Şimdi Ara

Hedefi Büyük Olanlara - Mf 446. tavsiyeler - BİLKENT EE!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
227
Favori
47.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benim de hedef büyük. Son olarak şunu sorayım geometri soruları genel olarak nasıl oluyor lysde ? Yani biliyorsunuzdur karekök lys aldırdı okuldaki geometri hocamız. Testler gerçekten çok ağır. Bunları çözmenin veya çözümünü öğrenmenin yararı olur mu ? Şu arada mat olarak Trigo ve ygs mat çalışmayı düşünüyorum okul açılana kadar sizce mantıklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErayK

9-10-11 de sınavdan önce çalışarak yapılabilir birde adam akıllı çalışmaya demiş çalışmaya dememiş. İllaki 9-10-11 den temeli olmalı ilk 1k ya nasıl girsin 0 dan çalışarak?

Kardeşim kimseye neyi yapamayacağını söyleme!
  • Öncelikle tebrikler güzel bi başarı sağlamışsınız, bende bu sene mezuna kalmaya karar verdim lys matematiğim geçen sene 35-40 net aralığındaydı ama geometrim 0-7,8 net aralığındaydı bende şuandan çalışmaya başladım ve yeni basım simetri geometri aldım gaza geldim çözüyorum :)) geometri ve matematiğim için tavsiye bekliyorum matematiğime güveniyorum ve tekrar ettiğim zaman hatırlayıp hemen eski halime dönebilirim lys mata en geç ne zaman başlayım önce geometriyi mi halletmeliyim sizce düşüncelerini almak isterim ve de fen derslerim biraz zayıf lysde kimya 21 fizik 17 biyo 12 (biyoloji çalışmadım fiziktede baya eksiğim vardı )idi sizce geometrimi orta düzeye getirdikten sonra işe nasıl koyulmalıyım ve matematik için son bi sorum olucak bu bence genel bi problem bu seneki lys sorularının hepsini yapabilcek düzeydeydim fakat süre sıkıntısı yaşadım süre olayını atlatmak için nasıl çalışmalıyım neler yapmalım teşekkürler .

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Allah affetsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErayK

Allah affetsin.

Amin.

• Hocam bende çok soru var cevaplıyabilecek misiniz ?
  • Hocam ben 4 gun ygs 3 gun lys çalışmayı deniyorum tamam konuları az çok bitiriyorum ama yeterli miktarda soru çözmek için vakit kalmıyor kasima kadar ygsyi bitirip ondan sonra lyse baslasam ki bu 6 ay gibi bir süre bi yandan da ygs denemesi cozerim diye dusundum sizce mantıklı mı? lyse yetisirmi 6 ayda? Bide hocam tekrar nasıl yapılır bi taktik verebilir misiniz? Umarim cevaplarsınız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ygs de şuan 100 küsür net yapıyorum (30türkçe 30 sosyal 25 mat 20 fen genelde).İlk 5k hedef sence iyi mi şuan? Ygs matematik çalışacağım bu ay sene içerisinde lys matematik ne zman bakmalıyım? Ygs matta bu ay sonu 30u geçerim umarım

• YGS matematik istiyorsan, Fem konu özetli soru bankası YGS MAT @Baaaksi

Sınavda çıkan soruların karekök ile yakından uzaktan alakası yok, o kitabı boşuna çözmeyin hocam. Hocalarda mantık şu en zor kitap hangisi şu. Bunu çözdürelim, zoru öğrensinler. Bu mantık yanlıştır, açıklıyım: EN İYİ SORU SINAVA EN YAKIN SORUDUR. Bu sorular çok basit olabilir önemli değil zaten sınavda bu sorular gibi sorulucaksa acaip zor bilmenin bir mantığı var mı? Çalışmanız gereken çok şey olucak işi kolaylaştırmalısınız. Simetri LYS geo alabilirsin veya Güvender LYS/YGS konu anlatım geo. Mat çalışması ile ilgili. Direkt trigo dalma. Polinomdan başla sona doğru git her konuyu çok iyi öğren ygs matematiği bir an önce bitir deneme başla. Gerekli kitapları yazdım daha önceki mesajta veya ana mesajta @frostsword

Bu sene iyi bir çalışma ile güzel dereceler yapmamanız için hiç bir engel yok. Hocam Simetri kitabı güzeldir. O kitaptan yardırın, Güvender LYS/YGS konu anlatım geo bu da çok iyidir. Geometriden hiç anlamam diyorsanız bu kitap daha faydalı olur size. Matematik belirttiğim kitaplardan(önceki mesajlar) En başından başlayın Bitirin hocam çoğu konuya hakimsiniz bir daha üzerinden geçince çok iyi olur. FKB konusunda konuları azalttılar bu size avantaj. Zaman sıkıntısı varsa. Bol Bol deneme hocam. @KÇKKY

