Şimdi Ara

Hedefi Büyük Olanlara - Mf 446. tavsiyeler - BİLKENT EE!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
227
Favori
47.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedefim sene başından beri ilk 100 dü hocam ve 2 fizik fazla yapsam ilk 100 dü( 2 tane fiziğin doğası sorumda yanlış )

Bir arkadaşımla tüm netlerimiz(mat/geo/kimya/biyo hepsi) aynı ygs1 bile aramızda 100 kişi var. O 3y fizik yaptı(Ben 4y yaptım) ve 200. oldu. Puanların ne kadar yakın olduğunu anlayın.

İlk 100 e girmek için hepsini fulleyecek bilgiye sahip olmak zorundasın ya şunu az biliyorum gibi bir şey söz konusu olamaz. belirli bir konuda Atıyorum İntegral - asal eksen harici hacim hesaplama, çıkıp sınıfa anlatıcak kadar bilmek gerekiyor. Mat geo da full max 1 y ve Fizik full veya 1y oynamalısın(mf4 için konuşuyorum). Şu aralar günde 8 saat kadar ortalama günde 10 sınav yaklaştıkça 12 ye kadar gider bu.
  • Eugnie kullanıcısına yanıt
    Zaman içerisinde bu sorular cevaplanıcak ve ilk mesaja ekleyeceğim ancak 3-4 günü bulabilir hocam
  • hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ne sıklıkla deneme çözmeliyim ben ? Bi de Ygs/lys de kaç nete gelince full deneme kasmalıyım konu anlatım ve sb yi bıraķıp?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alim56 A kullanıcısına yanıt
    ******BU soru 3. mesajta cevaplandı detaylı olarak orayı baz alın*******

Kaynak olarak Fem ve Güvender harici bişi çalışmadım. Yazayım

Matematik / Geo
    1-Fem LYS MAT2 Konu anlatım(kutsal kitap)(simetri değil arkadaşlar)(Beyaz kitap)
    2-Fem LYS mat2 Soru bankası(Soru bankası)
    3-Fem YGS Mat konu özetli soru bankası(ygs konularına hakim değilseniz bu kitabı baştan sona bitirin(karekök felan çözmenize gerek yok Çözmedim) Sonra denemelere başlayın)
    4- Türev/integral Apotemi
    5- Güvender ygs/lys geo konu anlatım / Fem ygs/lys geo konu anlatım. İki kitapta çok güzeldir, geo da 30 a oynuyorsanız fem alın, Tmciyseniz veya geonuz çok kötü ise güvender alın(İki kitapta kalite şüpheniz olmasın kendim çözdüm)
    Bu kitaplar 45+ için yeterli, Sınavı fullemek ve ilk 100 hedefiniz varsa
    -- Karekök lys soru bankası(Çok az çözdüm ama kazık soruları var integral/limit/türev kısımlarına bakılabilir)
    --

Fizik
    1-Fem LYS konu anlatım(kutsal kitap)
    2- Güvender LYS Konu anlatım(1000 sayfadır gözün korkmasın)
    3-Fem LYS soru bankası
    4- Güvender LYS soru bankası
    5- Fem ilk adım Lys soru bankası

Şimdi Fem olayı öğretir, çok güzel soruları vardır ve sayısal sorularda içerir. Güvender sözel soruları çok iyidir olayın mantığını iyi kavrarsın ve çok detaylıdır, femde anlamadığın yerleri burada çok detaylı anlatmıştır. Konu anlatım kitaplara çok iyi çalışıp fiziğe hakim olmak gerekiyor.

