geri kalanların lvl lerini bilemiyorum ama Üst clanda gaziTR , Pasiflora , Otto_The_Great , Rainhardt , WatchMySex Mamuda_Tr Usagita _lvl_ maganda Anatolia090 tefuera gibi en az 1.3 Senelik oyuncular var..ve çok sağlam oldular..Takip etmeye devam helal olsun..
Dün luferson da potcunun orda oturan anatolia diye waryor sanırım oda 70 çünkü hiç konuşmuyor..tefera warrior oda konuşmuyor ama helal olsun Deiz in sağlam clanlarından biride Şehitler_Ölmez dir bence.. 2 Seneyi devirecek nerdeyse clan hayla duruyor.. :))))))))
bu clan orc mu ?
orc sa arkadaş warda by_korkulu diye 65 lwl asasin by_korkusuzu görünce şaşırdım yalnışmı yazdın acaba
bu clan ORC by_korkusuz senelerin oyuncusu By_Korkulu sonradan türeme asas
ve benim bildiğim üst clan 65+
quote:
Orjinalden alıntı: SouLoFTheKnighTZ
bu clan ORC by_korkusuz senelerin oyuncusu By_Korkulu sonradan türeme asas
ve benim bildiğim üst clan 65+
ben insanım da ondan sordum by_korkulu 70 e kasıyo artık 65 % 70-80 falan we greenshark 70 oldu hergün dts deler keşke orc olsaydım .
arsenik_jr,by_korkulu,greeshark, her gün dts delerdi ama 70 olan adam artık ne yapıyo bılmıyom.
Valla genelde bende kimseyle konuşmam ama 70 deilim
Diesdede çok 70 var ama insanlar 70 olunca çoğu nedense orc oluyor ne mantıksa ama yinede insanlar kazanıyor ezik orclara ölümmm
quote:
Orjinalden alıntı: Lotheery_
Valla genelde bende kimseyle konuşmam ama 70 deilim
bnede fazla kişiyle konuşmam ben de 70 lwl deiglim
Helal be adamlara bak millet işini gücünü bırakıp lwl kasmış :P allah allah
by_korkusuz soradan orc oldu ve olduğunda üzülmüştüm iyi arkadasımdı birlikte pk yapardık =P.
neden bilmiorum ama bir sürü human arkadaşlarımız orc oldu. simdi bizi cz de ön kapıdan çıkarmayan bütün orclar bir zamanlar humandı diezde! HER ZAMAN SÖYLERİZ "HUMAN FOREVER"...
quote:
Orjinalden alıntı: neroman5
Diesdede çok 70 var ama insanlar 70 olunca çoğu nedense orc oluyor ne mantıksa ama yinede insanlar kazanıyor ezik orclara ölümmm
hehehehe sonuna kadar kardeşim alın size " humans force"
Sehitler_olmez eski clanımdır.arkadaş demiş anatolia090 70 e kasıyoo dioo ona sadece güldüm daha adam 62 yeni oldu ama doğru 2-3 tane 70 lewel war
YA SEN YA DİESTE ÇOK EZİQSİN YADA OYUNU BİLMİYORSUNUZ DİESİ İYİLERİNİ BEN ŞAVAŞTA HİÇ GÖRMÜYORUM ADAMLAR SALLAMIYOO ÇÜNKÜ HEM DİEZDE OYNAYAN ORCLAR YANİ YUKSEK LEWELLİ OLANLAR +20 WE ADAMLAR ÇALIŞIYOLAR CUMARTESİ VE PAZAR GİRİYOLAR VE GÜNDÜZ SAVAŞLARINDA OLUYOLAR VE GÜNDÜZ SAVAŞLARINIDA %90 KAZANIOYORUS HAFTA İÇİ ORCLARIN EZİQLERİYLE SAVAŞIYOLAR SONRADA SAVAŞ KAZANDIK DİOSUNUZ O SAVAŞTIKLARINIZ DİESİN ALT KÜME ORCLARI
Gayet güzel inş güzel bir yer elde edebilir fkat bazı arkadaşlar 70 i çok zor görüyo ancak hiç de öle deil.. neden derseniz alın bi bronze ve bir grubunuz olsun 3 aya kalmaz 70 olursunuz :S
BauGLiR 66 lvl Berserker Hero in Olympia.
quote:
Orjinalden alıntı: halacboy
YA SEN YA DİESTE ÇOK EZİQSİN YADA OYUNU BİLMİYORSUNUZ DİESİ İYİLERİNİ BEN ŞAVAŞTA HİÇ GÖRMÜYORUM ADAMLAR SALLAMIYOO ÇÜNKÜ HEM DİEZDE OYNAYAN ORCLAR YANİ YUKSEK LEWELLİ OLANLAR +20 WE ADAMLAR ÇALIŞIYOLAR CUMARTESİ VE PAZAR GİRİYOLAR VE GÜNDÜZ SAVAŞLARINDA OLUYOLAR VE GÜNDÜZ SAVAŞLARINIDA %90 KAZANIOYORUS HAFTA İÇİ ORCLARIN EZİQLERİYLE SAVAŞIYOLAR SONRADA SAVAŞ KAZANDIK DİOSUNUZ O SAVAŞTIKLARINIZ DİESİN ALT KÜME ORCLARI
Ben o Adam 70 e kasıyor Demedim SANIRIM oda 70 dedim Nerenle Okuyorsun? Ayrıca ben oyunu bıraktım SouLOftheKnighTZ Clanında NoFeAr adlı Mage ile oynuyordum ben tabi o zamanlar sen varmıydın bilmem..
Ayrıca Anatolia090 full shell warrior ve oyunda oynayan arkadaşlarımın verdiği bilgi kadarı ile sağlam bir char artık millet eskisi gibi kasma sorunu yaşamıyor günde %25 %30 kasan adamlar var....Sen Baya bi geriden izliyorsun...Yorum Yapmadan önce iyice Bir OKU
ya bu clan ilk kuruldugunda beni aldılar ben cıktım şimid baskanın yanından gecemeyiom
Şehitler_Ölmez i bilen Tormentors ve Eternity ide biliyodur heralde
quote:
Orjinalden alıntı: halacboy
Sehitler_olmez eski clanımdır.arkadaş demiş anatolia090 70 e kasıyoo dioo ona sadece güldüm daha adam 62 yeni oldu ama doğru 2-3 tane 70 lewel war
eet ben 4 tasa kaldırdım bugun goleme cekmişler
forever humanım ama diesde 60+ savaşta eziyolar biziama eziqlerimiz bizim yapamadığımızı yapıp yeniyolar orclarıasıl biz 60+ lar batırıyoz diesde humanlığı
quote:
Orjinalden alıntı: TheBattlePriest
Şehitler_Ölmez i bilen Tormentors ve Eternity ide biliyodur heralde