Bildirim
hedefhosting.net nasıl bir yer
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alakası yok kardeş neden reklam yapıyım ki mrak ettim güvenilir bi yermi diye ondan sordum -
Bay ..ELTUN..
Reklama filan karsimisin bilmem...
televizyonlarda her gun islerinde doruga cikmis firmalarin reklamlarini gorursun..Ne demek istedigin pek acik degil senin de imzanda da reklam var..Nedense adin IMRAN bilisim ama imzan farkli..
Ben bu gune kadar banli idim dh ta dogrulari soyledigimiz icin sanirim Biz isimize HEDEFHOSTING.NET olarak basladik ve Ayni isimle devam ediyoruz....Adimizi hic bir zaman degistirmedik ,....Bu FORUMDA 6 AY ONCA MILLETI DOLANDIRIP kacanlar simdi farkli isimlerle gelebiliyorlar..Lutfen seviyemizi bozmadan degerlendirme yapalim..
2001 yilinda bu FORUMA TUFAN SEN OLARAK girdim ve hala adim tufan sen olarak devam ediyor..
az biraz soyle gecmis topikleri okuyun bakalim...
etrafiniza atgozlugu takarak bakmayin..15 gunden beri birsey yazmamaya gayret ediyordum ama bugun girdigimde yine bunu gordum..
Reseller paketlerden host veripte diger firma kapandiginda insanlari miyavlatmadik ve kendi serverlerimizden kendi makinalarimizdan calisiyoruz...
REKLAM da ticaretin bir parcasidir..
Ustelik sen beni taniyan bir insansin ... vede dilin varmiyor bile tanidigim insandir demeye...iyi bir seyler soylemek icin...
Daha fazla konusmak istemiyorum..Banlanmaktan korkuma..
Saygilarimla ...Sayin IMran bilisim...
duzeltmeler...=yazim yanlislari..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 27 Mart 2006; 11:33:45 >
-
türkticaret nasıl bi yer dense silinmezdi ama bazı kesimler bunu eminim silecektir merakla bekliyoruz -
kardeşim ben buradan host almak istiyom bana kahve muhabbeti yazmayın bildiğiniz gerçekleri yazın -
quote:
Orjinalden alıntı: hakanates
arkadaşlar ben buradan bir hosting ve domain alacam nasıl bir yer bileniniz varsa söleyebilirmi
Bende hedefhosting ile çalışıyorum çok memnunun serverlar hızlı bağlantı problemi yok -
quote:
kardeşim ben buradan host almak istiyom bana kahve muhabbeti yazmayın bildiğiniz gerçekleri yazın
Burada çoğu zaman böledir sırf bişeyler yazmış olmak için cevap verirler doğru cevabı bulmak zor bazen okadar cılkını çıkarıyolar ki işin bir soru soruyorsun 30 cevap geliyor iki sayfa oluyor ama aradığın cevap yok .Belki Alışmak Lazım(Duman)...Kolay gelsin. -
sayın eltun niye yazdıklarınızı sildiniz acaba açıklama bekliyoruz sizden yada silindimi ?? -
quote:
Orjinalden alıntı: absolut_master
sayın eltun niye yazdıklarınızı sildiniz acaba açıklama bekliyoruz sizden yada silindimi ??
kendisi sildi.
acaba niçin bir düşün? -
quote:
Orjinalden alıntı: My ImmoRTaL
quote:
sayın eltun niye yazdıklarınızı sildiniz acaba açıklama bekliyoruz sizden yada silindimi ??
kendisi sildi.
acaba niçin bir düşün?
bilmem ben sildirmedem sen biliyosun demekki -
bende hedefhosting.net le çalışıyorum yaklaşık 1 senedir ve hiçbir sorun görmedim ve host alan bi kaç arkadaşımda var onlarda memnun şimdi burda yazamak istemiyorum reklam diyenler çıkıyo ama tufan sen abimizin dediği gibi bizim ne reklama nede müşteri çekmek için bazı çalışmalar yapmamıza gerek yok 2001 yılından beri hedefhostih.neti tanıyan tanır bize şimdi dersin tabi savuncan çalıuştığın yeri ama forumda biraz araştırma yaparsan forumda hedefhosting.netle çalışan birçok kişiyi bulursun onlardan öğrenebilirsin -
güzel soru..
sen bu sorunun kendince asıl cevabını buldugunda anlarsın zaten.
nedemek istediğimi....
iyi forumlar. -
sğaolun arkadaşlar yardımcı oluyosunuz -
quote:
güzel soru..
nedemek istediğimi....
iyi forumlar.
