Şimdi Ara

Heinz Organik Ketcap 11 tl migros (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
3.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Aynen öyle organik istiyorsan sürersin domates salçasını miss gibi.
    Mayonezide kendiniz yapın glukozsuz kansersiz.

Alıntıları Göster
    Domatesleri kendin yetiştiriyorsan en iyisi öyle
    Ama hazir alıyorsan ne ilaç verdikleri belli değil
    Domateslere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Neyse ki ketçap mayonezi hayatımdan çıkardım:) ben hiç acımıyorum artık bu millete(ki önceden markette insanları uyaran biri olarak)arkadaş bu kadar boğazına düşkün homili gırtlak bilinçsiz bir millet görmedim..Hala etikete göre alışveriş yapmayı öğrenemediler şu memlekette yaşayıp,dediğin doğru,resmen gıda terörü var ve vatandaş devletin zerre umrunda değil,o yüzden halk bilinçlenecek arkadaş,başka yolu yok bunun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Aralık 2019; 10:44:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 700 gr klasik heinz ketcap 9.99 liraydi bimde dun aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

İçindekiler: Organik domates salçası, organik elma konsantresi, organik glikoz, organik üzüm sirkesi, organik buğday unu, organik baharatlar, su, tuz.
    Alerjen: Gluten içerir.

https://www.vegandunyasi.com/gida/corba-sos-salca-tursu/calve-organik-ketcap-280-gr
    alacağım ama tam karar veremedim. su ve tuzda organik mi acaba? bu konuda bilgisi olan var mı?

• İsrail tohumlu, ilaçlarla yetiştirilmiş domatesle evde yapacağıma gider hollanda menşeili organik alırım..

AYNI URUNUN DAHA UFAK BOYU ABD DE 11 DOLAR..
    https://www.amazon.com/Heinz-Organic-Tomato-Ketchup-Bottles/dp/B00IOE0360

Camur atmak icin illa bir sebep aramaya calismayin.bazen kabul edin firsat oldugunu..

Heinz Organik Ketcap 11 tl migros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 9 Aralık 2019; 12:26:6 >

• tespo da 15 tl ye 1 kg heinz ketçap. Geçenlerde kampanya vardı 1 alana 1 bedava 15 tl ye 2 kg aldım.

Bu arada katkı maddesi olmayan en sağlıklı ketçap heinz.

Yıllardır yetiştiriyoruz. İsrail tohumu olduğunu sizden duydum. Merkette satılan yuvarlak domatesten bahsetmiyorum.

Yiyince midemi yakmayan tek ketçap markası, Heinz. Kim ne derse desin. Tadı da diğerlerinden bir gömlek üstün.

6'lı paket yalnız linkteki. Tanesi yaklaşık 10-11TL civarına geliyor onunda.
    Ketçaba gelirsek, daha önceden birkaç kez aldım varsa düşünmeden alırım organik olanı tad olarak daha güzel geliyor bana da.
  • Ketçap Heinzdir gerisi yalandir. Ha zararlı mi evet. Hangisinden kaçalım? Alacak olan alsın, zararını herkes biliyor.

Aferin büyük oyunu bozdun

• Teşekkürler. Gittim 2 paket aldım. Daha önce organik olanını hiç yememiştim umarım güzeldir. Hellmann's bence en lezzetlisi ama ne hikmetse bir görünüyor bir kayboluyor market raflarında. Metro markette her daim bulunurdu orada bile yok.
  • 5 TL OLSUN lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.