Lys'ye yakın ve ondan sonra bu tarz konular çok olacagı ve istediğim cevapları ayrıntılı alamayacagım için şimdi açıyorum bu konuyu. O yüzden lütfen sen önce otur çalış gibi yorumlar yapmayın.
Malum ygs'ye girdik. 290 - 300 arası bi puan bekliyorum. Oldukça düşük benim istediğimden.
Özyeğin Üniversitesi (ing.) - 376,545 Doğuş Üniversitesi (ing.) - 358,152 Beykent Üniversitesi (Tr.) -348,108
Ben özellikle özyeğini istiyorum. Ama gerçekçi olmak gerekirse zor bi ihtimal o puanı yapmam. Okul puanım yaklaşık 50 falan geliyor. Yani sözün kısacası; eğer kazanamazsam önümde iki seçenek var;
Birincisi yazdığım diğer iki üniversiteden birini tercih etmek İkincisi Özyeğin İşletme endüstriye en yakın olarak. Ama gelin görün ki etrafımdaki herkes işletme deyince karşı çıkıyor. Malum özel üniversite ve 13.000 gibi bi miktar vericez bu yüzden pek olumlu değiller. Ama yinede önemli olan benim tercihim.
Siz ne önerirsiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme