dakika arasında bitiyor. Buildin güzel lakin pahalı. Ayrıca runelerde M.Resist eksiği var gibi. Bir de büyükleri Mov. speed denemeni öneririm.
Benim build ise;
Bot 3 pot, Philosper - hâla nasıl yazıldığını bilmiyorum, vurun-, HoG, Aegis, Shureylas, Phage, Randunis ya da F.Heart , TF.
Bu arada herşey yolundaysa, TF ilk çıkılabilir. Shen ile mükemmel damage yapıyor bu Atımız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Favi. -- 29 Kasım 2012; 7:30:50 > -
Sen söyleyene kadar adc oynuyordum teşekkürler
İlk başladığım hafta ücretsizdi Hecarim oyunu çok bilmememe rağmen baya etkili oynamıştım bana göre oynaması kolay şampiyonlardan biri. -
quote:
Orijinalden alıntı: favians
Jungle'da o itemleri çıkmak zorrr. En azından dediğin buildi tamamlamak için 40-50 dakikalık oyun gerekiyor, ki tüm olay 15-20 dakika arasında bitiyor. Buildin güzel lakin pahalı. Ayrıca runelerde M.Resist eksiği var gibi. Bir de büyükleri Mov. speed denemeni öneririm.
Benim build ise;
Bot 3 pot, Philosper - hâla nasıl yazıldığını bilmiyorum, vurun-, HoG, Aegis, Shureylas, Phage, Randunis ya da F.Heart , TF.
Bu arada herşey yolundaysa, TF ilk çıkılabilir. Shen ile mükemmel damage yapıyor bu Atımız.
ilk önce trinity tamamlanmalı diye düşünüyorum çünkü zeal+phage ganklarda çok etkili.late gamede pek işe yaramıyor bunlar -
Hic iyi oynayan hecarim gormedim ilginc
Genelde Mid'e Mavi ile işi olmayan karakterler alındığı zaman Hecarim i Tercih Ederim Mavilerin Hepsini Hecarim Alacağı için daha çabuk Trinity ve item çıkılıyor ve daha sağlam ganklar yapıyorum.
Ancak Mid Ap karakter Blue ihtiyacı duyan bir karakter ise Ozaman Bot aldıktan sonra Heart of Gold Alıyorum ve daha çabuk Altın Toplamamı sağlıyor ve Trinity'i Çabuk çıkabiliyorum.
Mavileri Ap karakter 'e Bırakıyorsak Mecburen Heart of Gold ya da Philosopher's Stone Almamız gerek. Zamanında Trinty çıkabilmek için.
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccacca -- 29 Kasım 2012; 11:52:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ccacca
Genelde Mid'e Mavi ile işi olmayan karakterler alındığı zaman Hecarim i Tercih Ederim Mavilerin Hepsini Hecarim Alacağı için daha çabuk Trinity ve item çıkılıyor ve daha sağlam ganklar yapıyorum.
Ancak Mid Ap karakter Blue ihtiyacı duyan bir karakter ise Ozaman Bot aldıktan sonra Heart of Gold Alıyorum ve daha çabuk Altın Toplamamı sağlıyor ve Trinity'i Çabuk çıkabiliyorum.
Mavileri Ap karakter 'e Bırakıyorsak Mecburen Heart of Gold ya da Philosopher's Stone Almamız gerek. Zamanında Trinty çıkabilmek için.
Saygılar.
aynen dostum -
Ultisini çok beğendiğim bir karakter ama onun dışındaki skilleri ve pasifi pek işlevsel değil bence. Q'nun kısa cooldownı Trinity ile bayağı güzel oluyor. -
Runeleri su sekilde degistirip denermisin?
Mark: AS, AD ya da Armor Pen
Seal: Armor
Glyp: Armor yada MR per lvl
Quint: Movement Speed
Gankleri daha etkili kilmana yardimci olur. Alternatif sunduklarim arasinda degisiklik yap surekli. Ayrica Mobility Boots u mutlaka denemelisin. Ganklere ve ilk vurusuna oldukca etki eder. Yada Switfness de olabilir. Hecarim pasifini de kullanabilirsen damage i oyunun her safhasinda yuksek tutmus olursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri
Sen söyleyene kadar adc oynuyordum teşekkürler
Sebepsiz yere kahkaha attım. -
Gankları çok etkili ama hasarı gıdıklıyor gibi geliyor bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: fablable
Ultisini çok beğendiğim bir karakter ama onun dışındaki skilleri ve pasifi pek işlevsel değil bence. Q'nun kısa cooldownı Trinity ile bayağı güzel oluyor.
e skilli ganklarda wardları kullanışsız hale getirdiği için jungleda çok etkili çünkü ghost ile beraber kullanırsan resmen uçuyorsun..
w skilli de hexdrnker veya maw of malmortiusun da olursa jungleda 1v1 karşılaşınca çok yardımcı oluyor.1v1 kaybetmiyosun kolay kolay ayrıca tflerda alan dmg vuruyor az da olsa
q da dediğin gibi cd sayesinde gayet etkili
ultisni söylemiyorum bile gerek kaçman gerektiğinde gerek tflarda fearı sayesinde mükemmel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mastermage -- 29 Kasım 2012; 12:51:02 > -
hecarim iyide shaco gibi kalıyor bazen acayip squishy diğer jungle champlere göre.O yüzden tank ağırlıklı gitmek iyi.TF dışındada pek atack itemi almam.Frozen heartte iyi oluyor.
Benzer içerikler
- lol troll nickler
- otp ne demek
- pre isimleri
- lol kite ayarları
- lol oyna butonu çalışmıyor
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X