Şimdi Ara

helal sana joymax !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben charlarimi madem satamiyacam ilerde sıkılınca charima neden silk yükleyimki ?

ayrica coluk cocuk takımı sıze soyluyorum bot yokda sizmi alamiyorsunuz bizler nasil aliyorsak sizde alin
  • Bu gune kadar.Sattıgım butun çarların parası joymaxa gere olarak dönmüştür.Joymax büyük bir hata yaptı kac senedir şu oyunu oynuyorum ilk defa takas yaptım adam çarı hacleyıp duruyor .Napalım buraya kadar.
    Oyunu bırkamak istiyenlerede vesili oldu .Gold botlarınla oynasın dursunlar artık.Sro buraya kadarmış.
  • madem böLe bi haLt yiyecektin botLarı kaLdır önce bi yha :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilingir.s

madem böLe bi haLt yiyecektin botLarı kaLdır önce bi yha :S

Botları banlarsa serverda adam kalmıyacağını biliyolar oyüzden banlayamıyolar

Bu oyunun bu hale gelmesini playerlara bağlıyamazsınız tek sebebi joymaxtır.gmlerin sadece salı günleri ve bazen de oyuna girip notice attığı bir oyunda herşeye yasak deyip izin vermesi sonra da uyarmadan açıklama yapmadan bişeyleri değiştirmesi ne kadar mantıklıdır.
    Burada cidden son durumlara sevinenlerin illegal kullananlara iyi oldu diyenlerin 90+ char kastıklarını düşünmüyorum.94 95lvl den sonra 0 farkla bile saatte %0.4 %0.5 exp geldiğinin bilincinde olmadıkları belli çünkü.
    Geçen sene bi virüsle bütün charlara girilip herkesin itemlerini soydular ozaman bu firma çıkıpta bişey yaptımı.Ve şimdi sözleşmede olan maddeyi yürürlüğe sokmak için yapıyolar diyosanız ozaman da çıkıp bi açıklama yapıp bundan sonra böyle demeleri gerekmezmi?
    Eğer bu oyuna bikaç yıl vaktinizi ayırsaydınız bunların hepsini düşünürdünüz.Ama siz sanıyosunuzki ilerde bunun ucu bana dokunmucak.Çok beklersiniz...

• ben 11 yaşındayım bakın bilgisayrım ince ekran her bi tür oyunu alır charım 70 lvl baya bi silk geçimişlii var full blue dur lütfen şahsi konuşunuz
  • Artık şu oyunu OYUN olarak oynayacak insanlar, bu sistemle biraz daha cogalacak... Kapitalizm bir yerde ne kadar girerse oyuna, o kadar oyun maf oluyor... BOT sistemi de engellenirse tam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyamisboyss

Hayatında 40lvin ustunde charı olmamıs 13 yasındaki bebeler daha silkin nasıl alındığını bilmez, babalarının aldıkları kulustur bilgisayarlarla oyun oynamaya çalışırlarken, bu zamana kadar sun görmemiş ve nuker dedikleri chara bow skilleri acmış 4 degre sos sahibi olduklarında göbek atanlar, gelip buarada joymaxin serverlerin anasını aglattıgı prosedürüne helal olsun diyorlar.. Bunları kaale almamak gerekli. Bunlar 100FF e verilen paranın 10da birini 23 24 gun sonra bayramda anca toplayacaklar ve gidip cikolata alacaklar. Emek nedir 300 400 TL bir yetişkin için ne demektir, emeğin değeri nedir bunu bilemezler henüz. Onlarada hak vermek gerekli abileri..

Şimdi sen o 13 yaşında bebe dediğin insanlar hakkında oyunu bilmediklerinden , oyun içinde küçük şeylerden zevk aldıklarından bahsediyorsun.Evet küçük çocuklar var ve oyundalar ama ben hepsinin öle olduğuna inanamıyorum.Ayrıca bi oyun için çocuklarla bu kadar kafa bulacağına 100lvlFF char yapmak için biroyuna 100lerce lira para yedirdiğin için kendinle kafa bul .

• quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Artık şu oyunu OYUN olarak oynayacak insanlar, bu sistemle biraz daha cogalacak... Kapitalizm bir yerde ne kadar girerse oyuna, o kadar oyun maf oluyor... BOT sistemi de engellenirse tam olur.

+1907

Ama keşke şu oyunu Joymax deilde ijji yapmış olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Sync] -- 2 Eylül 2009; 12:45:24 >
  • Arkadaşlar kafanızı yormayın emailin gizli yanıtını bılıyorsanız satabılırsınız charınızı anladıgım kadarıyla sistem KOnun sıstemı gıbı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev

Arkadaşlar kafanızı yormayın emailin gizli yanıtını bılıyorsanız satabılırsınız charınızı anladıgım kadarıyla sistem KOnun sıstemı gıbı oldu

çok yanlış anlamışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Sync]

quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Artık şu oyunu OYUN olarak oynayacak insanlar, bu sistemle biraz daha cogalacak... Kapitalizm bir yerde ne kadar girerse oyuna, o kadar oyun maf oluyor... BOT sistemi de engellenirse tam olur.

