Şimdi Ara

Heirloom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, trial 19 level bana göre twink sayılan roguem ile bg'lere giriyordum, cidden keyif aldım ama heirloom nedir onu çözemedim.
    inspect attığım zaman adamda gümüş rengine çalan itemler vardı, statları ise harikaydı, adama sordum nedir ne degildir diye heirloom'mus onlar, alt karakteriymis adamın, nasıl elde ediliyor peki, ne karşılığında ?

• Heirloomlar justice point ile alınabilen 80 levela kadar karakterinin en iyi parçaya sahip olmasını sağlayan itemlardır. Justice Point kasmak için ise 80+ karaktere sahip olman ve dungeonlara girmen gerekir. Honour pointle alınan heirloom parçaları da var onlar ise sadece pvp için ve alması sanırım biraz daha güç.
  • Heirloomlar karakterin leveli arttıkça özellikleri gelişir.Bu sebeple tek bir heirloom parçası 1 lvl dan 84 lvl a kadar o item slotunu idare eder.
    Heirloomlar aynı zamanda level atlamanı da kolaylaştırır.Binds on Account dur yani hesabına özeldir.Hesabındaki karakterlerine gönderebilirsin ama başkalarıyla ticaretini yapamazsın.
    Bütün heirloomlar justice veya honor ile alınmaz.10 lvl bir guilde girdiğinde ve guild repin yanlış hatırlamıyorsam honored olduğu zaman 2k veya o civarlarda gold karşılığında heirloom pelerini alabilirsin.
    Oyunun başındasın ama yinede söyleyim, her heirloom bütün classlara yaramaz.Örneğin priest veya mage gibi int ve spell power öncelikli bir classa agility bonuslu heirloom kullanmak hiç yoktan iyidir demektir.Bu sebeple ilk heirloomunu alacakken sonraki kasacağın class a karar ver, ona göre heirloom al.
  • Eğer değişmediyse Heirloom Shoulderlar questlerden falan %10 daha fazla experience veriyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal_dorei

Heirloomlar karakterin leveli arttıkça özellikleri gelişir.Bu sebeple tek bir heirloom parçası 1 lvl dan 84 lvl a kadar o item slotunu idare eder.
    Heirloomlar aynı zamanda level atlamanı da kolaylaştırır.Binds on Account dur yani hesabına özeldir.Hesabındaki karakterlerine gönderebilirsin ama başkalarıyla ticaretini yapamazsın.
    Bütün heirloomlar justice veya honor ile alınmaz.10 lvl bir guilde girdiğinde ve guild repin yanlış hatırlamıyorsam honored olduğu zaman 2k veya o civarlarda gold karşılığında heirloom pelerini alabilirsin.
    Oyunun başındasın ama yinede söyleyim, her heirloom bütün classlara yaramaz.Örneğin priest veya mage gibi int ve spell power öncelikli bir classa agility bonuslu heirloom kullanmak hiç yoktan iyidir demektir.Bu sebeple ilk heirloomunu alacakken sonraki kasacağın class a karar ver, ona göre heirloom al.

Sadece guildden alınan heirloomlar 85e kadar işe yarıyor. Jp ve honor ile alınanlar 80levele kadar işine yarar. Sonrası çöp.

• heirloom 80 ve üstü karakterin varsa alt karakterlerine alabielcegin itemlerdir.lvl 1 den baslar senle birlikte level atlar. statları ozellikleri gelişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.