Bildirim
HEDEF 35.000
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fizik 30 diğerleri 20 olsa yeter bence bide okul puanı meselesi var .okuldan kaç geliyo -
Kardes nerden baksn ayniyiz benmde hedefim 30 bin uzeri ygs 60 bin lys mat 40 geo 25 .. Fende soyledigin netlerden 2 ser fazla yaparsan 35 000 e girersn diye dusunuyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hlancey
YGS - 1 61.000
LYS - 1 MAT 36 NET
GEO 16 NET
MF - 4 DE 35.000 e YÜKSELEBİLMEK İÇİN FİZİK 25 KİMYA 23 BİO 16 YETERLİ OLURMU
GEÇEN SENE FİZİK 17 NET KİMYA 22 NET BİO 14 NETİM VARDI.
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.
TEŞEKKÜRLER
Hevesini kirmak gibi olmasin ama zor ihtimal okuldan 70+ gelmiyorsa
Fenden en az 75 i bulmalisiniz bence
Ha umut ediyorumki benim bu dedigim yalan yanlis olur sizin istediginiz olur.O zaman bende istedigim yere girebilirim:) -
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
quote:
YGS - 1 61.000
LYS - 1 MAT 36 NET
GEO 16 NET
TEŞEKKÜRLER
Ha umut ediyorumki benim bu dedigim yalan yanlis olur sizin istediginiz olur.O zaman bende istedigim yere girebilirim:)
şuan nereyi hedefliyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: mfbmfb
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
quote:
YGS - 1 61.000
LYS - 1 MAT 36 NET
GEO 16 NET
TEŞEKKÜRLER
Ha umut ediyorumki benim bu dedigim yalan yanlis olur sizin istediginiz olur.O zaman bende istedigim yere girebilirim:)
şuan nereyi hedefliyorsunuz?
Amac tabii ki feni fulle yakin yapmak.Tabii herzaman gonulun istedigi olmaz:)Ama realist olursak Gazi Insaat en iyi yer gibi su an benim icin
-
HEDEFİM BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ -
OKUL PUANIM 64 GELİYOR. -
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM -
YGS netlerini söylersen ben de birkaç şey söyleyebilirim. -
YGS
MAT 32
FEN 27
TÜRKÇE 32
SOSYAL 2 -
O YGS ve LYS-1 netlerinin üstüne söylediğin LYS-2 netlerini yaparsan, MF-4'ten ham olarak 358 civarı puan elde edebilirsin.
Okuldan 64 puan gelecek. Toplam Y-MF-4 (yerleştirme puanı) puanın 358 + 64 = 422 olur. Tabii aşağı yukarı.
Geçen yıl Y-MF-4'te (toplam) 422 alan birisi bu puan türünde 59000'lerde olmuş. Yani ilk 35000 imkansız görünüyor o netlerle.
Tabii ki bu geçen yılın verilerine göre söylediğim bir şey; ancak geçen yılla bu yıl arasında da uçurum yok. Böyle bir uçurum olamaz diyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
O YGS ve LYS-1 netlerinin üstüne söylediğin LYS-2 netlerini yaparsan, MF-4'ten ham olarak 358 civarı puan elde edebilirsin.
Okuldan 64 puan gelecek. Toplam Y-MF-4 (yerleştirme puanı) puanın 358 + 64 = 422 olur. Tabii aşağı yukarı.
Geçen yıl Y-MF-4'te (toplam) 422 alan birisi bu puan türünde 59000'lerde olmuş. Yani ilk 35000 imkansız görünüyor o netlerle.
Tabii ki bu geçen yılın verilerine göre söylediğim bir şey; ancak geçen yılla bu yıl arasında da uçurum yok. Böyle bir uçurum olamaz diyeyim.
okul puanıyla birlikte sıralamalar nerden öğreniliyor ki?
mesela 380ham+67okulpuanı toplam kaç sıralama olur? -
quote:
Orijinalden alıntı: mfbmfb
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
Tabii ki bu geçen yılın verilerine göre söylediğim bir şey; ancak geçen yılla bu yıl arasında da uçurum yok. Böyle bir uçurum olamaz diyeyim.
okul puanıyla birlikte sıralamalar nerden öğreniliyor ki?
mesela 380ham+67okulpuanı toplam kaç sıralama olur?
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-56726/h/puandag.pdf
Yalnız bunun geçen yılki tablo olduğunu söyleyeyim.
Sen de 0,15 katsayılı tablodan (aşağılarda) 380 + 76 = 456 MF-4 puanının kaçıncılığa denk geldiğini bul. Ama bunun İTÜ EHM için çok uzak bir puan olduğunu söyleyeyim. :)
-
GÜNCEL -
@Alacakaranlık
Benim YGS 28.000, LYS'de de MAT:36-37 NET, GEO:26-27 NET gelir. Ne dersin 25.000 civarı olur muyum?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X