Şimdi Ara

HEDİYE KİTAP PAKETİ ( Çekiliş Bugün saat 20'de açıklamadıki linkte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
7
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Çekiliş bugün saat 20.00'de Youtube, Hediye Kitap Paketi kanalından canlı yayında yapılacaktır. Katılımcıların dikkatine...

Selam, ben Çağdaş. Kitapları ve hayvanları seven bir beden eğitimi öğretmeniyim.... Kitaplığımdaki 450'ye yakın kitabı 3-7 adet arası hediye kitap paketleri ile dağıtacağım...

Bunun için ''HEDİYE KİTAP PAKETİ'' diye bir YOUTUBE kanalı açtım....

Hiçbir reklam/ticari beklenti yok...

Her ayın sonunda çekiliş yapacağım.

Yapmanız gerekenler
    ---Aralık 30'a kadar en az bir sokak hayvanını beslemek(foto istemiyorum kazananın vicdanına bıraktım)
    ***Öğrenci olmak (Değilsen de okuyacağına söz ver)
    --- Okuduktan sonra kitapları okuyacağına inandığın bir arkadaşına hediye etmek. (aynı davranışı ondan da istemek)
    --- cagdascalis1@gmail.com adresine çekiliş adını ve soyadını yollamak.

İlk Hediye PAketim 3 kitaptan oluşan 85Tl Değerindeki WİTCHER SERİSİ ( SON DİLEK-KADER KILICI-ELFLERİN KANI)

Bu sosyal sorumluluk projem için olumlu olumsuz bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar... Soru da olabilir...
    ***30 ARALIK'ta youtube sayfamda canlı yayında çekiliş yapacağım

Bu ayki HEDİYE KİTAP PAKETİ İÇİN hazırladığım video aşağıda..
    HEDİYE KİTAP PAKETİyoutube
    Hediye Witcher Serisi ((Son Dilek - Kader Kılıcı - Elflerin Kanı)) ÇEKİLİŞ 30 ARALIK 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=MffGds6Sh6g

Eğer ilginizi çekmediyse, kitap okumayı seven bir yakınınıza haber ederseniz sevinirim... Kitapların alakasız yerlere gitmesi isteyeceğim son şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascalis -- 30 Aralık 2017; 14:30:44 >

• Çok güzel davranış
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :) 85 tl steam oyunu desem 150 istek gelirdi heralde... 4 gün oldu hala 3 kisi mail gonderdi :(
  • Witcher serisi en sevdiğim seridir. Kitapları da tam çıkmayınca almadım. Kitaplar çıkarsa çok sevinirim. Her ay 5 kitap alırım bu ayınkiler bunlar olur. Çıkarsa da aşağıdaki köpeklere salam alırım. Köpekleri sevmem.

Son olarak katılışa çekilmek istiyorum.

Edit: Arkadaşları da katacağım şansım artsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebedi Dumura Uğratıcı -- 6 Aralık 2017; 16:19:56 >
  • ahahaha... videonun altında gerekli acıklamaları yaptım... kuş köpek kedi ne olursa yeter ki karınları doysun sevgi görsünler... yalnız çekilişten sonra değil önce yapman lazım :)
    ilk hediye paketim olduğu için foto felan istemiyorum... ocak ayında the walking dead'in kitap setini verecem. onda mailime beslediğine dair foto isteyecem :).... insallah katılışta sen çekilirsin lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karısız Bela

Witcher serisi en sevdiğim seridir. Kitapları da tam çıkmayınca almadım. Kitaplar çıkarsa çok sevinirim. Her ay 5 kitap alırım bu ayınkiler bunlar olur. Çıkarsa da aşağıdaki köpeklere salam alırım. Köpekleri sevmem.

bim de topbik salam var. 4,25 kuruş. içindeki sosisleri küp küp kes mahallenin kedileri doyar ya da 2 3 köpek aksam sana dua eder :) arkadaşların da üye olursa sevinirim... bu etkinliği ileride çok büyütüp köy okullarına gönderecek duruma gelirim insallah. Son olarak, umarım maddelerin hepsini okumuşssundur.... Sana çıkarsa okuduktan sonra, okuyacağından emin olduğun bir arkadaşına hediye etmen gerekiyor, o da başkasına.... hiçbir kitap evde kalmamalı özellikle romanlar,hikayeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascalis -- 6 Aralık 2017; 17:52:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdascalis

quote:

Orijinalden alıntı: Karısız Bela

Witcher serisi en sevdiğim seridir. Kitapları da tam çıkmayınca almadım. Kitaplar çıkarsa çok sevinirim. Her ay 5 kitap alırım bu ayınkiler bunlar olur. Çıkarsa da aşağıdaki köpeklere salam alırım. Köpekleri sevmem.

bim de topmbik salam var. 4,25 kuruş. içindeki sosisleri küp küp kes mahallenin kediler doyar ya da 2 3 köpek aksam sana dua eder :) arkadaşların da üye olursa sevinirim... bu etkinliği ileride çok büyütüp köy okullarına gönderecek duruma gelirim insallah. Son olarak, umarım maddelerin hepsi okumuşssundur.... Sana çıkarsa okuduktan sonra, okuyacağından emin olduğun bir arkadaşına hediye etmen gerekiyor, o da başkasına.... hiçbir kitap evde kalmamalı özellikle romanlar,hikayeler...

Ben yurtta kalıyorum. Yurdun altında şok var ordan alırım. Arkadaşlarda sever witcheri. Ben okurum sonra o okur alır götürür arkadaşlarına verir. Witcher gerçekten kaliteli bir oyun. İnşallah başarılı olursunuz. Dünya birazda sizin hatrınıza dönsün.

• Güzel proje hocam. İlk 3 kitap bende var. Umarım okuyacak bine ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

Güzel proje hocam. İlk 3 kitap bende var. Umarım okuyacak bine ulaşır.

teşekkür ederim... sen de hediye et birine dostum... hiçbir kitap evde kalmamalı..
  • Witcheri görünce katılayım dedim sonra şartlarda öğrenci olmayı görünce utandım bu yaşta gençlerin hakkını gasp ediyomuşum gibi geldi

Bir hayat derside ben aldım kendi içimde hoca teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdascalis

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

Güzel proje hocam. İlk 3 kitap bende var. Umarım okuyacak bine ulaşır.

teşekkür ederim... sen de hediye et birine dostum... hiçbir kitap evde kalmamalı..

tüm kitapları çevrilince tekrar başlamayı düşünüyorum, daha sonra bende edebilirim :)
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    ''Değilsen de okuyacağına söz ver'' şartı da var ama :) Siz yine katılın yeter ki okuduktan sonra kitapsever birine hediye edin... kim bilir belki size çıkarsa kitaplar daha fazla eve misafir olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascalis -- 6 Aralık 2017; 18:57:56 >
  • cagdascalis C kullanıcısına yanıt
    Caydım şimdiden teşekkürler hoca ben almam gereken başka birsey buldum konuda daha guzel birşey
  • Çok örnek olunası davranış gerçekten hocam tebrik ediyorum gönülden. En yakın zamanda bi köpek dostumuzu besliyorum inşallah aklıma koydum. Öğrenciyim ama Allaha şükür durumum var kitapları almak için, ihtiyacı olan birine çıksın ben çekilişe girmiym hayırlı uğurlu olsun
  • Hocam e posta yolladım çok guzel bir proje cidden helal olsun
  • okumadığım bir seri açıkcası. Nereden bulunur set halinde ve ne kadar fiyatları ? bilen yazarsa sevinirim. D&R gibi yerlerde varsa alayım bu haftasonu
  • Babamla birlikte kitap okuyoruz, aşağıdaki fotoğrafta ise dün D&R'den sipariş verdiğim kitaplar bulunmakta

aynı işyerinde çalıştığımız için okuduğumuz kitapları, kitap okuyan kişiler ile paylaşıyoruz bizimle birlikte 10-15 kişi daha okuyor kitapları, paylaşım içindeyiz.

Eğer değerlendirmeye alırsanız sevinirim, mail gönderdim.

HEDİYE KİTAP PAKETİ ( Çekiliş Bugün saat 20'de açıklamadıki linkte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 7 Aralık 2017; 13:55:43 >

• yolladım haydi bismillah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 7 Aralık 2017; 14:1:17 >
  • Güzel kampanya bende 50 ye yakın okuduğum kitabı okul kütüphanesine vermiştim.sizinkide desteği hakediyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.