Şimdi Ara

TR Birincisi Kaç net yapar? dh tahmin ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler tr birincisinin netini tahmin ediyoruz hadi bakalım herkes tahminlerini yazsın 28 martta tarafımda hortlatılıcaktır.

benim tahminim : 149 net (baba reel tahmin 10 tl ye 500 tl veriyo tutar bu kupon)

Edit : tabikide kazanana çatal bıçak takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsciadam -- 15 Mart 2017; 21:4:31 >

• fizikten kaçıran olabilir diye düşünüyorum
  • Bu sene full çıkacak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene full çıkar. 153, 154 yapan tanıdıklarım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Bu sene full çıkar. 153, 154 yapan tanıdıklarım var.

hocam her sene herkesin 153,154 yapan tanıdıkları var ama ne hikmet tarihin en kolay 2010 ve 2016 sınavlarında bile 1. ler 154 net
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygsciadam

quote:

hocam her sene herkesin 153,154 yapan tanıdıkları var ama ne hikmet tarihin en kolay 2010 ve 2016 sınavlarında bile 1. ler 154 net

Hocam ben asla forumda trollük yapmam. Troll olan bir mesajıma dahi rastlayamazsınız. Profilim açık zaten buyurun bakın. Arkadaşlarım var gerçekten 150+ yapan. Hem de bir iki tane değil.

• 151

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 31 net

• çok rahat full çıkacak bikaç tane
  • Bizim okuldaki çocuk eğer yalan atmıyorsa(ki atacağını sanmıyorum çocuğun en düşük denemesi 150 idi) türkçe 1y ,sos 2y 1b , mat 1y yapmış.Herhalde tr1.si olur

• baya yüksek netler duyuyorum ama 152-153 üstü geleceğine inanmıyorum diyebilirim bence 150 gelir
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben asla forumda trollük yapmam. Troll olan bir mesajıma dahi rastlayamazsınız. Profilim açık zaten buyurun bakın. Arkadaşlarım var gerçekten 150+ yapan. Hem de bir iki tane değil.

hocam benim size güvenim sonsuz zaten genelde arkadaşlarınız netlerine biraz ben bunu yapardım doğru söyliyeyim gibisinden yaklaşıyor

• 158 net felsefeden kacirir

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam benim size güvenim sonsuz zaten genelde arkadaşlarınız netlerine biraz ben bunu yapardım doğru söyliyeyim gibisinden yaklaşıyor

Yok hocam arkadaşlarım da güvenilir merak etmeyin.

• 157 yapan duydum

• duymakla olmuyor arkadaşlar hersene duyuyoruz bende 156 duydum ama inanmıyorum ki 152 üstü çıksın
  • 154
  • Birebir bildiğim 3 4 kişi var 150 üstü yapan 2 boş falan duydum olabilir olası değil ama olabilir bu sen üstte yığılma var geçen sene bu kadar iyi yapan duymadım
  • 157 net yapan var açıklanınca duyarsınız, Kütahya'dan (500 tl için pmden ibanımı atıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider_33

157 net yapan var açıklanınca duyarsınız, Kütahya'dan (500 tl için pmden ibanımı atıyorum)

yanlız orası ciddi deyil ajsfajf
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.