Kimya
    1-Güvender LYS Konu anlatım + Teknofem
    2-Fem LYS soru bankası
    2-Organik için yazıcam

Biyoloji
    1-Simetri LYS Biyo konu anlatım
    2-Fem LYS soru bankası
    3- Final konu özetli soru bankası LYS

YGS
    Çok konu çalışmadım, deneme ağırlıklı gidin, Fem denemeleri en sağlamı başka deneme aramayın

Eğer yanında Simetri yazmıyorsa kitaplar simetri değildir, Femin eski yayınları olan BEYAZ kitapları diyorum onlar çok sağlam bir şekilde edinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 6 Ağustos 2016; 9:26:33 >

• Ygs ne kadar az çalışırsan o kadar iyi, Ygs konularını bir an önce bitir ve denemeye başla, denemelerde nerelerde tökezlersen oralara yoğunlaş. YGS nankör bir sınav gece gündüz çalışsan bile karşılığını alamayabilirsin, lys ise çalışan kazanır. Şuanki aklım olsa ygs ye daha az çalışır daha fazla lys çalışırdım. Şuanki önceliğin YGS matematik ve LYS matematik çalışmak olsun
    Yazın hangi dersleri bitirdiniz,neler yaptınız ? Benimde hedefim ilk bin.Şuana kadar ygs matematiği bitirdim.Biyolojinin yarısını bitirdim,türkçeden paragraf kitabı çözüyorum ve geçen hafta da fiziğe başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmet548

Zaman içerisinde bu sorular cevaplanıcak ve ilk mesaja ekleyeceğim ancak 3-4 günü bulabilir hocam

Tamamdır hocam teşekkürler.

Sağolun hocam, başarılar..

Şeyi merak ettim imzadaki sözde bir aileye ble hükmedemeyen derken kimi kastediyor,birini kastediyor mu ?
  • doktoradayı_98 D kullanıcısına yanıt
    Ygs Mat 3 günde bir deneme at
    MF4 isen Biyolojiyi deli gibi çalışmak gereksiz. 1 fizik =4 biyo yapıyor hesabını sen yap(birde öküz gibi çalışma istiyor karşılığını alamıyorsun)
    Türkçe paragraf devam et,
    Fem LYS MAT 2 konu anlatım kitabı al(Beyaz kitap) en başından başla ve ağırlığı lys matematiğe ver. Bu kitabı Sağlam bir şekilde bitirmen çok önemli çok avantaj sağlıyor.

Eylül ortasında ÖTF ye kadar bitmişti.
    Kasım sonuna doğru İntegral dahil her şey bitmişti(Apotemi integral felanda çözmüştüm, simetri mat lys denemelerinde 49 görüyordum).
  • emrengn E kullanıcısına yanıt
    4-5 yıl önce yazmıştım imzayı kalmış öyle kimi kastettiğini bilmiyorum
    benim eve yürüme mesafesinde 7-12 dakka arasında 3 tane kütüphane olduğu için sabahları erkenden gidip başlamak gibi bir niyetim var .Evdede bilgisayar yüzünden çok zaman ayıramadığım için kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum ,cevabınız için teşekkürler hocam
    Hocam bu mezunlar için mi ? Öyle değilse sanırım limit türev integral içinde değil bu sürenin.
  • Hocam 12 ye geçtim bu ağustos eylül için tavsiyen nedir!!!Ygs mat fena değil,ygs türkçe fena dwğil,ygs sosyal kötü,ygs fen kötü,lys fizik yok mat orta kimya yok,bio iy,mf4üm!!!

• simetri lys fizik önerir misin?
  • Hocam ben bu sene mezuna kalıyorum şimdiye kadar hiç dershaneye gitmedim sence gideyim mi ?
    Sayısalım.
    Ve hangi dershane iyi ?

• Türkçe ve sosyala( tarih cog felsefe) hangi kaynaklardan çalıştınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • legendwaitforit L kullanıcısına yanıt
    9-10-11 de sınavdan önce çalışarak yapılabilir birde adam akıllı çalışmaya demiş çalışmaya dememiş. İllaki 9-10-11 den temeli olmalı ilk 1k ya nasıl girsin 0 dan çalışarak?
  • Temel Lise mi ? Açık Lise+ Dershane mi ?(Okul yoruyor , boşa zaman kaybı gibi bütün günümü sömürüyor)
  • 2- Bir günde nasıl çalışılmalı/ günlük plan/ haftalık/ aylık planlar hocambu soruyu yanıtlayabılırmısınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.