Şimdi Ara

Heimerdinger alıcam Nerf mü Yedi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boşuna para harcamaya deymez, açık konuşıyım ben morde aldığımda ulti ignite falan harcayama bile kıyamıyorum, direk q wursam yarı canından fazlası gidiyo, ayrıca turrentlerede e atıp gidip q wurunca pert oluyo yani gayet çöp hero
  • gank atmaya korkuom turètlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Orijinalden alıntı: kasospy1

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

eğer gerçekten almak isteseydin nerf buff sormaz direk alırdın şimdi gelip de bana yok troll yok her konuda dalga geçiyorsun diyeceksin hayır

Sadece arkadaslarin fikrini merak ettim bu kadar sinirlencek bisey yok bu benim icin geleneksel birsey oldu 70 civarinda champ var bnde cogunda arkadaslarimin fikrini almak icin konu actim troll flanda degil sen fikrini belirtmissin tesekkür ederim yinede

Bence sen Shen al.Gayet güzel bir hero

Ama son gelen patch ile shenin base damage düşürüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasospy1 -- 5 Nisan 2012; 13:09:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer gerçekten almak isteseydin nerf buff sormaz direk alırdın şimdi gelip de bana yok troll yok her konuda dalga geçiyorsun diyeceksin hayır

Sadece arkadaslarin fikrini merak ettim bu kadar sinirlencek bisey yok bu benim icin geleneksel birsey oldu 70 civarinda champ var bnde cogunda arkadaslarimin fikrini almak icin konu actim troll flanda degil sen fikrini belirtmissin tesekkür ederim yinede

Bence sen Shen al.Gayet güzel bir hero

Ama son gelen patch ile shenin base damage düşürüldü

shen support-tank zaten.1v1 atmayacaksın.Damage düşürüldü diye alınmaz bir hero değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Troll her konuda dalga geçiyorsun

adam merak etmiş son durumunu kaç turret dikiyo diye sormuş soramaz mı ?

şu an 2 tane koyulabiliyor eskiden 2den fazla idi oldu mu
  • quote:

Nerf yedi alma o hero çöp zaten nerf yediği için

Boyle guzelim oyunu boyleleri oynadıgı icin cok uzgunum.heimerdinger gibi bir heroya çöp deyip nerfe batırma gözüyle bakanlardan bıktım.Gördügüm en iyi pusherlardan biri olan heimer takımn kaderini degistirebilir nitelikte bir hero.almayı dusunuyorsan direkt cek bence turretlarini dogru yerlere kurarsan lanede asla ezilmessin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 5 Nisan 2012; 16:18:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Troll her konuda dalga geçiyorsun

adam merak etmiş son durumunu kaç turret dikiyo diye sormuş soramaz mı ?

şu an 2 tane koyulabiliyor eskiden 2den fazla idi oldu mu

oldu aferin..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.