Şimdi Ara

Heimerdinger alıcam Nerf mü Yedi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasospy1

quote:

Orijinalden alıntı: Bayeong

eskiden 5 değil 6 turret koyuyordu sonra remake yiyip 3 e indirdiler ve bir daha nerf yiyip 2 ye indi

yani şuan 2 mi ozaman çok kötü olmuş gerçekten mi?

eskiden e si turretlere vuruyordu dakika 10 dan inhiye girebildiği için nerflediler hep
  • tflerde turretlere dalan yok ki ve bugüne kadar da görmedim hem turretlere dalsalar takımınız için büyük yararı olur az oynamadım heimeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Nerf yedi alma o hero çöp zaten nerf yediği için

???? lol çöp hero ha Buadam ilk çıktığında 5 tane turret dikebiliyodu beah
  • çöp möp hikaye anlatıyorlar insanlar da önyargıya kapılıyor nerde çöp söylesene bi neresi çöp sana kalırsa her champion çöp bilip bilmeden konuşuyorsun 24google
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Edebiyat dersinde veya Felsefe dersinde "ironi" diye bir şey duydun mu merak ediyorum?
    --
    Çok güzel tuzak herosu bence, Mid game oynarken, yandaki çalılıkların arasına 2 turret koyup, rakibi çekerseniz oraya, pentakill bile alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

heimere ezik diyenin karşısında dikelirim. Daha hala ezik diyorsa alnını karışlarım o diyenin heimerin yaptığı farmı kim yapabiliyor - kimse
    stun blind ve periyodik atağı olan kim var başka - kimse
    ap diz bakalım o 2 turret de aynı adama focuslansın noluyo o adama gör say bakalım kaç sn de ölecek daha füzeleri ve bombayı saymıyorum bile dış görünüşe bakmayla 2 tane takla atmayla aman efendim zıplamayla champion alıyoruz sen al heimeri pişman olmazsın takım savaşlarında koy 2 turret ultiyi bas e w at ayakta kalan var mı gör

Takım savaşlarında o küçük 10 hpsi bulunan turretleri yaşatmazlar. Diyelim ki çok iyi kastın. W'un manyak vuruyor olmalı. E skil'ini çoğu kişi tutturamıyor bile. Ultisi zaten upgrade. Takım savaşlarında da teke tekte de useless bir hero. Tek skill ile vuracağın damage aşırı kısıtlı. Ama eğlenceli mi? OHOOO sen ne diyorsun heimer manyak eğlenceli bir hero. Singed falan kadar olmasa da çoook eğlenceli.

Teamfightta

Turretlerimi kesicekler ?

Heimer'ımı kesicekler ?

Heimer'ın stunından mı kaçıcaklar ?

Takımdaki diğer adamların skillerinden mi kaçıcaklar ?

Tüm skilleri aoe vuran bir karakter asla useless olamaz ki tüm skilleri aoe vurduğu halde 1 v 1 de aşırı iyi bir karakterdir kullanmasının zor olması o karakteri kötü yapmaz turretlerin canı bitmek üzereyken basılan bir uprade turretlerin canını fuller ki bu rakip takımı aşırı fazla derecede süre kaybettirir.Teamfightta her 1 saniyenin değeri aşırı fazladır tüm takım turretlere dalsa 2 saniyede alırlar 2 turreti uprade ile beraber bu 3-4 saniyeye çıkar yani teamfghtta 3-4 saniye avantaj yaratır eğer takımlarında aoe Knoc-Stun-Fear-Slow yaptırıcak biri varsa teamfight kaybetme olasılığınız olmaz bu heimer'ı iyi bir karakter yapar ama kolay yapmaz aradaki farkı anlamanız gerekiyor.Aynı zamanda tekrar belirtmek istiyorum heimer 1 v 1 i bırak 1 v 3 te bile etkili bir hero heimer ile savaşırken 3 e kadar rakip sayısı fazla etki etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyksgece -- 4 Nisan 2012; 21:56:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NukaRa

quote:

quote:

Edebiyat dersinde veya Felsefe dersinde "ironi" diye bir şey duydun mu merak ediyorum?
    --
    Çok güzel tuzak herosu bence, Mid game oynarken, yandaki çalılıkların arasına 2 turret koyup, rakibi çekerseniz oraya, pentakill bile alabilirsiniz.

Yok la ne pentası,10 15 tane pentayı arka arkaya atarsın ne diyorsun sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: FisherFish

quote:

quote:

quote:

--

Top 5 Play League Of Legends diye videolar var, her hafta çıkartıyorlar, işte bir gün izlerken Hei ile adam penta aldı, ama videoyu bulamadım işte, bulsam koyacaktım. Google Heimedinger pentakill yaz, bir sürü çıkıyor.

• Ya yeter ama küçümsemeyin Heimerdinger ı. O 2 turret 2 championa bedel saniyede 300 dmg belki de daha fazla dış görünüşe bak ezik de geç bilip bilmeden oynamayın şu oyunu ya
    her oyunumda tripple ı rahat alıyorum daha ne istiyon
    base çektiğinde bile farm yapıyosun stun atıosun ultin sağlam daha ne istiyosunuz ki heimer da allah aşkına daha napsın uçsun mu ışınlansın mı
  • eğer gerçekten almak isteseydin nerf buff sormaz direk alırdın şimdi gelip de bana yok troll yok her konuda dalga geçiyorsun diyeceksin hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

Ya yeter ama küçümsemeyin Heimerdinger ı. O 2 turret 2 championa bedel saniyede 300 dmg belki de daha fazla dış görünüşe bak ezik de geç bilip bilmeden oynamayın şu oyunu ya
    her oyunumda tripple ı rahat alıyorum daha ne istiyon
    base çektiğinde bile farm yapıyosun stun atıosun ultin sağlam daha ne istiyosunuz ki heimer da allah aşkına daha napsın uçsun mu ışınlansın mı

o 2 turret teamfightlarda atılan cass kennen gibi aeo ultilerle pert oluyor direk
  • daha fazla yorum yapmıcam isteyen alır isteyen almaz zorlayan yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

--

Top 5 Play League Of Legends diye videolar var, her hafta çıkartıyorlar, işte bir gün izlerken Hei ile adam penta aldı, ama videoyu bulamadım işte, bulsam koyacaktım. Google Heimedinger pentakill yaz, bir sürü çıkıyor.

Mid gamede 5vs1 penta atan heimeri getir,patates kafasını öpüp yüksek biyere koycam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

--

Mid gamede 5vs1 penta atan heimeri getir,patates kafasını öpüp yüksek biyere koycam.

2:14'ten izlemeye başla. Buldum sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

eğer gerçekten almak isteseydin nerf buff sormaz direk alırdın şimdi gelip de bana yok troll yok her konuda dalga geçiyorsun diyeceksin hayır

Troll her konuda dalga geçiyorsun

adam merak etmiş son durumunu kaç turret dikiyo diye sormuş soramaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerf ve premade ne ?
  • Hayır şuanda 3 kule konuyor,ben genelde büyük olanın yanına koyuyorum ortadakini birinci gibi gösteriyorum.Yani aldanma sen 3 tane kuruluyor.
  • quote:

eğer gerçekten almak isteseydin nerf buff sormaz direk alırdın şimdi gelip de bana yok troll yok her konuda dalga geçiyorsun diyeceksin hayır

Sadece arkadaslarin fikrini merak ettim bu kadar sinirlencek bisey yok bu benim icin geleneksel birsey oldu 70 civarinda champ var bnde cogunda arkadaslarimin fikrini almak icin konu actim troll flanda degil sen fikrini belirtmissin tesekkür ederim yinede

• 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 turret yanındada Rabadon hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasospy1

quote:

Sadece arkadaslarin fikrini merak ettim bu kadar sinirlencek bisey yok bu benim icin geleneksel birsey oldu 70 civarinda champ var bnde cogunda arkadaslarimin fikrini almak icin konu actim troll flanda degil sen fikrini belirtmissin tesekkür ederim yinede

Bence sen Shen al.Gayet güzel bir hero

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.