Şimdi Ara

Helal Olsun Şehitler_Ölmez e (Diez) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ezik savaşında ben coşuyorum sırf bu yüzden 50 lwl bi char a süper itemler dizdim savaşta kaç kere en az 10 kişinin arasına girip 2 kişi keserek çıktığımı hatırlıyorum
  • Aynı clandan edana da mevcut.İtem bakımından ezik bir clan ama lvlleri cok iyi.
  • o yuzden bug oluyo savaslarda karus bölgesıne ısınlamıyoz karus hapıshanesıne dusen novaların haddı hesabı yok bu mu karuslar böle dalavere ile kazanan karuslar
  • Anatolia090 ile dün konuşma şevkine vardım ve senin söylediklerini söyledim..

Evet doğru haklı olabilir dedi..Senide tanıdığını çok iyi biri olduğunu söyledi eskiden aynı clanda bulunmuşsunuz. Ama diyorki > Server artık kendini aştı lvl kasmak o kadar zor değil eskisi gibi..

Bugün 65 imdir yarın 67 imdir dedi ve ekledi > Beni güçsüz görene Arena kapıları açıktır ...

Şehitler_Ölmez i tekrar tebrik ederim..
  • walla diezde human sarmıo die bizim cafedeki abiler hepsi orc'a döndüler bi miktar para vs karşılıında belki tanırsınız hiaxisheytan,tylolhot,Dejawu,pasiflora,hector(ayhan abi,charın ismini unuttum ama yine bi ilaç adıydı)adamları işi aşmışlardı czde çıplak sawaşıolardı
  • KingVader var arkadasım o clanda :D
  • beyler o klandaki elemanlar aşşa yukarı aynı kafenin elemanı daha oncede yazdığım gibi benim arkadaşım o klan ilk kurulduğun da o klanday dı sonra oyunu bıraktı adamlar kimsenin selamını almıyolar bence var lıkları ile yoklukları bile belli diil z4 waranasi wasabi ile bazen konuşuyorsun ama bunlar kendini cok büyük görüyolar (o klanın amacı kaleye turk bayrağı dikip oyunu bırakacaklarmış ) ben kendilerini sahsen gormedim ama arkadaşımın solediğ bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLoFTheKnighTZ

bu clan ORC by_korkusuz senelerin oyuncusu By_Korkulu sonradan türeme asas

ve benim bildiğim üst clan 65+

sen returned misin yoksa clanından biri mi?
  • bizim cafeden oynayan abiler var BlackWidow 68 warrior DIEHUMAN clanlarını adı sehitler ölmez kadar çok kişi yok ama onlarda çok saglamlar bilenler wardır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.