Şimdi Ara

Hediye kartı kullanırken 'Store bölgenizi değiştirin' hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baldur's Gate 3 satın almak için bir siteden 1300 liralık hediye kartı satın aldım, hesabıma yüklendi fakat oyunu satın almaya çalıştığımda "Store bölgenizi değiştirin" hatası veriyor ve alamıyorum. Bakiyem hesabımda görünüyor fakat kullanamıyorum.

Bu arada bir senedir Almanya'da yaşıyorum ama Xbox hesabımı Türkiye'de yaşarken açmıştım. Satın almayı Türkiye Vpn'i ile denedim ama olmadı.

Ben bu hesabımdaki bakiyeyi kullanamayacak mıyım? 1300 lirayı boşa mı yüklemiş oldum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Türk kartımla başka oyun almaya çalıştığım da aynı hatayı veriyor, hiçbir şekilde oyun alamıyorum. Anladığım kadarıyla sorun Almanya kartımla oyunu satın almaya çalışırken oldu, şu anda ne Türk ne Alman kartı ne de bakiyemdeki parayı kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmore -- 31 Temmuz 2024; 11:5:38 >

• blackmore B kullanıcısına yanıt
    Hediye kartını hangi bölgeden aldıysanız o bölgeye girip etkinleştirmeniz lazım.

Bakiye görünüyorsa oyunu o store'dan almanız lazım.

almanya ise aşağıdaki gibi de-de olacak şekilde store'dan istediğinizi alabilirsiniz.

türkiyeye ait kartla sadece türkiye store'dan alışveriş yapabilirsiniz

xbox.com
    Offizielle Xbox-Seite: Konsolen, Spiele und Community | Xbox
    https://www.xbox.com/de-de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.