Hemenbir Toshiba Notebook alın; yeni Microsoft Office 365* hediyemiz olsun…
Toshiba yetkilisatıcıları ve zincir mağazalardan satınalacağınız üstün teknolojili, şık vefonksiyonel Toshiba notebooklar ile mobilitenin keyfini çıkarabilir, yeni MicrosoftOffice 365 hediyemiz ile verimliliğinizi arttırabilirsiniz. Üstelik yeni Office365’i 5 farklı PC veya 5 mobil cihaza kurabilir, toplam 27 GB’lık Skydrivealanından faydalanabilir, diğer dillerde yükleyebilir ve 60 dakika Skypekonuşma hakkı kazanabilirsiniz.
Yeni Microsoft Office365; seçeceğiniz Toshiba Notebook modellerine benzersiz özellikler kazandıracakve hayatınıza yeni keyifler katacak!
01.02.2013 Tarihinde 2 Adet Notebook Alımı yaptım. Ancak halen Office 365 onaylanmadı.4 Gündür onaylamanızı ve key göndermenizi bekliyorum.
Ürün Seri Numaraları 1- YD284708S 2- XD251382S
İnternet sitesinde sorgulama yaptığımda ise;
quote:
[YD284708S] seri numaralı ürününüz için 01.02.2014 21:32 tarihinde talep ettiğiniz [Hediye MS Office Kampanyası] onaylanmıştır. Taleplerinizin durumunuwww.toshibatr.com/kampanya sayfamızdan ürününüzün seri numarasını kullanarak sorgulayabilirsiniz.
Nereden nasıl kontrol ediyoruz. 3 Gündür bekliyorum Office kullanımı için.
kzmaktasK
kullanıcısına yanıt
Merhaba, Bu tür konuları ilgili departmanımız ile görüşmeniz daha doğru olacaktır. Bu nedenle sizi direkt olarak ilgili departmanımıza ulaştıracakhttp://goo.gl/HqiNR linkine yönlendirmek durumundayız. Bu link üzerinden departmanımıza bağlanarak anında online yardım alabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz 0212 340 60 80 nolu çağrı merkezimizden de konu hakkında yardım alabilirsiniz.
İyi günler dileriz..
TNB Toshiba
kullanıcısına yanıt
Merhaba, ben 3 gün önce laptop aldım ve bu kampanyaya internetten başvurum ve onaylandı. Bu msoffice 365 i nasıl nerden alabilirim ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme