arkadaşlar 200*100 lük 5 adet signiture yapacağım bunların 4 tanesini forum kullanıcılarına hediye edeceğim içerisinde nickinizin bulunacağı bu 4 adet signiture u almak için buraya post atın sadece ben istiyorum yazsanız yeterli. şimdilik 4 adet eğer vaktim olursa her hafta 5 adet yapıp dağıtırım buradan hadi kalın sağlıcakla.
Örnek bi kaçtane vereyim bunlara benzer şeyler olucak.
Ben istiyorum da.. Dediğin nedir bi açıklarsan
He anadım istiyorum!!
Ben de istereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
kaplan ve metal bana ömsden mail adreslerinizi verirseniz hazırlayıp engeç pazargünü post ederim.
metalci09@mynet.com
Bu arada benim signiture'yi IRON MAIDENle ilgile yaparsan accayipp sevinirim!! Lütfeennn
ok yaparım. arkadaşlar birtane kaldı hadi birtanede Ömsden istek geldi adının açıklanmasını istemiyor galiba buraya yazmamış ben pazar a kadar upload edicem hepinizinkini.
Pawlow harbi çok saol yaa... Valla iron maiden ile ilgili yapman beni çok sevindirdi vallahi!!
yer varsa bende isterem :)
MetalX, Kaplan, eozen81 ve adını açıklayamayacağım PMden ulaşan bi arkadaş ve kendim için yapacağım bu haftalık bukadar toplam 5 adet vaktim olursa ilerde yine duyururum size. Kontejyanımız dolmuştur.
Ewet beyler Pawlow'u fazla rahatsız etmeyin.. Kontenjan doldu diyorr!!
Peki nerden yapacaksın bunları...
photoshopta yapıcam soruyu anlamadım ama sorunun cevabı umarım budur.
quote:
Orjinalden alıntı: pavlow
photoshopta yapıcam soruyu anlamadım ama sorunun cevabı umarım budur.
Sorum buydu ve sorunun cevabını doğru verdin... Photoshopu iyi kullanıyon galiba!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme