|
Bildirim
|
Hayatımda bu kadar daha şişirilmiş boş bir film daha görmedim 👎
|
Parasite filminin başarısı evrensel bir dil kullanmasından geliyor hocam. Enternasyonel bir başarı elde etmek istiyorsanız bu yoldan gitmek şart. O bahsettiğiniz filmlerin hepsinin bizde yeri ayrıdır. Ama onların hepsi yerel sinema dili oluşturularak çekilmiş. Bazı coğrafyalar hariç kimsenin kültürümüze ait incelikleri anlayabilecek birikimi yok.
Charlie Chaplin'i dünya üzerinde herkes bilir ama Kemal Sunal bize özel bir adamdır, hastır. Chaplin'i örnek alarak çekmiştir bazı yapımları. Bu bir iyi kötü kıyası değil yanlış anlamayın. Kullanılan evrensel dil çok önemli. Bu bakımdan yaptığınız kıyas yanlış aslında. |
Film konuşulduğu kadar değil bana kalırsa.Bu yılın abartılan filmlerinden olmuş.Kötü asla demiyorum ama o kadar ahım şahım bir şey anlatmıyor ki.
|
Güzeldi ama 8,6 imdb puanı çok abartı
|
bu kadar pohpohlanacak ne vardı bu filmde ? normal bir film bence.
|
İyi film. Ama sadece o kadar. Sadece iyi. En iyi film oscar'ını kesinlikle haketmeyen bir film.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 31 Ocak 2020; 17:45:4 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 11 Şubat 2020; 12:14:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |