Şimdi Ara

Heineken Bira nereden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışında içtiğim ve çokta beğendiğim Heineken marka birayı İstanbul'da nereden bulabilirim? Migros demeyin, orada yok...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Heineken Bira Nerede Bulunur?

Heineken, dünya çapında en çok tüketilen biralardan biridir ve Türkiye'de de yaygın olarak bulunur. İşte Heineken bira bulabileceğin yerler:

• Süpermarketler: Migros, CarrefourSA, Macro Center gibi büyük süpermarket zincirlerinde Heineken bira bulabilirsin.
    • Alışveriş Merkezleri: Kanyon, Akmerkez, Cevahir gibi alışveriş merkezlerindeki marketlerde Heineken bira satışı yapılmaktadır.
    • Tekel Bayileri: Heineken bira, Türkiye genelindeki tekel bayilerinde de mevcuttur.
    • Barlar ve Restoranlar: Heineken bira, birçok barda ve restoranda muslukta veya şişe olarak servis edilmektedir.
    • Online Mağazalar: Trendyol ve Getir gibi online mağazalardan da Heineken bira sipariş edebilirsin.

Türkiye'de Heineken bira hem şişe hem de teneke kutu olmak üzere farklı boyutlarda satılmaktadır. Ayrıca, Heineken 0.0 isimli alkolsüz seçeneği de mevcuttur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • migros
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

migros
    Büyük marketlere bak bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNIX

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    her tekelde var. semt olarak nerdesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyoItachi

her tekelde var. semt olarak nerdesin ?

Alıntıları Göster
    Dostlar Migros'ta yok. Kaç mağazasına baktım. BİM aklıma gelmemişti, yarın bakacağım. Pendik'teyim. Büyük marketlerden anladığım Real, Carrefour, Kipa ve Migros. Hiçbirinde yok. Bilen biri yazarsa sevinirim.
  • metrolarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvshop

Dostlar Migros'ta yok. Kaç mağazasına baktım. BİM aklıma gelmemişti, yarın bakacağım. Pendik'teyim. Büyük marketlerden anladığım Real, Carrefour, Kipa ve Migros. Hiçbirinde yok. Bilen biri yazarsa sevinirim.

BİM de kesin vardır. Nasıl bakmazsın BİM'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuemho ™

quote:

Alıntıları Göster
    Bugün baktım varmış BİM'de gerçekten. Yardımcı olan arkadaşa teşekkürler. Hatta birer kutuda tüm mağaza personeline ısmarladım birlikte içtik...

• quote:

Bugün baktım varmış BİM'de gerçekten. Yardımcı olan arkadaşa teşekkürler. Hatta birer kutuda tüm mağaza personeline ısmarladım birlikte içtik...

• çağdaş ve kipa
  • quote:

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    macro center'da var

• Bende bayiliyorum herhalde sende benim gibi aci bira seviyorsun migros ve macro centerlarda var bir de yurtdisindan gelen urunleri satan buyuk tekwllerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgamer

Bende bayiliyorum herhalde sende benim gibi aci bira seviyorsun migros ve macro centerlarda var bir de yurtdisindan gelen urunleri satan buyuk tekwllerde
    Real Marketler 'de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

Real Marketler 'de var.

Alıntıları Göster
    Birçok tekel'de görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Birçok tekel'de görüyorum.

Alıntıları Göster
    Kadıköy - ESES Tekel de modaya giderken.
  • quote:

migros

uzman konuştu beyler dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

migros

uzman konuştu beyler dağılın

Alıntıları Göster
    İlginç. Ne Real'de ne de Migros'ta yok. Carlsberg var, Miller var, Heineken yok.

• quote:

İlginç. Ne Real'de ne de Migros'ta yok. Carlsberg var, Miller var, Heineken yok.

Forum İstanbul Real 'de var. Metro Market 'de var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.