Şimdi Ara

Hediyelik laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene üniversiteye başlayacak kardeşim için sürpriz yapmak istiyorum. Kendisini bilgisayarı yok ve artık bu seneden itibaren bilgisayar şart.
    Mekatronik ya da elektrik-elektronik mühendisliği kazanacak (büyük ihtimalle mekatronik). İnternetten araştırdığımda da çok fazla seçenek çıktı karşıma, pek fazla anlamıyorum bu yüzden size danışmak istedim.
    Bilgisayar okulu boyunca onu idare etsin ve kronik sorunu olan bir model olmasın yeterli, taşınabilirliği de biraz kolay olursa iyi olur.

Ek olarak şu an İspanya'dayım, bir süreliğine Portekize de uğrayacağım. Bu yüzden özelliklerden ziyade direkt marka model verirseniz TR-ES-POR fiyatlarını karşılaştırabilirim duruma göre bu ülkelerden birisinden alırım.
    Avrupadan alınan laptopların garantisi Türkiye'de geçerli mi ayrıca sormak istiyorum.

Ayırabileceğim bütçe yaklaşık 3500-4000TL=900-1000EUR

Teşekkürler.

• acer helios 300 modeline bakmanı tavsiye ederim.

ayrıca avrupada alınan ürünün türkiye garanti durumunu bende merak ediyorum cevaplayabilcek varsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SnakeEyes__

acer helios 300 modeline bakmanı tavsiye ederim.

ayrıca avrupada alınan ürünün türkiye garanti durumunu bende merak ediyorum cevaplayabilcek varsa iyi olur

Dediğiniz modeli İspanya'da bulamadım, ancak amazondan vs. sipariş vermem gerekiyor. Öyle yapamam çünkü tax free yaptırmam için elden almam lazım.

https://tiendas.mediamarkt.es/p/portatil-gaming-acer-predator-g9-591-7-1308336
    İspanya'da bu modeli buldum ancak fiyatı çok fazla.

Garanti konusunu da dün mediamarkt mağazasına gidip sordum. Onların da fazla bilgisi yok ama şu kesin, mediamarkt garantisi Türkiye'de geçerli değil. Bir sorun olduğunda İspanya'ya getirmem gerektiğini söylediler. Onun dışında her markanın garanti politikasının farklı olabileceğini söylediler.

• Klipsi Ca kullanıcısına yanıt
    medimarkt üzerinden yardım edeyim.

1.https://tiendas.mediamarkt.es/p/portatil-gaming-asus-gl502vmfy163t-1357058

1261 euro 1060 ekran kartı kullanıyor fiyatı mediamarkt için uygun

• __SnakeEyes__ _ kullanıcısına yanıt
    öncelikle yardımınız için teşekkürler ama fiyatlar bütçemin üstünde.
    maksimum 1100 yapabilirim bütçemi o da kesin değil...

bu arada bir de bu mağaza var buradan alışveriş yapabileceğim vaktiniz olursa önerilerinize açığım. tekrardan teşekkürler.http://www.fnac.es/ordenador-PC#bl=MMInformatica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klipsi Ca -- 5 Ağustos 2017; 21:47:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Notebook Önerileri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.