Şimdi Ara

hedef degıstırıyorum(tıptan soguttular) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

arkadaslar bu yıl ıkıncı yılım gecen yıl tıp harıcınde bolumler tutmasına ragmen tıp ıcın bı yıl daha denemeye karar verdım her neyse bu yıl nıspeten daha ıyı bı derce elde ettım ama sımdı cevremde doktorlardan haberlerde gordugum sıddet olaylarından dolayı o kadar kararsız kaldım kı. Ayrıca konustugum doktorlar ya tıp okunur mu sen akıllı mısın doktorluk cok zor fln gıbı laflarla moralımı acayıp bozdular. Tıpı sevıyorum ders calısmayı severım acayıp sosyal bı ınsan degılım hanı tıp benı yormaz dıye dusunuyordum ama tıpın bu durumda olması doktorların bıle boyle yorum yapması acıkcası benı korkuttu bundan sonra hedefsız yoluma devam edıp lys de yapabılecegımın en ıyısını yapıp baska bolumler dusunecegım gıbı. Tıp ıcımde bı uktede kalabılır tercıhlerden once tabıkı hıc bıse bellı olmaz ama suda bı gercekkı Turkıye de gercekten doktorluk hak ettıgı yerde degıl

derler öyle olmasada öyle derler... ne hikmetse doktor isyan eder çocugunu okutup doktor yapar. subay isyan eder çocugunu okutup subay yapar mühendis isyan eder çocugunu okutur mühendis yapar. polisinden öğretmenine kadar hiç kimse yaptıgı meslekten memnun değildir ama çocukları anne yada babalarıyla aynı meslegi seçer.. iş adamları bile aynı ticaret çok zordur yapılacak iş değil derler çocuklarını işyerlerine faydası olacak bölümleri okuturlar begenmediği yapılmaz denilen mesleklere çocuklarınıda bulaştırırlar..... iyi saçmaladım sanırım ama bir örnek verip sonra byss.. geçenlerde tıp bayramı nedeniyle tv kanallarında dr.lar baya tartıştı dertlerini sorunlarını anlattı bir hocamız bu hoca prof. ünv hastanesinde prof. ayrıca tıp fakültesindede derslere giriyor anlatıyor oğlumu zor okuttum sonra oğlum iş teklifi var dedi maaşı sordugumda 3 bin tl dedi çok şaşırdım cebimde hiç 3 bin tl olmadı eski model dökük arabam var akşama kadar yediğimiz dayagın küfür haddi hesabı yokyenisini alamıyorum vs vs. sen oku insanlara faydalı insan ol para için yaparsan korkarsın mutsuz olursun severek isteyerek yaparsan zaten paranıda kazanırsın........ sevmeyerek yapacaksan soğuduysan bölümünü hemen değiştir yoksa kimseye faydan olmaz işte o zaman çok şiddete maruz kalırsın

• Sevdiğin bir işi yapmanın neresi zor olabilir ki?
  • ayni sorun bende de var hocam gecen sene dogudaki birkac dis hekimligi tutmasina ragmen tip icin bir sene mezuna kaldim ama bu sene tip fakultesine baya soguttular beni o yuzden ciddi ciddi dis hekimligini dusunuyorum bu sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veterinerlik okuyun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.