sizin kadar zeki değilim oyun oynayamıyorum
sizede iyi forumlar -
Forumla çok oynanıyo arkadaşlar herkes özgürce düşüncelerini dile getirmeli yoksa donanimhaber in hiç bir özelliği kalmaz. Sevgi de değilde,Tek gerekli şey saygı...saygı+özgür düşünce=donanimhaber Kolay gelsin. -
quote:
quote:
güzel soru..
nedemek istediğimi....
iyi forumlar.
sizin kadar zeki değilim oyun oynayamıyorum
sizede iyi forumlar
üzülme..olur bi gün..
bu konuya son mesajımdır bu arada konuyu nereden nereye sürüklüyorsunuz..çok güzel belli oluyor bazı şeyler
-
hayır belli olan şeyler ne benim tufan senle ortaklığımmı ben şimdiye kadar türkticaret.net ile çalıştım tufansen den ticari manada hiç host satın almadım kanıtlayan beri gelsin sadece haksızsınız hem suçlu hem güçlüsünüz zamanında siz değilmiydiniz elinize yüzünüze bulaştıran zamanında siz değilmiydiniz forumdan kaçan haa bumudur bazı şeyler ? şunuda bilinki forumda 1 tek kişi ya 1 tek kişi hedefhostingten memnuniyetsizliğini dile getirsin ilk başta ben durur dikilirim hedefhostingin karşısına bunuda unutmayın
saygılar.. -
quote:
arkadaşlar ben buradan bir hosting ve domain alacam nasıl bir yer bileniniz varsa söleyebilirmi
Kardeş şimdi burada okadar çok kullanıcı varki sen bir hosting i sorarsan sana öven de olur yerin dibine sokan da bu forumda bir sürü hosting firması sahibi var. Aldığın kötü duyumlara fazla inanma çoğu kişi ister istemez samimi olamıyo çünkü bir rekabet var. Sen hosting firması araştırıyosan o hosting le çalışan arkadaşlar la görüş memnun olup olmadıklarını. Mesela ben bedava hostinglerle uğraşıyordum.Bİr gün forumda bir soru sordum name server yönlendirme ozamanlar somee.com ile uğraşıyordum.Tufan abi bana uğraşma bedava hostingle gel dedi ve bana 50 mb alan ve sınırsız imkanlar verdi. Benim web sitesi yapayım da bi halta yararım düşüncem yoktu öğrenmeye çalışıyordum. Şimdide öğrenme aşamasındayım subdomain oluşturuyom mail sistemim var asp asp.ne php hepsini servera yükleyebiliyom asp nuke kurdum dotnetnuke kurdum php nuke,joomla herşeyi kurdum. kuruyorum kaldırıyorum.Tufan abi saolsun .Ben bir kullanıcı olarak söylüyorum ben çok memnunum.
-
bence suan da turkıyenın en buyuk hostıng fırması 24 saat destek gercekten de var.hız zaten konusmaya gerek yok bence al kardesım burdan hostu... -
Merhabalar.. bu altta yazilanlar dogru degil. sadece arkadasimizn degerlendirmesi sadece isimizi iyi yapmaya calisan insanlariz..
Bu konuda da kendimize leke getirmedik..sakin sakin insanlarin yazdiklarini okumaya calisyorum ve her zaman oldugu gibide birileri bir yerl;ere cekiyorlar..devam firsat bulup giridigimde asker forumdaydi..sanirim nobetcii kim ne yaziyor ne ediyor diye..
Bir uye yazmis sormus eltin yazdiklarini neden sildin diye Asker cevap vermemis komutan cevap vermis..
ben sildirmedim filan diye..
Foruma topik atip yazip ta silen kisi muhatabi olmasina ragmen bir baskasinin cevap vermesini ben yadirgadim arkadasimizda yadirgamis ve tekrar sormus..
ELTUN arkadasimiza "IMRAN BILISIM"e sorulan bir soruya MAVOROVSKI arkadas neden cevap yazdi...
ELTUN ARKADSIMIZ REKLAMA BU KADAR KIZIYORDUDA neden imzasinda reklam vardi..
bunlari konusmuyoruz..
olmayacak seylerin muhabbeti oluyor..
BENDE.. soz hakki dogmadikca asla forumlara yazmayacagim...
quote:
Orjinalden alıntı: chylecesh
bence suan da turkıyenın en buyuk hostıng fırması 24 saat destek gercekten de var.hız zaten konusmaya gerek yok bence al kardesım burdan hostu...
Benzer içerikler
- borsa robotu kullananlar yorumları
- coinpayu güvenilir mi
- telefondan coin kazma 2024
- adalet 30 günlük staj defteri
- günde 1000 dolar kazanmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X