Şimdi Ara

Heider CF1 profesyonel fener (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
12
Favori
97.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün nerde satılıyor , ürün resmi yok nerden anladınız farklı ürünlere ait olduğunu ?
  • pardon link koymamışım.

bu pilli olan 60TL

bu da aynı fener pilsiz 30TL

abi şimdi ilanda CREE diyo ama resimlere bakarsak bazı resimlerde ürün üzerinde cree damgası var, bazılarında yok.
    üstelik sayfanın başındaki ürün ile sayfanın en latındaki resimdeki ürün farklı (alttaki ürünün orta kısmı çizgili yapıya sahip, ilk resimde böyle bişey yok)

aslında tabiki dış görünüşten ziyade içindeki çip-led önemli ama ne bileyim yani ucuz fiyat + farklı resimler görünce şüphelendim şimdi cree olmayan dandik bi ürün çıkıp gelmesin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

pardon link koymamışım.

bu pilli olan 60TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-el-feneri-lazer-ultrafire-e17-cree-xm-l-t6-2000lumens-fener-kampanya-175039273/detay
    bu da aynı fener pilsiz 30TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-el-feneri-lazer-ultrafire-e17-cree-xm-l-t6-2000lumens-fener-kampanya-175032591/detay

abi şimdi ilanda CREE diyo ama resimlere bakarsak bazı resimlerde ürün üzerinde cree damgası var, bazılarında yok.
    üstelik sayfanın başındaki ürün ile sayfanın en latındaki resimdeki ürün farklı (alttaki ürünün orta kısmı çizgili yapıya sahip, ilk resimde böyle bişey yok)

aslında tabiki dış görünüşten ziyade içindeki çip-led önemli ama ne bileyim yani ucuz fiyat + farklı resimler görünce şüphelendim şimdi cree olmayan dandik bi ürün çıkıp gelmesin diye.

fener aynı fener ,
    1 : cree led in cinsidir ,
    2 : alttaki çizgili yapı ise ; fener kafası ileri doğru uzayarak zoom yapılıyor sıkıntı yok yani size tavsiyem elinizde pil yoksa pilli olanı almanızdır .
    fenerin ledi t6 lede sahip en iyi ledler arasındadır

• tonyali61 kullanıcısına yanıt
    spariş verdim hocam teşekkürler yardımınız için. ben pek anlamam ama gelince fotoğrafını çeker yollarım gerçekten T6 mı diye. zaten farklı bi ürün çıkarsa 7 gün iade hakkım var.

dediğim gibi beni asıl kıllandıran ucuz fiyat idi. saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    böyle bir şey geldi, klasik arkadaşımda da olan lamba. öyle resimlerde gösterildiği kadar iyi mi bunu akşam hava kararınca göreceğiz ama benim işimi görür bu alet. zaten bisiklette far olarak çok parlak bişey kullanmak hata olur.

Heider CF1 profesyonel fener Heider CF1 profesyonel fener
     Heider CF1 profesyonel fener Heider CF1 profesyonel fener Heider CF1 profesyonel fener

çakma gibi geldi bana ama çip gerçek cree t6 ise gerisi önemsiz zaten. ama işte ledin gerçek olup olmadığını nasıl anlarım bilmiyorum. alet çok ağır, dağ bisikleti için ideal ama yol bisikletine gçre fazla bir ağırlık.

bu arada ürün üzerinde cree logoso yok. ne dersiniz kandırıldım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Ağustos 2014; 13:54:55 >

• tamam hocam o t6 led , t6 led çok küçük parçalarda ve 6 parçadan oluşur u2 led ile aynı yapıya sahipler , neden çakma gibi geldi ki , akşam karanlıkta dene bak , şaşıracaksınız ,,,
    yok zaten gündüz bile çok iyi aydınlatıyor da ne bileyim cree logosu olmayınca şüphelenmiştim de dediğiniz gibiyse sorun yok o zaman :)

• sizin fenerdeki t6 led ne ise , fenix de veya daha pahalı bir fenerdeki t6 led aynıdır , fenerleri pahalı ve kaliteli yapan ledin yanı sıra kasa ve dizayn kalitesidir
    o yüzden pahalı bir fener alınmasına karşıyım ,
    şimdi 150-200 dolarlık bilmem ne özellikleri olan t6 led li bir feneri almak yerine sizinki gibi 50-60 tl lik feneri almak daha mantıklıdır.
    anladım hocam çok sağol. malzeme kalitesi çok iyi duruyo ama ağırlık bisiklet için büyük handikap. bu T6 ledi kullanan bisiklet farklarından bakmak gerek yol bisikleti için. ama dağ bisikleti için bu far iyi gider gece ormanda falan.

Heider CF1 profesyonel fener

burada biraz zoom yaptım, tam geniş açıda değil yani.

• Arkadaşlar ekteki gibi modüllerin türkiyede üretimi yapılıyor mu bilen var mı ? Çinde tedarik edebileceğim yerler buldum fakat fiyatı çok ucuz kullandıkları ledin Cree olduğunu söylüyorlar ama güvenemiyorum .
     Heider CF1 profesyonel fener Heider CF1 profesyonel fener Heider CF1 profesyonel fener

• quote:

Orijinalden alıntı: safetstra

Arkadaşlar ekteki gibi modüllerin türkiyede üretimi yapılıyor mu bilen var mı ? Çinde tedarik edebileceğim yerler buldum fakat fiyatı çok ucuz kullandıkları ledin Cree olduğunu söylüyorlar ama güvenemiyorum .

önceki sayfalarda da yazdım bu işin icadı çinlilelere ait , evet çinde bunlar çok ucuz , malesef türkiye de üretim yapılmıyor ,

ledler

Q3

Q4

Q5

T6

SST 50

SST 80

SST 90

fiyat ve kalite olarak sıralaması bu şekildedir

size tavsiyem t6 led almanızdır , t6 ile sst 50 arasında ışık kuvveti olarak far yoktur , denemsini yaptım çünkü ikisinden de fenerim var biri 15 dolar diğeri ise 60 dolar

linkdekinden sipariş ver güvenebilirsin hatta bence 2-3 adet al yedekli

yok ben illaa daha kalitelisini alacam dersen sst 50 lede sahip reflektör alacam dersen

DX.com
    5-Mode 1200-Lumen White Light Drop-in LED Module w/ 5*Cree R2 (52.7mm*42mm/8.4V Max)
    http://www.dx.com/p/sst-50-3-mode-850-lumen-smooth-aluminum-drop-in-module-with-textured-reflector-36029#.VAh9osV_v2E

hadi kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

quote:

Orijinalden alıntı: safetstra

Arkadaşlar ekteki gibi modüllerin türkiyede üretimi yapılıyor mu bilen var mı ? Çinde tedarik edebileceğim yerler buldum fakat fiyatı çok ucuz kullandıkları ledin Cree olduğunu söylüyorlar ama güvenemiyorum .

önceki sayfalarda da yazdım bu işin icadı çinlilelere ait , evet çinde bunlar çok ucuz , malesef türkiye de üretim yapılmıyor ,

ledler

Q3

Q4

Q5

T6

SST 50

SST 80

SST 90

fiyat ve kalite olarak sıralaması bu şekildedir

size tavsiyem t6 led almanızdır , t6 ile sst 50 arasında ışık kuvveti olarak far yoktur , denemsini yaptım çünkü ikisinden de fenerim var biri 15 dolar diğeri ise 60 dolar

linkdekinden sipariş ver güvenebilirsin hatta bence 2-3 adet al yedekli

http://www.dx.com/p/cree-xm-l-t6-3840lm-3-mode-drop-in-module-for-26-5mm-flashlight-silver-164727#.VAh9vcV_v2E

yok ben illaa daha kalitelisini alacam dersen sst 50 lede sahip reflektör alacam dersen

http://www.dx.com/p/sst-50-3-mode-850-lumen-smooth-aluminum-drop-in-module-with-textured-reflector-36029#.VAh9osV_v2E

hadi kolay gelsin

el feneri alıcaksanız fenix markasından şaşmayın şuan en gelişmiş led tipleri cree u2,u2m serileridir .

• şimdiye kadar her türlü led tipine sahip fener edindim dx tende alışveriste yaptım ama fenix bu işin mercedesi fenerde etkin soğutma lmaz ise ledin ömrü o sıkma 50000 saatleri görmez 5-6 ayda parlaklığı yarıya inen t6 fenerlerim oldu led montojlarındaki lehimlerdeki ortamdaki en ufak kalitesizlik performansa etki eder fenix marka 850 lümen fenerim dxten aldıgım 1000 lümenlik feneri her yönüyle 2 ye katlar
  • fenix de çin malı ama diğerlerine göre en kaliteli markalardan biri , şu ana kadar 20-30 adet çeşit olarak fener geçti elime , evet 1 ay da bozulan da oldu 15 günde ışığı yarıya düşende oldu ama 5 yıldır hala kullandığımda var , hatta 5 yıl önce almış olduğum sure fire ( resimde ) fenerin ampulünü çıkarttım ve çin malı bir led taktım hala sapa sağlam ve hala kuvvetli ışığı var , ama fenix in hakkını vermek lazım en kalitelisi yine de o kadar para vermem...

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

fenix de çin malı ama diğerlerine göre en kaliteli markalardan biri , şu ana kadar 20-30 adet çeşit olarak fener geçti elime , evet 1 ay da bozulan da oldu 15 günde ışığı yarıya düşende oldu ama 5 yıldır hala kullandığımda var , hatta 5 yıl önce almış olduğum sure fire ( resimde ) fenerin ampulünü çıkarttım ve çin malı bir led taktım hala sapa sağlam ve hala kuvvetli ışığı var , ama fenix in hakkını vermek lazım en kalitelisi yine de o kadar para vermem...

ben fenix pd35 u2 850 lümen aldım şimdi pd35 2014 edition çıkmış u2 ledli 960 lümen ondanda almayı düşünüyorum koleksiyonluk aletler zaten fenixin en çok satan modeli imiş pd 35

• arkadaşlar sualtı ve dışı için uzun mesafe gösterir bir fener ve şarj aleti
    önerisi alabilirmiyiz,aliexperes ten.15-30 dolar aralığında.
    aliexpress.com
    US $20.72 26% OFF|YUPARD diver diving Underwater waterproof XM L2 LED T6 Flashlight Torch Light Lamp+2* 2200mAh 18650 rechargeable Battery+charger-in LED Flashlights from Lights & Lighting on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/diver-diving-Underwater-waterproof-CREE-XM-L2-LED-T6-Flashlight-Torch-Light-Lamp-2000Lm-2-4200mAh/2039866593.html?s=p

bu nasıldır mesala....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 23 Eylül 2014; 1:02:29 >

• Konuya hakim olan arkadaşlar ebay veya aliexpressden link verseler çok iyi olacak bir fener iki pil birde şarj aleti içerecek şekilde

• Usta ilk sıradaki tam istediğim gibi bir set ama sanırım Türkiyeye gönderemiyor. Yeni birkaç link daha eklesen iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmaganT -- 18 Ekim 2014; 22:27:11 >
  • bak bu daha güzel

bir de 26650 pilli olandan alırsan daha iyi olur hem performans hem de çalışma süresi bakımından,

aliexpress.com
    US $14.4 25% OFF|Zoomable XM L T6 2000 Lumens 26650/18650/AAA Zoom LED Flashlight Torch + 6800Mah 26650 battery + Charger-in LED Flashlights from Lights & Lighting on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Ultrafire-Zoomable-CREE-XM-L-T6-2000-Lumens-26650-18650-AAA-Zoom-LED-Flashlight-Torch-6800Mah/1295711843.html

veya

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.