Şimdi Ara

hedef çeyrek final, sol bek hakan balta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hakan baltaya ronaldo bale ve daha fazlasının karşısında bu kadar güvenilmesinin sebebi nedir arkadaşlar? hakan balta sakatlanırsa sol bekte kim oynayacak? transferde önceliğin sol bek olması gerekmiyor muydu? sol bekimiz hakan balta ise istersen ileriye beni değil naniyi de al yine de bu iş olmaz.

yedek kulübemize bakıyorum da yabancı sınırı nedeniyle anadolu takımı gibi. erman, emre, engin, ceyhun. yerli kadromuz çok kötü durumdayken ve yabancı sınırı varken yerli oyuncuya yatırım yapılmamasının nasıl bir açıklaması var? eyvallah yabancılarımız iyi ama ligde oynatamadıktan sonra bu yabancıdan clde verim alabilecek misin? veya ligde oynayan yerli kadron şampiyonluk için yetecek mi?

takım mühendisliği denen şeyden çok haberimiz yok malesef. kadronda eksik olmaz, o zaman gider sol açık alırsın genç. sol bek yok yahu, sol açık ne alaka?

şu an sevinmekle meşgulüz ama büyük tehlikenin farkında değiliz. ya da yeterince farkında değiliz diyelim. takımın en zayıf halkası kadar güçlüsündür. şu an bizim gücümüz hakan baltanın bir pozisyon hatasına veya adam kaçırmasına bakar. bunca para bunun için mi harcanıyor?

• Hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan Balta'nın küçümsenecek bir oyuncu değil fakat Bruma transferinin yanlış olduğunu ben de düşünüyorum. Geçen senenin en iyi yabancılarından biri olan Riera'yı bile tribüne attın kontenjan yüzünden Bruma nerede oynayacak merak ediyorum. Gökhan Zan iyi bir oyuncu ama kesinlikle as oynamamalı Galatasaray'da. Nitekim Chedjou'ya da iyi para verdin. Rotasyon deniyor fakat rotasyon bu kadar basit bir olay değil Türkiye'ye gelen büyük oyuncular oynamak ister. Serdar Taşçı alınsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben.
    Yine Brumo Sneijder Burak ve Drogba 4'lüsü nasıl oynayacak merak ediyorum. Ha eğer Burak gönderilecekse Galatasaray'da sahada olacak 5 tane Türk hangileri olur sizce?
  • BRUMO
  • http://forum.donanimhaber.com/m_80473677/tm.htm

Düşünüldü taşınıldı sonuç;

Bu sene gruptan çıkmak büyük başarı olur çeyrek final final etkisi yaratır bizim için.
  • Adam bildiğin fake oğlu Fake.

Katılım zamanı : 30 Ağustos 2013

Kullanıcı adı : Bruno

• kesinlikle katılıyorum. ilk 11 bile yetersizken yedekleri düşünemiyorum bile. maçı kurtarmaya erman e.çolak giriyo sen düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam bildiğin fake oğlu Fake.

Katılım zamanı : 30 Ağustos 2013

Kullanıcı adı : Bruma

Edit:Düzeltme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Hakan Balta'nın küçümsenecek bir oyuncu değil fakat Bruma transferinin yanlış olduğunu ben de düşünüyorum. Geçen senenin en iyi yabancılarından biri olan Riera'yı bile tribüne attın kontenjan yüzünden Bruma nerede oynayacak merak ediyorum. Gökhan Zan iyi bir oyuncu ama kesinlikle as oynamamalı Galatasaray'da. Nitekim Chedjou'ya da iyi para verdin. Rotasyon deniyor fakat rotasyon bu kadar basit bir olay değil Türkiye'ye gelen büyük oyuncular oynamak ister. Serdar Taşçı alınsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben.
    Yine Brumo Sneijder Burak ve Drogba 4'lüsü nasıl oynayacak merak ediyorum. Ha eğer Burak gönderilecekse Galatasaray'da sahada olacak 5 tane Türk hangileri olur sizce?

