Şimdi Ara

hediye ipad ne yapsam???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bana gelecek hafta içi 16 gb wriless modeli ipad hediye olarak gelecek. yurtdışından değil gold bilgisayardan yada migrostan alınmış olacak, garantili faturalı... şimdi yorumlara bakıyorumda pek iç açıcı değil. hem 3g modemimide takamıyormuşum bu cihaza.....acaba kullansammı yoksa satıp daha iyi bir laptop alsammı?

Sizce ne yapsam? nerde nasıl kaça satsam??? iyi çalışmalar.....

• Hediye geleceğini biliyorsan hediyeyi değiştirt tabiki istemiyorsan
  • bana sat dostum
  • değiştiremem dostum ayıp olur. aslında kullanmayı düşünüyordum ama burdaki yorumlardan dolayı, birde 3g bağlanamamasından dolayı satmak istiyorum... kaça gider acaba????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringsidee

değiştiremem dostum ayıp olur. aslında kullanmayı düşünüyordum ama burdaki yorumlardan dolayı, birde 3g bağlanamamasından dolayı satmak istiyorum... kaça gider acaba????

sen yorumları boşver herkes birşey söyler en güzel kriter kendi tecrübendir. aleti eline al 1-2 gün kullan ondan sonra buraya yorum yazarsın
  • kullanan yokmu 16 gb modelini, gerçekten bağlanmıyormu 3g internet.... vınn var bende....
  • quote:

değiştiremem dostum ayıp olur. aslında kullanmayı düşünüyordum ama burdaki yorumlardan dolayı, birde 3g bağlanamamasından dolayı satmak istiyorum... kaça gider acaba????

satman daha ayıp degil mi yaw
  • quote:

kullanan yokmu 16 gb modelini, gerçekten bağlanmıyormu 3g internet.... vınn var bende....

Usb girişi yok, sim kart girişi yok 3gyi farklı bir şekilde kullanmıyorsanız hayır bağlanamıyor.
  • www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/multivinnkampanyasi

Bunu kullanarak bağlanabilirsin. Son günlerde değişiklik olmadı ise, 300 TL ye satıyor turkcell bu cihazı. Cihaz, 3G yi alıp, wifi olarak veriyor. Aynı anda 5 cihaza kadar bağlanabiliyor internete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

quote:

satman daha ayıp degil mi yaw

sattığımdan haberleri olmayacak :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: delphi911

www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/multivinnkampanyasi

Bunu kullanarak bağlanabilirsin. Son günlerde değişiklik olmadı ise, 300 TL ye satıyor turkcell bu cihazı. Cihaz, 3G yi alıp, wifi olarak veriyor. Aynı anda 5 cihaza kadar bağlanabiliyor internete.

ohooo bunu alırsam evden başka bir yerde kullanamayacağım... hemde çok pahalı

• Bu modemin özelliği taşınabilir olması. Yani bu modemle eve bağımlı değilsin. Kullanan arkadaşımın söylediğine göre şarjı 4 saat civarı gidiyormuş.
  • Win Mobile cihaz Kullananlar aşağıdaki program ile telefonlarını wifi routera çevirebilirler.Ben denedim ve çalışıyor hemde harika.En büyük avantajı tek bir aboneliğin yetiyor olması.

http://www.wmwifirouter.com/
  • nokia 5800 telefonum var, kablo bağlantısı ile netbookumdan 3g ye bağlanabiliyorum ama smbian sisteminde bir programı vardır muhakkak wriless modem olarak kullandıracak....hımmmm
  • Joikuspot programi ile symbian telefonunuzu wifi hotspot haline dondurebilirsiniz ayrica ayfonunuzda jbli ise onuda cydia altindaki bazi ufak programlar ile wifi hotspota doner boylece 3gli ipade extrA para verip ayrica bir hat satin almanizda gerekmez ben yaklasik 1 yildir ev disinda ipadimi jbli ayfon ile 3g hizinda bagliyorum
  • Arkadaşlar operatörünüzden microsim kart alırsanız 3g olarak bağlanabilirsinz.
  • 3gli ipad var ondan al o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaverick

Arkadaşlar operatörünüzden microsim kart alırsanız 3g olarak bağlanabilirsinz.

Yazmak için yazmasak! Wi-Fi iPad'in neresine sokacağız o simi?
  • Bende almakta tereddütlüydüm , gittigidiyordan belki bende bu fiyattan kalır diye katıldığım bir açık arttırmanın üst limiti bende kaldı , bende düşük puan almamak ve tam olarak denemek için ödeme yaptım , şuanda memnun durumdayım , bence sizde bir süre kullanın , beğenmezseniz satarsınız.
  • 3G li aldir bi sekilde bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.