Şimdi Ara

HEDİYE KİTAP !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğuda sınıf öğretmeniyim.Velilerden hiçbir maddi destek alamadığım için çocukların hikaye,kırtasiye vs. çoğu ihtiyacını ben karşılıyorum ve gücüm de bi yere kadar yetiyor.Eğer elinizde varsa 2.-3.sınıf için hikaye-öykü kitaplarını öğrencilerime hediye olarak gönderebilir misiniz ? Kargosunu ben karşılarım. Eğer yardımcı olmak isteyen olursa bana apak4@hotmail.com adresinden ulaşabilirse sevinirim.
    (NOT: Tatil kitabı veya herhangi bir kırtasiye ürünü de olabilir.) Şimdiden teşekkürler...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yukarıda kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

Yukarıda kalsın.

• Yukarı.
  • Yukarı

Çocuklarımızın gelişmesi için okuması gereklidir.Umarım forumda yardımcı olucak kişiler çıkar.
  • 1 kişi çıktı yardımsever sağolsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: apak4

Arkadaşlar doğuda sınıf öğretmeniyim.Velilerden hiçbir maddi destek alamadığım için çocukların hikaye,kırtasiye vs. çoğu ihtiyacını ben karşılıyorum ve gücüm de bi yere kadar yetiyor.Eğer elinizde varsa 2.-3.sınıf için hikaye-öykü kitaplarını öğrencilerime hediye olarak gönderebilir misiniz ? Kargosunu ben karşılarım. Eğer yardımcı olmak isteyen olursa bana apak4@hotmail.com adresinden ulaşabilirse sevinirim.
    (NOT: Tatil kitabı veya herhangi bir kırtasiye ürünü de olabilir.) Şimdiden teşekkürler...

bu konunun yanması için sizden okulun açık ismini kendi adınızı ve soyadınızı ve okulun iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Azminizin hayrınıyım öğretmenim. Saygılar

Yukarı !
  • atoxi A kullanıcısına yanıt
    Okul adı belirterek yardım isteyemiyoruz maalesef.milli eğitimden sıkıntı çıkıyor.soruşturma yiyebiliriz yani

• quote:

Okul adı belirterek yardım isteyemiyoruz maalesef.milli eğitimden sıkıntı çıkıyor.soruşturma yiyebiliriz yani

Milli egitim.sicak bakmiyosa bu konuya,bence buradada bu konu acilmamali illegal islerin yeri degil bu forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Milli egitim.sicak bakmiyosa bu konuya,bence buradada bu konu acilmamali illegal islerin yeri degil bu forum

tamam ben yemem içmem maaşımdan artırır alırım tüm ihtiyaçları.teşekkür ederim hatırlatman için

• UP UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.