ELTUN "imran bilisim nobette" su anda forumda tek bekleyen ...sagolsun emin ellerdeyiz
quote:
Orjinalden alıntı: hakanates
arkadaşlar ben buradan bir hosting ve domain alacam nasıl bir yer bileniniz varsa söleyebilirmi
Güvenle alabilirsin.Kefilim.
quote:
Forumla çok oynanıyo arkadaşlar herkes özgürce düşüncelerini dile getirmeli yoksa donanimhaber in hiç bir özelliği kalmaz. Sevgi de değilde,Tek gerekli şey saygı...saygı+özgür düşünce=donanimhaber Kolay gelsin.
Kesinlikle Katılıyorum.
My ImmoRTaL ve absolut_master Ya arkadaşlar tartışmayı bırakın.Tartışılacak konu yok.Hedef Hosting bu forumda kalite haline gelmiş bir firmadır ve kuruluşundan bu yana emin adımlarla ilerlemektedir.
Saygılar
Amerikalı Bir Sahtekardan Hosting Almak mı ?? Aklından Şüphe Ederim.
Eski Konularını Araştırın. - Ben Host İşi Yapmayacam - Ben Bu Hostları sadece millete yardımcı olmak için veriyorum - Hiçbir Ticari Amacım yok..
Bu Sözler Bana Çok tanıdık geliyor. O Zman bu şekilde milleti kandırarak Kendine Referans edindin. Neden ?? Çünkü bu işte en önemli nokta referanstır. Referans Edinmeyi geçtin Milletin arkasından laf ettin Müşterilerini Çalmaya çalıştın. Ama BÜZÜK Yemedi ;) Müşteriler Sana Posta Koyup Dediklerini Anlatınca Dötün Tutuştu Ben Ole Bişe Demedim dedin.
Daha Dün gibi Hatırlıyorum.
absolut_master Sen Nick mi değiştirdin ??
quote:
Orjinalden alıntı: users
Amerikalı Bir Sahtekardan Hosting Almak mı ?? Aklından Şüphe Ederim.
Eski Konularını Araştırın. - Ben Host İşi Yapmayacam - Ben Bu Hostları sadece millete yardımcı olmak için veriyorum - Hiçbir Ticari Amacım yok..
Bu Sözler Bana Çok tanıdık geliyor. O Zman bu şekilde milleti kandırarak Kendine Referans edindin. Neden ?? Çünkü bu işte en önemli nokta referanstır. Referans Edinmeyi geçtin Milletin arkasından laf ettin Müşterilerini Çalmaya çalıştın. Ama BÜZÜK Yemedi ;) Müşteriler Sana Posta Koyup Dediklerini Anlatınca Dötün Tutuştu Ben Ole Bişe Demedim dedin.
Daha Dün gibi Hatırlıyorum.
absolut_master Sen Nick mi değiştirdin ??
yavrum kimin feykisin öt bakalım eski nickim SIEMENS diye geçer forumda geçen yıldan bu üyeliğim var ilk üyeliğimde 2003 e felan dayanır yani kimin ne mal olduğunu bilirm kimseyide feyk üyelik alıp karalamadık senin gibi yahu kardeşim bi kişi çıksın desinki ben bu adamdan kazık yedim diye kanıtlasın ispatlasın diyorumya ben dikilim karşısına ya fake nick alıp milleti kandırmayın zamanında demiş olduğu kelimeleri bende hatırlıyorum %100 doğru yalan söylememiş hayır olsun diye verdi şimdi isteyen gider parasıyla alır almayan gider başkalarından alır sonra o başkaları yapamayacağını anlar firar eder forum ortamından @users bana gerçek kullanıcı adını söyle yani devamlı kullanmakta olduğunu yani burdan söylemiyim diyosan ö.m de olabilir
TAmam Seninde Konuşmana Gerek Yok Demekki
Bende Seni Adam Gibi Biri Sandım. Şıracının Şahidi Vodkacı. Daha ne Olsun Yazık Seninde Eski Postların var Acizane. Ben Kimsenin Fakesi Değilim İstediğin Kişiye Sor. Fake Almak Gibi Bir Eziklik Yapacak bir Tanıdığım yok.
Yazık Ya sen SIEMENS im dedin ya. Yeminle Bu Forum bozulmuş abi Baksana Hep Çoluk Çocuk Bide Arada Bir İki Mal Sap var O Kadar. Size iyi Muhabbetler Siz Birbirinizi Savunmaya Devam edin. ( al Birini vur Ötekine )
quote:
TAmam Seninde Konuşmana Gerek Yok Demekki
Bende Seni Adam Gibi Biri Sandım. Şıracının Şahidi Vodkacı. Daha ne Olsun Yazık Seninde Eski Postların var Acizane. Ben Kimsenin Fakesi Değilim İstediğin Kişiye Sor. Fake Almak Gibi Bir Eziklik Yapacak bir Tanıdığım yok.
Yazık Ya sen SIEMENS im dedin ya. Yeminle Bu Forum bozulmuş abi Baksana Hep Çoluk Çocuk Bide Arada Bir İki Mal Sap var O Kadar. Size iyi Muhabbetler Siz Birbirinizi Savunmaya Devam edin. ( al Birini vur Ötekine )
1-çoluk çocuk değilim dostum 2-erkek gibi çık kim olduğunu belirt böyle olmuyor 3-bu topiği gelip niye karaladın damarına basanmı oldu yani açık açık konuş benimle niye bulmaca gibi konuşuyosun erkek gibi kaçmadan konuş hodrimeydan
Kaçan yok kim olduğumu ne yapcan. Fake değilim ama Eylülden beri bu forumdayım. ve Kimin ne mal olduğunu gayet iyi biliyorum. Sana Çocuk Demedim Oradaki İkinci Vurgu senin içindi. Topiği Karalamadım sadece bildiğimi gördüğümü ve gerçeği yazdım.
Senin gibi gereksiz yere övgüler yağdırmadım. Senin gibi milleti kandırmaya yönelik Lastik yazılar yazmadım neyse onu yazdım. Konu ile alakasız mesaja dikkat et En Alakasızı Seninki. Neden Acaba.. Çok Gereksiz Yazılarla milletin kafasını karıştırma Kafanı keserler.
ya bi konu açtık ne hale çevirdiniz be benim soruma ce vap verin sorumaaaaaaaaaa
quote:
Kaçan yok kim olduğumu ne yapcan. Fake değilim ama Eylülden beri bu forumdayım. ve Kimin ne mal olduğunu gayet iyi biliyorum. Sana Çocuk Demedim Oradaki İkinci Vurgu senin içindi. Topiği Karalamadım sadece bildiğimi gördüğümü ve gerçeği yazdım.
Senin gibi gereksiz yere övgüler yağdırmadım. Senin gibi milleti kandırmaya yönelik Lastik yazılar yazmadım neyse onu yazdım. Konu ile alakasız mesaja dikkat et En Alakasızı Seninki. Neden Acaba.. Çok Gereksiz Yazılarla milletin kafasını karıştırma Kafanı keserler.
kimseyi övmedim sadece karalamayın dedim lafı oturduğun yerden anlama arkadaşım kafayı kim kesecek kimde o yürek kimde o cesaret kimsin sen adam bile değilsin gözümde tehdit edeceksen uygulamasınıda getir getiremezsen senin erkekliğinden şüphe ederim sayın users tüm yazılarımı oku hedefhostingi övmedim sadece karalama yapmayın milletin ekmeğiyle oynamayın yazıktır günahtır bana bi adam bul desinki tufan sen dolandırıcı kanıtlasın bunuda forumu terkedeceğim... aksi halde sen çek git varmısın ?
quote:
Orjinalden alıntı: hakanates
ya bi konu açtık ne hale çevirdiniz be benim soruma ce vap verin sorumaaaaaaaaaa
Alma Berbat bi yer Pişman Olursun.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yarın ne olacağı belli olmayan bir yerden host almanı istemeyiz...
Orjinalden alıntı: absolut_master kimseyi övmedim sadece karalamayın dedim lafı oturduğun yerden anlama arkadaşım kafayı kim kesecek kimde o yürek kimde o cesaret kimsin sen adam bile değilsin gözümde tehdit edeceksen uygulamasınıda getir getiremezsen senin erkekliğinden şüphe ederim sayın users tüm yazılarımı oku hedefhostingi övmedim sadece karalama yapmayın milletin ekmeğiyle oynamayın yazıktır günahtır bana bi adam bul desinki tufan sen dolandırıcı kanıtlasın bunuda forumu terkedeceğim... aksi halde sen çek git varmısın ?
Ya çok ezik bi insansın biliyormusun sen ve senin gibiler yüzünden bu forum bu hale geliyor. Lafı Oturduğum yerden anlamıyorum. Lafı Senin anladığın yerden anlıyorum. Sen Kimsin ki sana bişi yapamasınlar. Kurufasulye misali insan. Adam bile değilsin demişsin Sen adam olsan Dolandırıcı olmazdın. Web sitesi yapmaktan haberi olmayan. bir insan web tasarım da takılırsa olacağı bu.
ha ii dedim bak
- Linux bilgisi Sıfır - Tasarım Bilgisi Sıfır - Kodlama Bilgisi Sıfır - Güvenlik Bilgisi Sıfır
Ama Host Satıo Bu Adamdan Host Alınır mı. bu Adam elma satsa Almam. ve Almamamız Lazım.
yarın bi gün Absolutla kaçarlar bunlar sonra üzlerini kimse görmez. Nede olsa meyilli kişiler bunlar.
Konu kapanmıştır
users ve absolut_master gereksiz Tartışma çıkarttıgınız için Muhtemelen Ceza alacaksınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme