Şimdi Ara

Hedeflere ulaşınca hiçbir değeri kalmıyor sizde de aynı durum var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavdan önce belirlediğim hedefi yakaladım istediğim okulda gelicek ama boşluktayım şuan okumak gitmek istemiyorum birde babam sınavdan önce bunu alcam şunu alcam şimdi seneye alrız diyor erteliyor onlarında hevesi geçti ileride lanet olası parayı hhiç umursamadan başkalarını mutlu edicem içimde kalmasın yazmak çok iyi geldi 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın dostum insanoğlu hiçbir zaman tatmin olmuyor ben de hedefime ulaştım ama neden daha iyisi olmadı diyorum kendime ? sen şanalıymışsın gene bizimkilerin birşey aldığı falan da yok

• Hedeflerinize ulaşamadığınızı düşünün ve rahatlayın.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelox -- 22 Temmuz 2015; 20:09:49 >
  • egelox kullanıcısına yanıt
    Biraz iyi geldi hakikaten ama hayalimdeki seviyeden çok uzağım

• hakikaten oyle ya. hukuk hayatta gelmez diyodum.geldi. simdide neden daha iyi bi yerde hukuk gelmedi diye hayiflaniyorum

• O maratona ilk başladığımda belirsizlikler içinde daha mutluydum.
    Çünkü birbirimize destek oluyorduk sınıf içinde vs.
    Sonra yavaş yavaş aramız açıldı.
    Şuan mutsuz ve huzursuzum.
    21.21

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailemden ayrilcagim icin mutsuzum ve kafamda yurt bulma isi var buyutup duruyorum nasi bulcam felan

• hayallere ulaşmakdan ziyade o yolda alınan yol mutluluk verir. çok zor bir hedef secebilirsiniz nobel ödülü almak mesela . matematik hocam zafer savaş kıvılcımın bir sözü vardı :D hedefiniz uzay olsun ıskalarsanız yıldızlar

• "Pesinden koştuklarıma kavuşunca üzerinden atlayıp yoluma devam ettiğimi fark ettim" garip bir his

• bak bana itü hedef deim ktü oldu ama mutluyum her zaman hedeleri tutturmayacan demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: RainEwil

bak bana itü hedef deim ktü oldu ama mutluyum her zaman hedeleri tutturmayacan demekki

%66 gerceklesmis sizin hedef.tbrkler.

• Biraz kanaatkar ve tatminkar olmak lazım Şükür etmek lazim dostum. ..peşinde köpek gibi koşup çok severek evlendiğin karidan da sıkıldım diye boşanma bak sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.