Burak kesinlikle gönderilmemeli bu yabancı kuralı varken

burak

amrabat sneijder bruma

melo selçuk

balta semih chedjou hamit/sabri

Muslera

kadro böyle olursa bana daha iyi olurmuş gibi geliyor yedekler eray zan baytar yekta umut ceyhun sabri yada hamit

• Boş konu açmakta üstüne yok bizimkilerin
  • quote:

Hakan Balta'nın küçümsenecek bir oyuncu değil fakat Bruma transferinin yanlış olduğunu ben de düşünüyorum. Geçen senenin en iyi yabancılarından biri olan Riera'yı bile tribüne attın kontenjan yüzünden Bruma nerede oynayacak merak ediyorum. Gökhan Zan iyi bir oyuncu ama kesinlikle as oynamamalı Galatasaray'da. Nitekim Chedjou'ya da iyi para verdin. Rotasyon deniyor fakat rotasyon bu kadar basit bir olay değil Türkiye'ye gelen büyük oyuncular oynamak ister. Serdar Taşçı alınsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ben.

burada bir strateji hatası olduğu açık. biraz gelen oyuncunun heyecanına kapılıp gerçekleri es geçiyoruz. yabancı sınırı böyleyken chedjouyu almak bana göre de hata. "şampiyonlar ligi için alındı" muhabbetine de gülüyorum açıkçası. bu o kadar basit bir iş değil. bu adam ligde oynamazsa clde nasıl hazır olacak?

bilmiyorum farkettiniz mi ama takım geriden oyun kuramıyor. sürekli yan ve geri pas ile yarı sahayı geçemiyoruz ve aşırı yavaş oynuyoruz. riera bu konuda geçen sene bize çok yardımcı oluyordu. solbek almayacaksan rierayı da gönderemiyorsan mutlaka ondan faydalanman lazım.

bu seneki transfer politikamız "nasılsa yabancı sınırını esnetir veya kaldırırız" planıyla yapıldı. açık olmak lazım, duvara tosladık. bana göre yapılması gereken sınıra göre strateji belirlemekti.

stopere chedjou değil serdar taşçı veya ömer toprak alınmalıydı. danyden bireysel birkaç hatası nedeniyle bu kadar çabuk vazgeçilmesini de yanlış buluyorum. beğendiğiniz gökhan zan suareze refakatten başka birşey yapamaz. ama dany birebirde adım attırmaz.

neyse konuya dönelim. yine alınması gereken bruma değil, gökhan töre ve kerim frei idi. riera yerine iyi bir yabancı sol bek alınmalıydı.

eğer tek forvet oynayacaksak bunun çok önceden planlanıp buraka "bu sene tek forvet oynayacağız, yedek kalmayı sorun etmeyeceksen kal, gitmek istersen kulüplerle görüşelim" denmeliydi. eğer gidecekse de cenk tosun alınarak striker terimine uyan yerli bir çözüm bulunmalıydı. şimdi burak giderse drogba sakatlandığında "golcü" tanımına uyan oyuncumuz kalmayacak, drogba dışında.

• quote:

Burak giderse diziliş değişir zaten. Şöyle birşey yaparız.

Drogba
    Bruma Sneijder Hamit/Engin
    Melo Selçuk
    Hakan Semih Gökhan Eboue
    Muslera

Yeri gelir Eboue oturur Sabri oynar. Chedjouya oluyor olan. Böyle bir stoper alıyoruz oynatamıyoruz.

Şampiyonlar Liginde zaten sıkıntı olmaz kadro konusu.

Drogba
    Bruma Sneijder Amrabat
    Melo Selçuk
    Hakan Semih Chedjou Eboue
    Muslera

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick*

Boş konu açmakta üstüne yok bizimkilerin

çeyrek final hedefliyoruz diyoruz, sol bekte hakan balta oynuyor. bu konuyu eleştiriyorum ve strateji hatası olarak görüyorum. boş birşey varsa attığın mesaj dostum.

bir tanesi de feyk oğlu feyk demiş. üşenmemiş profile bakmış. yeni üye olmak yasak heralde. küfür mü etmişiz de feyk oğlu feyk oluyoruz enteresan. fikriniz varsa belirtin aksi halde o konu mantıklı bu konu boş şu troll bu feyk demekten başka işiniz olmadığı gibi bir durum ortaya çıkacak.
  • yabancı sınırı var napak.
  • yukarıda bununla ilgili bazı şeyler yazdım dostum. öncesini boşverelim ama şu noktada yapılması gereken bana göre rierayı mecburen elmander tarzı gönderip brumaya verilen 12 milyon ile sağlam bir sol bek almalıydık. rakipler belli, sol bekimiz belli. malesef.
  • Boş konu denmiş. Forum zaten içi dolu, sürekli futbol tartışılan konulardan geçilmiyor da bu konuya laf ediyosunuz. Neyse, yerli kadromuz diğer büyüklere göre oldukça kötü, zaten Fatih Hoca'nın milli takıma kendi takımı olan Galatasaray'dan sadece 4 oyuncu çağırması bunu kanıtlar nitelikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruma

yukarıda bununla ilgili bazı şeyler yazdım dostum. öncesini boşverelim ama şu noktada yapılması gereken bana göre rierayı mecburen elmander tarzı gönderip brumaya verilen 12 milyon ile sağlam bir sol bek almalıydık. rakipler belli, sol bekimiz belli. malesef.

Yani ilk 11' de yeri garanti olan bir sol bek istiyorsun peki takımdan kimi keseceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruma

quote:

Orijinalden alıntı: maverick*

Boş konu açmakta üstüne yok bizimkilerin

çeyrek final hedefliyoruz diyoruz, sol bekte hakan balta oynuyor. bu konuyu eleştiriyorum ve strateji hatası olarak görüyorum. boş birşey varsa attığın mesaj dostum.

bir tanesi de feyk oğlu feyk demiş. üşenmemiş profile bakmış. yeni üye olmak yasak heralde. küfür mü etmişiz de feyk oğlu feyk oluyoruz enteresan. fikriniz varsa belirtin aksi halde o konu mantıklı bu konu boş şu troll bu feyk demekten başka işiniz olmadığı gibi bir durum ortaya çıkacak.

Kardeşim önüne gelen konu açıyor. Saçma ya da değil o açan kişiyi ilgilendirir ama ben görmek istemiyorum artık.
    Yahu bütün takım kusursuz olacak diye bir kaide mi var? Madrid sağ kanadında Arbeloa çok mu iyi sanki. Ama oynatılıyor işte. Aynı durum pek çok takım ve oyuncu için geçerli. O hakan balta euro 2008 yarı finali oynadı uefa çeyrek finali oynadı az buz konular değil bunlar. Tamam bence de kötü Hakan ama bu kadar da abartmaya gerek yok konuyu. Geçen yıl Riera vardı çeyrek final oynarken o çok mu daha iyi yani.
    Bırakın da takım neler yapıyor görelim bir önce sene sonu eleştiri zaten yapılır. Şimdi onu bunu eleştirip küfür etmek yerine destekleme zamanı.

• maverick* kullanıcısına yanıt
    bu şekilde yazsaydın tabi ilk başta daha hoş olurdu neyse sorun değil. düzeyli tartışmaya her zaman açığım

öncelikle evet riera hakan baltadan çok daha iyi bir oyuncudur. ikisi de çok yavaştır ancak sol bek olmamasına rağmen bana göre riera, hakan balta kadar savunma yapabilir.

riera takımın ayaklarına en hakim oyuncularından biridir. old trafordda santiagoda baskı altındayken ayakları titremeden dikine bir pas ile topu çıkarabilir.

arbeloa onların sorunu, ki bizim sorunumuz yanında bence hiç de önemi yok.

burada bir strateji hatası var ve çok önemli bir sorun bence. bruma alınmasın demiyorum, öncelik sol bek olmalıydı diyorum. hadi geçtim hakanın iyi olmasını kötü olmasını sakatlanınca kim oynayacak? riera gitmedi diyelim, nasıl oynamayan oyuncuyu hazır tutabileceğiz?

bunlar benim canımı sıkan sorular ve hakan balta şahsında aslında çok önemli bir stratejik hatamızı anlatmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.