Şimdi Ara

HEDİYE KİTAP PAKETİ ( Çekiliş Bugün saat 20'de açıklamadıki linkte) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
7
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gcb1903

Duygulandım şuan. Resmen iyi insanlardan umudu kesme diyor hoca burada. İyi insanlar da var bu dünyada. Öğrenci değilim, ama 5 tane orta okul-lise çağında yeğenim var. Daha bugün yine 2 kitap aldım zorla okutuyorum onlara. Ben de o zamanlarımda sevmezdim okumayı ama kimse de üstüme düşüp okutmak için uğraşmazdı. Oku derdi sadece. Onlardan olmamak için ayda 2 kitap kesin alıyorum. Maalesef çok sıkıcı romanları okumuyor ergen yaşta kardeşlerimiz. Ben de genelde dünya klasikleri ve fantastik eserleri karışık veriyorum ki boğulmasınlar. Çekilişe katılacağım, yeğenlerim adına. Belki ben de okurum. Ve beşine de okuttuktan sonra sizin bu güzel davranışınızı tekrarlayacağım. Kitap okuyun demek değil kitabı sağlamak olay bunu hiç tanımadığınız insanlara karşı bir görev bilmenize çok çok mutlu oldum. Anadilde okuduğunu anlama konusunda maalesef o kadar büyük bir sıkıntı var ki. Kitap okumadan bunun aşılamayacağını anlatamıyoruz.

Çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten bu etlinliğin bu kadar güzel yerlere geleceğini tahmin etmiyordum. Başta kendi lise öğrencilerim için yapayım istedim açıkçası burada paylaşmak sonradan aklıma geldi. Çok büyük ilgi gördü. Kitapların kıymeti için ne yazsam boş herkes biliyor ama okumaya üşeniyor. Yeni nesil herşeyi oyundan eski nesil dizi/sabah kuşağı/haberden ibaret sayıyor. Bu bağlamda, biz ara nesil, muhakkak elimizi taşın altına koymalıyız. Ben de saatlerce oyun oynadım ama kitapları hiçbir zaman hayatımdan çıkarmadım. Pişman oldum elbet ama bu pişmanlığı bu şekilde telafi edebilirim umarım.

Bu ayki çekiliş Yeğenleriniz seviyesine uygun olmayabilir. Ortaokul için fazlaca argo muhabbet var. Size çıkarsa arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

İlgi alaka ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascalis -- 9 Aralık 2017; 12:28:20 >

• Sana gelmeli o zaman :)
  • Bu kitabi cidden istiyorum basvurdum inş bana çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yöntemi kendi hayatımda kullandığım için çok uzun zamandır kitaba para vermiyorum, verecek param da olmuyor zaten. Birazdan mesaj atıp katılışa çekileceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdascalis

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Hediye edilen kitaplara bakınca hediye edenin bir "öğretmen" olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Herkesin tercihine saygım var ama bu tercih benim "öğretmen" algıma ters gibi geldi bana...

Gerci ben de Açlık Oyunları serisini hediye etmiştim de. benim amacım farklıydı..

kitap oyunla gündeme geldiği içindir. Halbuki Batı Avrupa klasiklerinden sayılır. Eski bir kitap filmi bile yapılmış her ne hikmetse oyunu sayesinde popüler oldu... Witcher evreninde argo/küfür/dalga geçme/ belaltı muhabbetler var bu yüzden belki yadırgadınız ama kitaplar bir şekilde insanı bağlıyor.

Saygı ve selamlar.

O üyeyi takmayın trolün tekidir.

Eğer argo/küfür/dalga geçme/ belaltı muhabbetler var ise çekilişe bir yaş sınırlaması getirin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

quote:

Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi

Ya 3 kitap 85 TL biraz fazla değil mi?

bir oyuna ya da sinemaya çok daha fazlasını verebiliyoruz güzel ciltlenmiş ve popüler bir seri normal fiyat

Hiçbir oyuna veya filme 85 tl vermem hocam. Belki ilerde milyoner falan olursam verebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel bir düşünce, teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu etrafınızda kitabı okuyacak kişiler? bu çekiliş meselesi saçmalıkdan ibaret geliyor bana okadar kişi 1 kişinin kazanacağı bir sisteme davet ediyorsunuz ve 1 kişi kazanacak olan düşük bir ihtimal için nedne çekişilişe katılır millet anlamıyorum gerçekten okuma hevesi olan biri gider kitap alır çekiliş işleri beleşçi işleri ve çekilişi yaratanın ego tatmin işleri kusura bakmayın.

Salam ve Sucuk ile

Türk milleti işte nazik adıyla çekiliş diğer adıyla beleş.

• katıldım hocam :)
    hayırlısı olsun
  • Bu davranışından dolayı seni tebrik ederim. Gerçekten çok güzel bir amaç edinmişsin. Polonya'da yakın bir arkadaşıma isteği üzerine lokum yollamıştım oda bana sana ne hediye göndereyim dediğinde sizin oranın nesi meşhur ise onu yolla demiştim Sword of destiny , The last wish , Blood of elves'i yollamıştı ingilizce basımlarını. 3 ünü de bir solukta okudum gerçekten çok güzel romanlardı. Bende üniversitede arkadaşıma verdim hem ingilizcesini geliştirmesi için hemde bu romanı okuması için. Bu şekilde benimde dağıttığım çok kitabım oldu. Sadece 3 kitabım kaldı elimde onları kimseye vermem Silmarillion , Hobbit , Lord of the rings. Because they are my precious
  • cagdascalis C kullanıcısına yanıt
    Ben Witcher serisi ilgimi çekmediği için katılmadım, okuyacak birisine gitsin diye. Kampanyayı çok hoş buldum, devamını da düşünmeniz güzel olmuş gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher'ın 3 oyununuda oynadım, çekilişede katıldım hadi bakalım :)
  • Keşke herkes sizin gibi olsa hocam :)
  • Yeni gördüm hocam. Çekiliş için maili attım.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Haklısın yaş sınırı getirmem lazımdı. İlk etkinliğim olduğu için acemiliğime geldi.. Neyse ki alfığım maillerin %95i ünvlilerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

Yokmu etrafınızda kitabı okuyacak kişiler? bu çekiliş meselesi saçmalıkdan ibaret geliyor bana okadar kişi 1 kişinin kazanacağı bir sisteme davet ediyorsunuz ve 1 kişi kazanacak olan düşük bir ihtimal için nedne çekişilişe katılır millet anlamıyorum gerçekten okuma hevesi olan biri gider kitap alır çekiliş işleri beleşçi işleri ve çekilişi yaratanın ego tatmin işleri kusura bakmayın.

Salam ve Sucuk ile

Türk milleti işte nazik adıyla çekiliş diğer adıyla beleş.

Bu sayede şu an için 250 kişi sokak hayvanlarını besleyeceğine dair söz verdi daha da artacak. Şartlarda beğeni,paylaş, foto yolla, yorum at vs.. Gördün mü hiç?

1 kişi 3 kitap
    100lerce hayvan 1 dost kazanacak

Bu durumun neyi seni rahatsız etti...

Kitap sayısı az diye eşeştirenler oldu haklılar, bundan sonra ayda 10 kitap okuyabilirsem 10unu da hediye edeceğim. Bu eleştiriyi anlıuorum da senin ki laf olsun torba dolsun

• Yapmanız gerekenler
    ---Aralık 30'a kadar en az bir sokak hayvanını beslemek(foto istemiyorum kazananın vicdanına bıraktım)
    ***Öğrenci olmak (Değilsen de okuyacağına söz ver)
    --- Okuduktan sonra kitapları okuyacağına inandığın bir arkadaşına hediye etmek. (aynı davranışı ondan da istemek)
    --- cagdascalis1@gmail.com adresine çekiliş adını ve soyadını yollamak.

Nerede foto istediğin ? foto istemiyorum yazdığın an zaten kimse kurallara uymayacak türk milleti beleş oldumu kurallarda kendi lehine oldumu çekilişe tabiki katılır herhangi bir kişinin kitap çekişilişi için hayvan besleyeceğini düşünüyorsan yanlış ülkedesin

Düşene gülen,kırmızı ışıkta geçtimi sevinen milletemi inandım hocam iyi niyetini anlıyorum fakat git ihtiyacı olan insanlara kitabı dağıt doğudaki okullara gönder vs. dh'de takılan boş zamanını dolduran gencin kitap alacak parası vardır merak etme ama zor şartlarda soğukta okuldan dönüp evindeki sobayı yakacak adamın dh ye girip bu çekilişe katılacağını sanmam hadi Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 9 Aralık 2017; 17:37:47 >

• Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Baştan sona kadar haklısın. Fakat Okullara da elimden geldiğince kitap yardımı yapıyorum.

Amacım sadece kitap değil sokak hayvanlarına da dikkat cekmek. Emin ol ölücüleri foruma baslıgı atarken de düşünüyordum. Durumun farkındayım yine de iyi niyetle yaklasıyorum şimdiye kadar hep yararını gördüm...

Katılmadığım tek nokta Türk milletini genellemen.
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    "Kimse" yazmazsanız sevinirim hocam :)
    Konu ilk açıldığı zamanlarda görmüştüm. Bu seriyi okumayı da düşünüyordum ama başka seri aldığım için ertelemiştim. Konu sahibi hayvanları beslemeye yöneltmiş ama ben beslemiyorum. Sırf bunun için çekilişe katılmadım.
    Kitaplar değerli şeyler. Bir yalanın üzerine kitap kazanacağıma, aç kalırım yine o parayla kitap alırım. Hala benim gibi düşünen gençler mutlaka vardır. Konu sahibi ve onun gibi insanlar ancak yanlışları düzeltebilir. Yanlış ülkede değiliz, maalesef doğru ülke yanlış insanlara sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 10 Aralık 2017; 0:38:33 >
  • Up. Elimde daha okumam gereken kitaplar bitmedi, o yüzden çekilişe katılmayacağım

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.