+1907

Ama keşke şu oyunu Joymax deilde ijji yapmış olsaydı

• quote:

Hayatında 40lvin ustunde charı olmamıs 13 yasındaki bebeler daha silkin nasıl alındığını bilmez, babalarının aldıkları kulustur bilgisayarlarla oyun oynamaya çalışırlarken, bu zamana kadar sun görmemiş ve nuker dedikleri chara bow skilleri acmış 4 degre sos sahibi olduklarında göbek atanlar, gelip buarada joymaxin serverlerin anasını aglattıgı prosedürüne helal olsun diyorlar.. Bunları kaale almamak gerekli. Bunlar 100FF e verilen paranın 10da birini 23 24 gun sonra bayramda anca toplayacaklar ve gidip cikolata alacaklar. Emek nedir 300 400 TL bir yetişkin için ne demektir, emeğin değeri nedir bunu bilemezler henüz. Onlarada hak vermek gerekli abileri..

emın ol o cacuklar senden daha akıllı en azından 1 aylım maaşını oyun ıcın harcamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev

quote:

emın ol o cacuklar senden daha akıllı en azından 1 aylım maaşını oyun ıcın harcamıyorlar

+bi milyon

• quote:

Orijinalden alıntı: thearmy

ben 11 yaşındayım bakın bilgisayrım ince ekran her bi tür oyunu alır charım 70 lvl baya bi silk geçimişlii var full blue dur lütfen şahsi konuşunuz

Arkadaşım şimdi bu konuyla senin ince ekranın ne alakası var? İnce ekran her bi tür oyun alıyorsa ne yapalım?
    70 lv full blue char da bu soyulan 100 lv sunlu süper itemli charların yanında tüy kalır..

Adamların neleri gitmiş sen ne diyorsun

• Karakter alım satım yasak onu herkes anladı ama bu oyunda kurallar işlemiyor en başta joymax uymuyor .Her bişiyede kılıf uyduruyorlar.Yapacak bişi yok.
    Aslında oyunu örgütlenip bırakmak lazım ama imkansıza yakın bişey.Öle yapsak joymax mecburen oyuncuları dinlemeye başlıcaktır.
    Ayrıca karakterin gidenler icin çok büyük rezillik. burda joymaxi savunan biri olması mümkün değil.olaya karakterin gitmiş gibi baksa yeter.
  • +1903 kardeş katılıyorum sana bende char sattım zaten millet char satmak için satışda oyunu bırakıyorum diyor daha neyin lagalugası yapılıyor bişey anlamadım bence joymax en iyisini yaptı

quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Joymax.com'dan hesap açarken anlaşma içersinde, evet char satışı yasaktır ve tüm hakları size aittir kabul ediyorum diyorsunuz sonra adamlar size imzalattığı kuraları uygulayınca tepki veriyorsunuz bu ne yaman bir çelişki
  • TÜKETİCİLERİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
    Sözleşmedeki Haksız Şartlar
    Madde 6- (Değişik: 6/3/2003-4822/7 md.) Satıcı veya sağlayıcının tüketiciyle müzakere etmeden, tek taraflı olarak sözleşmeye koyduğu, tarafların sözleşmeden doğan hak ve yükümlülüklerinde iyi niyet kuralına aykırı düşecek biçimde tüketici aleyhine dengesizliğe neden olan sözleşme koşulları haksız şarttır.
    Taraflardan birini tüketicinin oluşturduğu her türlü sözleşmede yer alan haksız şartlar tüketici için bağlayıcı değildir.
    Eğer bir sözleşme şartı önceden hazırlanmışsa ve özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle tüketici içeriğine etki edememişse, o sözleşme şartının tüketiciyle müzakere edilmediği kabul edilir.
    Sözleşmenin bütün olarak değerlendirilmesinden, standart sözleşme olduğu sonucuna varılırsa, bu sözleşmedeki bir şartın belirli unsurlarının veya münferit bir hükmünün müzakere edilmiş olması, sözleşmenin kalan kısmına bu maddenin uygulanmasını engellemez.

Biz burda ticaretle uğraşan insanlar değiliz eğer silk aldıysanız ve bu joymaxın hatası yüzünden gitmişse ve charınız soyulmuşsa joymaxı dava edebilirsiniz, joymax burda haksızdır,
    sözleşme bizi bağlamaz

• hangi mantıkla 1 insan oyuna 3oo lira verirki ? ohh icimin yagları eridi
  • Oyuna girilmiyorki nasıl zevk alıyorsunuz. Ayda 1 kere girerim ondada dc yerim yada işim çıkar kapatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 2 Eylül 2009; 20:05:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.