Şimdi Ara

Heimerdinger hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rework çok karizma olmuş ben sadece adc oynadığım için heimer alsam oynayabilir miyim ki midde şu ana kadar sadece annie ve lulu oynadım o da 5-6 oyun falan ne dersiniz alsam mid alışabilir miyim ?

• Bir arkadaşım heimer aldı. 4 yada 5 gün sürekli oynayarak alıştı. Ama adam mid değil apc olarak oynuyor. Bana ilk önce çok saçma geldi ama sonra beraber girdik ben supp alıyorum oda heimer. 10 maçta 10 win aldık rankedda Çok saçma biliyorum ama cidden işe yaradı
  • Nefret ettigim sampiyonlarin basinda geliyor.Turret'leri kur arkasina saklan.Senin yerine Turretler farm yapsin dusmana hasar versin.Arada bir el bombani ve roketlerinide kullan oh ne guzel valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

Nefret ettigim sampiyonlarin basinda geliyor.Turret'leri kur arkasina saklan.Senin yerine Turretler farm yapsin dusmana hasar versin.Arada bir el bombani ve roketlerinide kullan oh ne guzel valla

Haha aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak81s kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Nefret ettigim sampiyonlarin basinda geliyor.Turret'leri kur arkasina saklan.Senin yerine Turretler farm yapsin dusmana hasar versin.Arada bir el bombani ve roketlerinide kullan oh ne guzel valla

Zaten beni de en çok çeken taretin yaptığı farm köpürtmesi bana da bi feedlenmiş geldi adam bütün kuleleri aldı basemin önüne koydu taretini çıkamadık

• quote:

Aynen hele mid'e gelincea ağzına sokasım geliyor! (Teemo'nun üflediği şeyi tabi )
  • Oynayamazsin mekaniği diğer heroların çok dışında.baya bi alıştırma gerektiriyor. pozisyon ve takım görevi çok önemli.push üzerine yaratılmış hero.

• quote:

+1. Çok zorluyor. Ama dariusla teq atıyorum.
  • valla çözümü gayet basit, ya syndra al taretleri gafasına gafasına vur ya da ziggs ile geriden rahat rahat farmını yap. ziggsde seni zorlayamaz bile.
  • Syndra geldi mi ağlıyor.

• gank atmıyorum mide karşıda donger varsa :(

freelerdeyken aramda geldi bir kez iki kişiye aynı anda teq attım ulti+roket ile :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willy Willie -- 19 Mart 2014; 23:09:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.