Şimdi Ara

hedef gtü ceng. (günlük gibi bi şeyimsi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
5
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolumsu1 kullanıcısına yanıt
    ben 1 2 ay temposuz çalıştığım için şuan üzerimde hiç yorgunluk veya bıkkınlık yok. o 1 2 ay içinde oyun da oynadım dizi de seyrettim ama çalışmayı da bırakmadım ve eğer sınavda patlamazsam, planlarım doğru şekilde işlerse kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bi şey olucak. son 84 gün hocam, buraya kadar geldiniz, burda salmayın. eminim bırakmazsınız çalışmayı ama şu son düzlükteki yapacağınız atak, sizi hayallerinize taşıyacak atak. konularınız ne durumda bilmiyorum ama aytniz yükselecekse şu sıralar yükselecek. benim size bunları demem ne kadar fayda eder bilmiyorum ama naçizane bir tavsiyem var size.
    ben genelde böyle boşluğa düştüğümde kendi kendime konuşarak terapi yapıyorum. yaklaşık yarım saat ile bir saat arası değişiyor. kendimi gazlamıyorum ama ne için mezuna kaldığımı hatırlıyorum bunun üzerine bi şeyler diyorum ve plan yapıyorum. günü gününe değil ama yine de aklımda kabaca bi taslak oluşturuyorum. ki zaten plan yapmak insanı rahatlatan bi şey (bi yerde okumuştum. plan yapınca sorumluluk birazcık üzerinizden kalkmış gibi oluyo ve hafifliyosunuz. bunda da önümdeki konuları ölçüp biraz hafifliyorum.). bunun da faydasını görüyorum. öfleye püfleye 3 4 saat verimsiz ders yerine bunu yapıp adam akıllı 2 saat çalışırım (tabii ki 2 saat değil :D)

• sukruunall S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için moral oldu bana biraz. Bakarsınız 2019 eylülde gtüde görüşürüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pippuri

Yine bir şeyler mi kaçırdık acaba...

Alıntıları Göster
    iyi yakalıyorsun hocam hep:)
  • 6.04.2019 uzaklardan gelen güncelleme

selam arkadaşlar. geçen haftasonu arkadaşlarla vakit geçirdiğim için güncellemedim konuyu. belki, "hedefin yüksek ve sen boş yapıyosun, neden?" diye soranlar olabilir. gerçekten ben o sat komandosu, bordo bereli kamplarını kaldıramıyorum :DD arada böyle şeyler iyi geliyo.

bu hafta ve geçen hafta neler yaptım?
    geometrim baya ilerledi. ilerledi derken sadece eşkenar dörtgen ve çokgenler konusu kaldı. nisan içinde çemberde açı, çemberde uzunluk ve dairede alan konularını da bitirmeyi planlıyorum. eğer hızlı olursam daha da ilerletirim.
    matematik türeve başlamıştım ama yavaş ilerledim denebilir. ilk başta fasikül çözüyodum ama sonradan çok sıkıcı gelmeye başladı. konu anlatım videosu izleyip direkt karekök'e girişiyorum. biraz geri kaldım nispeten ama önümüzdeki 2 hafta içinde testleriyle beraber bitirmeyi düşünüyorum.
    fizikte ilerlemedim pek. nisanın geri kalan kısmında elektrik ve manyetizmayı tamamen bitirmek var aklımda. arta kalan zamanda da şu harmonik hareket gibi zımbırtılara bakarım. beleş net valla ya..
    kimyada denge videolarını tekrar izliyorum (hız konusunu da izledim) çünkü testlerini sıcağı sıcağına çözmediğim için bazı noktaları unutmuşum. bu hafta sonu tahminimce kimyanın denge kısmını da halletmiş olurum. geri kalan zamanda da elektrokimyayı bitiricem. denge sarksa bile 3 hafta yeterli, hatta fazla.
    biyolojide neler yaptım? h.solunumu bitirdim bu haftasonu testlerini hallederim. geri kalan 3 haftada da 3-4 sistem bitiririm tahminimce. he geçen hafta baştan sona tekrar ettim neler gördüysem şu ana kadar. iyi oldu açıkçası.

çalışmalar şuan iyi gidiyor. tam olarak sıkılmak denmez ama gerçekten bahar havası bi yorgunluk oluşturdu bende. psikolojik ve bana mahsus bi şey olabilir, bilmiyorum ama geçen hafta 1-2 gün savsakladım. şuan enerjim keyfim yerinde.

goe hocam beni de mail listesine eklemişti ama talihsizlik ki forumdan tekrar ayrılmış. olaya tam vakıf değilim. geri döner mi dönmez mi bilmiyorum. herhangi bi söz söyleme yetkisinde de değilim ama seviyorum sizi. en kısa zamanda mailden ulaşıcam size

evet son 2 haftayı da özetlediğime göre tekrar işime geri dönebilirim. bir dahaki güncelleme ne zaman gelir, bilmiyorum :) hiç deneme yapmadım bu süre zarfında (bi kaç bölüm denemesi hariç). tekrar deneme yaparsam, genel deneme, netlerimi buraya tekrar yazarım. hepinize iyi çalışmalar, iyi günler arkadaşlar

• Hocam sizin nasıldı sınav?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.