Şimdi Ara

Heco 302 ile hangi center hoparlörü almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: odesy

yetersiz bilgi tecrübe neye göre kime göre hiçbir zaman ben sony sub heco hoparlör onkyo amfi kullanıyorum bunlar ucuz en iyisi demedim fiyat performans olarak iyi demişimdir demekki iyi takip etmemişsiniz iş bu forumda pahalı sistemleri olup öven arkadaslar yardıma gelince neden o zaman çıkıp yardım etmiyorlar tavsiyede bulunmuyorlar center tavsiyesi yada sub tavsiyesi isteniyor çıkıyor ordan biri şunu al al dediği 3 bin 5 bin 10 bin benim yazdığımı iyi okumadınız galiba elimde polk a4 var kaç para bunun fiyatı 1750 heco 302 de var kaç para 500 denedim far duyamadım sizde çok iddaa ediyorsanız alın artık subunuzmu olur center hoparlörünüzmü olur gelin bana yada adresi verin ben geleyim deneyelim bakalım ne fark varmış millete burada 10 bine sub 3 bine 5 bine center önermekle bu işler olmuyor sony cs 9 sub forumdan üç dört kişiye aldırdım tavsiye ettim yine ederim hepside çok memnun arayıp tesekkür ettiler kimseyede yanlış birsey önermedim aldırmadımda bulun bir tane yazımı görelim örnek çoşkun abi çok sevdiğim bir abimdir svs 2000 aldı fiyatı 4000 civarı abi hayırlı olsun benim sony subu yanıma alıp geleyim test edelim dedim müsait olmadığı için kabul etmedi neden bunu yazdım istiyorum iki sub arasındaki farkı görüp burada yazayım hiç olmazsa farklı bir tecrübe olsun ama siz nerdesiniz işin nerelerindesiniz bu foruma gelen insanları soğutmayın sizede söylüyorum bundan sonra baska yazacak arkadas olursa onada amfisini hoparlörünü subunu karsılaştırmak isteyen arkadas olursa ben her zaman müsaitim bir iki film izler sohbet ederiz bana bunlarla gelin

Dostum senin yanlışın burda elma armut karşılaştırıyor sun

Sony i cidden Sub mu sanıyorsun sun ki svs 2000 le mukayese edeceksin ki coşkun abide ciddiye almamış doğru olanı yapmış

Sub sandığın cihazi kaldırır çöpe atarsın o test falan işene yanlışla girme sakin mutlu isen mutlu mesut devam et

En büyük mutluluk cahillik tir

Yanlış anlama sana değil lafım kendi me de bunu mantalite ettim

JVC rs 400 gider Sony 760 la mukayese edersem jvc kaldır at çöpe neymiş Yanyana getirmem mutlu oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• odesy kullanıcısına yanıt
    Zaten şu yazının içinde olayın temeli, özü...
    Belki de fark vardır da siz duymuyorsunuzdur, olamaz mı?
    Bu cümleyi birkaç sefer okuyun nolur, direk saldırıya geçmeyin, belki de siz yanılıyorsunuz... Belki daha yolunuz var gerçekten, belki kendimi daha çok geliştirmeliyim derseniz çok daha iyi olur sizin için, olamaz mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stakanar S kullanıcısına yanıt
    benim tecrübelerimden faydalanmak isteyen sorar faydalanır evime gelir sistemimi dinler faydalanır kimseye giriş seviyesi su seviyesi bu seviyesi diye yaklaşmıyorum yardım isteyenede etmeye çalışıyorum bu bu kadar basit ve nettir

Ben senin şahsına birşey dedim mi hayır. Ne demişsin '' bu forumda pahalı sistemleri olup öven arkadaslar yardıma gelince neden o zaman çıkıp yardım etmiyorlar tavsiyede bulunmuyorlar'' bende sana dedim ki adamlar dinlemedikleri cihaza yorum yapmıyorlar....

Hocam sizde faydalanılabilecek tecrübe, bilgi, ekipman çeşitliliği yok. Siz sadece kendi ürünlerinizi öneriyorsunuz, zaten tüm tecrübeniz bunlardan ibaret. Bırakın bu önerileri üstadlar yapsın, siz de zamana bırakın kendinizi, "tecrübe" hayatı belirler...

Kimse de size öyle yaklaşmıyor. Kullandığınız sistem ekipmanları dünyanın heryerinde giriş seviyesidir, sadece bu söylenmiş

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    tuğrul hocam önemli olan iki iyi subu yanyana getirip karsılaştırmak değil zaten onların ikiside iyidir çok fark yoktur aralarında önemli olan 800 liralık fiyat performans ürünü ile 4000 liralık ciddi bir ürünü karşılaştırmak çoşkun abi adına konuşma istersen o çıkar açıklama isterse yapar ben giderim karsılaştırırım gerekirse çöpede atarım onuda burada yazarım videoda yayınlarım herkez görür svs ezipte geçebilir bunlar ayrı seyler ama ben svs 2000 örnek alacaksam 4000 lira vereceksem 800 liralık subumla karsılaştırmak svs nin varsa o ezici üstünlüğünü duymakta isterim forumdaki herkez içinde farklı bir tecrübe olur onemli olan bu

• quote:

Orijinalden alıntı: odesy

tuğrul hocam önemli olan iki iyi subu yanyana getirip karsılaştırmak değil zaten onların ikiside iyidir çok fark yoktur aralarında önemli olan 800 liralık fiyat performans ürünü ile 4000 liralık ciddi bir ürünü karşılaştırmak çoşkun abi adına konuşma istersen o çıkar açıklama isterse yapar ben giderim karsılaştırırım gerekirse çöpede atarım onuda burada yazarım videoda yayınlarım herkez görür svs ezipte geçebilir bunlar ayrı seyler ama ben svs 2000 örnek alacaksam 4000 lira vereceksem 800 liralık subumla karsılaştırmak svs nin varsa o ezici üstünlüğünü duymakta isterim forumdaki herkez içinde farklı bir tecrübe olur onemli olan bu

Hata olur güzel kardeşim sen beni dinle

Yakın cihazları karşılaştır iyisini al ama

1000 le 3500 bir değil yanı hic karşılaştır ma

Tuğrul'a tamamen katılıyorum. Alabileceğin ürünleri dahi denk dinle.He dinlemesem benim imzadaki sistemim olmazdı. Bak şimdi belli süre sonra elden çıkarmam gerekecek zarar hemde çok ederinde satsan da çok süre alıyor hele bu piyasada hepten zor. Bu sistemde benim için son nokta. Oluşturana kadar vaktim-param çok çıktı.Al sat orta seviye sistem parası gitti çöpe. Önemli olan mutlu olmak ve fiyatındaki en iyi sistemi yapmak. Öncelikle bir fiyat kategorisi yapın. Her fiyat kategorisindeki en iyi ekipmanları belirleyin. Ben bu hobiyi 20 yıla yakın yapıyorum zamanında acemi başladığımda böyle forum vs kullanıcısı değildim tabiri caizse bize giren girdi size de aynısı olmasın yoksa buraya yazmamızın amacı yok. Belki herkes çok üst düzey sistem kuracak kadar bağlanmaz, para ayırmaz, ayıramaz ama sonuç olarak tek bir şey var mutlu eden = fiyatında en iyi-iyiye yakın çalan sistem. Bunu da dinleyip okudukça doğru şekilde karşılaştırdıkça yapabilirsiniz. Gerisi yaş iş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.