Hayal değil. Sözel kısmı cidden sıkıntı. Femin cep kitaplarını okuyup deneme gidilebilir. Bir paragraf hız kitabı çözmek faydalı cidden. Buna biraz düşüneyim @Mihrali Bey

• Bizde de bol vakit ve beyin var yapıştır gelsin yardımcı olmaya çalışırım @dgkn7

LYS ÇALIŞMAYI BIRAKMA. Kasıma kadar ygs dersen. Kasımdan sonrada ygs çalışırsın. Ygs yaklaştıkça psikolojik olarak ygs ye kayıyor insan. LYS yi erteleme patlarsın hocam. Az çalışmayın hocam Günde 6 saat çalışın minimum. Sabah 3 - Öğlen 3 şeklinde dağıtın bunu. Sabah LYS öğleden sonra YGS çalışın. Ben LYS hep çalıştım Son 3 hafta lys çalışmayı bıraktım. LYS asılmayı bırakmayın ygsden sonra yetişmiyor. @fal17

YGS matematik başla, lys den ygs ye kayan konularada çalışmaya başla(polinom falan). Matematik odaklan hem lys mat hem ygs mat beraber götür, netlerin artar@BarbaraPalvin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 6 Ağustos 2016; 9:24:48 >

• Usta ben mezuna biraktim. Zaten konularin coguna hakimim sence 1 er sb cozup deneme mi gideyim ygs den , lys de keza ayni sekilde yanlislari falan tekrar edip konu anlatim calisirim ara ara oyle dusundum ne dersin bu konuda

• Konulara hakimim diyorsan deneme çöz 4-5 tane nereler patlıyor onu gör oralardan konu- soru çalışabilirsin. YGS halledip sağlam lys kas @patasana20
  • hocam mezuna kaldım bende, geçen yıl genelde matematik çalıştım karekök felan çözdüm bu yüzden temelim sağlam matematikte bu yılda behzat hocanın kitaplarından bi tekrar amaçlı ilerleyeceğim matematiği türev integral apotemi alıcam.Geometrim kötü bunu sınava kadar fule kadar nasıl çıkarabilirim? şuan körfez yayınlarının geometri kitabını aldım soru bankası olarak, konu anlatımlı simetrisi var elimde, hergün 2 şer test çözmeyi düşünüyorum geometri çalışmamdan ayrı, sizce nasıl olur?
    fizik için ygs güvender aldım, lys için simetri var ama güvenderi çok beğendim lys si çıkıncada güvender almayı düşünüyorum sizce nasıl olur? lys kimya olarak simetri var elimde bunun için yeni müfredat kitabı alıp öylemi çalışayım kimya temelim yok denecek kadar az, biodada palme a-b aldım ordan not çıkarıp ilerlemeyi düşünüyorum yorumlarsanız sevirim

• hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hedef ygs 50k tm-3 10k yüksek değil yani hedef :) matım kötü simetriyi bitirip 1.5 ayda kasima kadar ygs matı konu özeti ile tamamen bitirmek nasil sizce yeter mi subata kadar 3 ay kaliyor turev integral biter mi çünkü mat-2 konuları bazilari 1'e gecti

faydalı bir konu tagggip
  • Hocam selamlar benim lys kimyam sifir.ygs de full cekmistim ama lys de 10 netim vardi.hangi kitaptan calismaliyim hangi konudan baslamaliyim yol haritasi cizer misin bana

• Lys mat için fem konu anlatımından sonra deneme + türev integral mi veya önericeğin soru bankası var mı

• Kitapla beraber fem lys mat soru bankasıyla paralel gidebilirsin. Zorlandığım konularda daha fazla soru çöz. En son konular tamam deyince deneme at@Baaaksi

Kitap kısmında lys kimyaya nasıl çalıştığımı anlattım. Tekno fem + güvender lys gittim. 3 mesajla yazıyor@WWalker

Matin üzerine gidin hocam, ygs ve lys mat ygs kitabından başlayın lys kitabındanda polinom başlayın. Bir yandan sosyal çalışmayı unutmayın @RawShed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 6 Ağustos 2016; 12:05:33 >
    hocam 11.sınıfa gçtim ygs simetriyi mi çözeyim yoksa konu özetliyi mi?simetriyi yarıladım aslında
  • temel lisedeyim okul açılana kadar ygs hemen hemen tamamını bitirmiş olacağız dana sonra da lys başlıyacağız ama okul zamanı okul dersleri + ygs +lys +okul sınavları derken asıl sınav olan lys çalışamayacağımı biliyorum bu yüzden okul açılana kadar lys ile ilgili ön hazırlık tarzında neler yapılabilir yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.