< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami61off -- 25 Aralık 2023; 14:2:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hediye Beinconnect Taraftar paketi ve eğlencenin yıldızı
-
-
akıllardaki soru: bankkart posu nerede var?
-
Valla kayıt bile yapamadım ki bireysel kartlılad alabilir yazıp duruyor yarın düzelir herhalde nasip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eticaret kampanyasında puan gelen yerler (n11 hb amazon epttavm vs...) üye iş yeridir muhtemelen, bununla birlikte ziraat posu olan benzin istasyonları yada şok a101 migros bizim toptan gibi yerler bilinen en net ziraat üye yerleri.
ben önceki hafta kişiye özel 1000 TL kredi kartı harcaması olan kampanyadan yararlandım, mahalle arasındaki alelade bir optikten gözlük almıştım onun bir kısmını ödedim hatta parça parça ödedim 2 kerede optik kampanyası puanı geldi (1500x2=200 puan)
bir öneri ; harcama tutarı kadar şlem yapınca beinconnect mesajı hemen geliyor, alışveriş yapmadan önce ziraat posu var mı diye sorun var derlerse 5000 TL çektirin hemen mesaj gelmezse işlemi iptal ettirin başka yerde deneyin. nereden ne alacağınız size kalmış süreci tecrübe etmiş birisi olarak paylaşmak istedim 👍
edit ; bende hem yeni 5000 TL kampanyası hemde faydalandığım 1000 TL kampanyası duruyor kampanyalarınızı kontrol edin alt sıralarda olabilir yalnız dediğim gibi bir çok kişide çıkmasına rağmen KİŞİYE ÖZEL bir kampanyaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 10 Aralık 2023; 0:30:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mantıklı teşekkür ederim
-
-
Amazon hediye kartı alsak olurmu
-
quote:
Orijinalden alıntı: recplayerAmazon hediye kartı alsak olurmu
amazondan eticaret kampanyası puanı geliyorsa olur, ziraat bankası ana konusuna bakın cevabını bulursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim ama kampanya bende görünmüyor malesef
-
İade işine girmeyin, ziraat göz yaşına bakmaz.
Kampanya kredi kartlarına özel
5000 TL olan genel kampanya olması lazım kişiye özel ibaresi yok , 1000 TL olan ise kişiye özeldi ama çok kişi faydalandı, ziraat kredi kartı kullanıyorsanız ve 5000 TL üye iş yerlerinden tek seferde harcarım diyorsanız kayıtlı telefonunuzla TARAFTAR yazıp 4757'ye mesaj gönderip bir şansınızı deneyin, ama öncesinde uygulama güncel değilse güncelleyip tekrar kontrol edin kampanyaları.
-
bende de 5000
-
quote:
Orijinalden alıntı: DexterFringe5000 TL olan genel kampanya olması lazım kişiye özel ibaresi yok , 1000 TL olan ise kişiye özeldi ama çok kişi faydalandı, ziraat kredi kartı kullanıyorsanız ve 5000 TL üye iş yerlerinden tek seferde harcarım diyorsanız kayıtlı telefonunuzla TARAFTAR yazıp 4757'ye mesaj gönderip bir şansınızı deneyin, ama öncesinde uygulama güncel değilse güncelleyip tekrar kontrol edin kampanyaları.
SMS le katılmayı denedim ve bankkartım olduğu halde bu mesaj geldi
Bankkart Digiturk Taraftar Paketi ve Eglencenin Yildizi Paketi Kampanyasina sadece bireysel Bankkart sahibi musteriler basvurabilir. B001
-
Bankkart mobili indirin ordan katılın
Satmak isteyenler ulaşırsa mantıklı bi teklifle alabilirim
satmak isteyen varsa bende alaibrim
-
Hepsiburada da deneyen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Flo da online gelmedi bakalım fiziki denicrm
hepsiburada da geçer mi acaba deneyen oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ne demek kardesim yillardir sizler icin burdayim, alisveris cek bolumune girdim baktim bu kodu satiyorlar dedim hayirdir bi ar-ge sonucu ziraatte oldugunu ogrendim mutlu olun yeter tsk etmeyi bilmeyenler utansin
|
İlgili firma BeIN Connect üyeliği için e-devlet üzerinden fesih başvurusu yapılması için ilgili altyapıyı sağlamamış. Gerekli altyapının hem ilgili firma tarafından sağlanmasına hem de bu tarz internet üzerinden sağlanan bütün Kablo TV aboneliklerinin kontrolü e e-devlet’e eklenebilecek hizmetlerin entegresi hususunda yardımlarınızı talep ederim. BTK’nın dikkatine
https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ Bu siteden girip şikayetimizi oluşturalım bunları aramak zorunda kalmayalım hem bu platform hemde diğer platformlar için farkındalık oluşturalım. Bunlar böyle türedi baya başlarını küçükken ezmek lazım digitürk ün zamanında nasıl palazlandığını biliyoruz hepimiz |
üye yaparken istemediği kimlik fotokopisini, üyelik iptal ederken isteyen fantastik bir firma. aslında hiç bulaşmamak en temizi de, hediye falan diye mecbur kalıyor insan.
|
onlineislemler.digiturk.com.tr Digiturk Online İşlemler https://onlineislemler.digiturk.com.tr/Accountburada uyelik > Kişisel bilgilerim > acılan sayfayı enalta indir Fesih Basvurusu var.. doldurdum aksam eve gittigimde tum kanallar kapanmıştı.. |
eticaret kampanyasında puan gelen yerler (n11 hb amazon epttavm vs...) üye iş yeridir muhtemelen, bununla birlikte ziraat posu olan benzin istasyonları yada şok a101 migros bizim toptan gibi yerler bilinen en net ziraat üye yerleri. ben önceki hafta kişiye özel 1000 TL kredi kartı harcaması olan kampanyadan yararlandım, mahalle arasındaki alelade bir optikten gözlük almıştım onun bir kısmını ödedim hatta parça parça ödedim 2 kerede optik kampanyası puanı geldi (1500x2=200 puan) bir öneri ; harcama tutarı kadar şlem yapınca beinconnect mesajı hemen geliyor, alışveriş yapmadan önce ziraat posu var mı diye sorun var derlerse 5000 TL çektirin hemen mesaj gelmezse işlemi iptal ettirin başka yerde deneyin. nereden ne alacağınız size kalmış süreci tecrübe etmiş birisi olarak paylaşmak istedim 👍 edit ; bende hem yeni 5000 TL kampanyası hemde faydalandığım 1000 TL kampanyası duruyor kampanyalarınızı kontrol edin alt sıralarda olabilir yalnız dediğim gibi bir çok kişide çıkmasına rağmen KİŞİYE ÖZEL bir kampanyaydı. |
Dün arayıp iptal ettim sözde ama bugün yine aramışlar iptal nedeni için, bunlar başımıza bela olmasın ? edevletten herhangi bir abonelik vey iptal bilgiside gorunmuyor ?
İptal edip bunu göerebilen varmı ? |
Benzer içerikler
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- hepsiburada premium worldcard
- tutaste parfüm
- istanbulkart cashback
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X