Şimdi Ara

Hei, Onko joku joka voi puhua Suomeksi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Minä yritän oppia Suomalainen kieliä ja haluun tietää onko joku että minä voin puhua :) Kiitos lukemasta...
    Toivon että on joku joka puhuu Suomeksi :)

• Toivotan teille jatkuvaa menestystä..
  • Moi Staeber, puhutko suomea? Jos kyllä, haluun puhua sinun kaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escarpion -- 30 Ağustos 2010; 15:43:14 >
  • fince iyidir :)
  • Fince'yi nereden öğrendiğinizi sorabilir miyim arkadaşlar? İskandinav dillerini öğrenmesinin çok zor olduğunu okumuştum. Netten öğrenmeye önerdiğiniz kaynaklar var mıdır?

Basit seviyeyi tamamlamak için ne kadar süre geçmesi gerekir?

Kitos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 1 Eylül 2010; 4:19:20 >
  • fince oldukça sağlam bir dil, çoğu dil dunyada yokken onun varlığından söz ederdi bir fin arkadaşım bizim türkçeyi savunduğumuz gibi
    ayrıca estoncayada cok yakındır fınce bılen estonların konusmasını anlarmıs eston arkadasım demıstı
  • Aynı şekilde Norveççe, İsveççe ve Danca'ya da çok yakın bir dilmiş. Bir taşla beş-altı kuş vurmak var işin ucunda! Yaşamımı orada kurmayı düşündüğümden ayrı bir ilgi daha besliyorum. Norsk çok zor olduğundan ondan pes ettim gibi, diğerlerine bir göz atacağız artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Aynı şekilde Norveççe, İsveççe ve Danca'ya da çok yakın bir dilmiş. Bir taşla beş-altı kuş vurmak var işin ucunda! Yaşamımı orada kurmayı düşündüğümden ayrı bir ilgi daha besliyorum. Norsk çok zor olduğundan ondan pes ettim gibi, diğerlerine bir göz atacağız artık.

yanlış...Türkçeyle Arapça arasındaki fark kadar fark var bence...Ondan pes ettiysen bu daha zor gelebilir...ben hala bulaşmaktan korkuyorum şimdilik

• Yok, kesinlikle Fince diğer İskandinav dillerine benzemiyor. Zorluk olarak bakarsak sondan eklemeli olduğu için zor diyebiliriz ama bana daha kolay geldi. Türkçe'de olan kelimeleri birebir çevirebilmek çok eğlenceli oluyor. Nereden öğreniyorsun diye soran arkadaşım; İngilizce'n varsa Finnish Lessons, Learn Finnish gibi şeyler yazarsan pek çok şey çıkıyor. Ayrıca internetten Fin arkadaş bulmak da yardımcı oluyor.

@Historia : En basit seviyeyi tamamlamak sana bağlı biraz. Ben çok zorlanmadım. Türkçe'deki ses olaylarına ne kadar hakimsen, Fince'yi de başarıyorsun. Genelde iki dilde de aynı mantık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.