Şimdi Ara

hediye seçimi(ciddi forumdaşlar LÜTFEN dalga geçmeyin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benim hoşlandığım bir kız var aynı sınıftayız ama arkadaşız ayın 23'ünde doğum günü ve ben ona güzel ve değerli bir hediye almak istiyorum. sizce ne almalıyım. lütfen ciddi cevap verin... benim için gerçekten önemli.

not: değerliden kasıt maddi anlamda değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrchn -- 15 Mayıs 2013; 21:47:06 >

• yok mu yardım ?
  • Şimdiye kadar kigördüğüm en mantıklı hediye kuzey güneydeki pusulaydı. Ama bunun için adının kuzey olması gerekli orası ayrı tabi Hediye hakkında öneri veremicem ama şunlara dikkat et kızlar böyle şeylere çok dikkat ediyorlar. Mesela parfüm alırsın, parfümün anlamı kötü kokuyorsun şunu sıkta biraz güzel kok, ayakkabı alırsın bunun anlamı tarzın hiç güzel değil tarzında saçma sapan anlamlara geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

Şimdiye kadar kigördüğüm en mantıklı hediye kuzey güneydeki pusulaydı. Ama bunun için adının kuzey olması gerekli orası ayrı tabi Hediye hakkında öneri veremicem ama şunlara dikkat et kızlar böyle şeylere çok dikkat ediyorlar. Mesela parfüm alırsın, parfümün anlamı kötü kokuyorsun şunu sıkta biraz güzel kok, ayakkabı alırsın bunun anlamı tarzın hiç güzel değil tarzında saçma sapan anlamlara geliyormuş.

anladım hocam teşekkür ederim. dediğin gibi adım kuzey olsa üff yani :D
  • yok mu önerii?
  • kolye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 15 Mayıs 2013; 23:10:37 >
  •  hediye seçimi(ciddi forumdaşlar LÜTFEN dalga geçmeyin)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

kolye

hocam kolye çok sade olmazmı? biraz etkileneceği birşey olsun istiyorum
  • Bir alışveriş sitesine gir. Hepsiburada mesela, karıştır ürünleri ne varsa bak. Bazen birşey görüyosun heh bunu almalıyım diyosun. Baya işe yarıyor tavsiye ederim.
  • cicek sepetinden ayılı bi cicek yolla
    ayı bana cicekler sana benziyor dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bir alışveriş sitesine gir. Hepsiburada mesela, karıştır ürünleri ne varsa bak. Bazen birşey görüyosun heh bunu almalıyım diyosun. Baya işe yarıyor tavsiye ederim.

güzel. bu fikir hoşuma gitti. teşekkür ederim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

cicek sepetinden ayılı bi cicek yolla

hehe :D güzeldi. çicek de güzel fikir ancak sevgilim değil. biraz sevgiliye yapılacak birşeymiş gibi geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centilmeen

hediye seçimi(ciddi forumdaşlar LÜTFEN dalga geçmeyin)

O sembolün anlamı nedir? Şapkalarda falan da görüyorum, marka mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrchn

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

cicek sepetinden ayılı bi cicek yolla

hehe :D güzeldi. çicek de güzel fikir ancak sevgilim değil. biraz sevgiliye yapılacak birşeymiş gibi geldi :D

cicek illa ki sevgiliye alınacak birşey degil
    önemsedigini belirtir çicek almak
  • quote:

beyler benim hoşlandığım bir kız var aynı sınıftayız ama arkadaşız ayın 23'ünde doğum günü ve ben ona güzel ve değerli bir hediye almak istiyorum. sizce ne almalıyım. lütfen ciddi cevap verin... benim için gerçekten önemli.

Toprağın Yağmuru Beklediği Yerdeyim isminde bir şiir kitabı var çok güzel bir kitap eğer böyle bir hediye alırsan kız senin ince fikirli, aşka değer veren biri olduğunu anlayacaktır ve kitabı okudukça seni hatırlayacak ve üzerinde bıraktığın etki artacaktır ardından hoşlandığını da belirtirsen tadından yenmez benden söylemesi.

Ortadaki insan kalbinin sıkıştırılmış halidir.Heralde gerçek kalbi bilmeyen yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 19 Mayıs 2013; 12:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xao Kahn

quote:

beyler benim hoşlandığım bir kız var aynı sınıftayız ama arkadaşız ayın 23'ünde doğum günü ve ben ona güzel ve değerli bir hediye almak istiyorum. sizce ne almalıyım. lütfen ciddi cevap verin... benim için gerçekten önemli.

Toprağın Yağmuru Beklediği Yerdeyim isminde bir şiir kitabı var çok güzel bir kitap eğer böyle bir hediye alırsan kız senin ince fikirli, aşka değer veren biri olduğunu anlayacaktır ve kitabı okudukça seni hatırlayacak ve üzerinde bıraktığın etki artacaktır ardından hoşlandığını da belirtirsen tadından yenmez benden söylemesi.

şey pek kitap okumayı seven biri değil :) daha çok gezmek dolaşmak onun için :)

Bir anime karakterinin baş harfi/sembolü.
  • Haa biliyorum, death note di mi hocam? Tamam çok teşekkür ederim

@Centilmeen
  • Evet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.