Şimdi Ara

Hedef Eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi ygs lys sınavında bizim çalışma azmimizi arttıracak, zor anlarda bile düşündüğümüzde derse sarılmamızı saglıyacak olan hedeflerimiz. Ben bu sene 12. sınıfa geçtim yaz tatilinin ilk 2 haftası cok iyi calıstım ve mat 1 büyük ölçüde hallettim. Şuanda ders calışmak istiyorum daha dogrusu calısmam gerektiğini biliyorum ama çalışamıyorum.Yani beni ateşleyecek bir hedefim yok.Sadece calısmam gerektiğini bildiğim ve ailemi mahçup duruma düşürmek istemediğim için çalışıyordum ama o bireysel isteğimin önüne geçemiyor yani kendi kendimi bi hedefim olmadığı için zorlayamıyorum ve çalışmam zevkli hale gelmiyor.Bu arada sayısal bölümdeyim.Açıkçası üniversiteler ve bölü mler hakkında pek bilgim yok.Şöyle üniversite okuyanlarlada pek konuşmuşlugum yok. Kendime nasıl hedef koyabilirim ? tam açıklayamadım sanırım ama neyi nasıl hedef haline getireceğimi bilmiyorum kısaca.

umarım önceden benim durumumda olan beni anlayanlar bana yardım edebilir... Teşekürrler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _headache -- 29 Haziran 2012; 18:01:47 >

• pm ye gel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.